• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Moukou nezahušťuju vůbec, od té doby, co vlastním tyčový mixér :o)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    TAPINA: a mouka taky vubec ne.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já nevím, kde všichni berou ty těžké svíčkové. Vždyť je to libové maso se zeleninovou (!) omáčkou, té smetany se tam nemusí dýt kýbl, aby to bylo dobrý. A knedlík taky není zas takové ultimátní zlo, když se nejí denně.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SYNTHY: tak s tímto názorem se opravdu neztotožňuji. A upřímně, celkem si v tomhle článku odporuje oproti spoustě řečí, co dřív pronesl.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    SYNTHY: jediny co jsem si z toho vzal je, že mám teď děsnou chuť na svíčkovou :)))
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    Pohlreich: Svíčkovou bych nejraději zakázal, časem umře stejně sama - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/pohlreich-pohrbiva-svickovou-dk0-/hobby-domov.aspx?c=A130205_144638_hobby-domov_bma
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    JANZAT: Ano, způsob prezentace pocitů "z dělání pořádku v její putice" mě sere bez ohledu na podobnost cíle s podstatou televizních show zmíněných v názvu auditka. Doufám, že tímto prohlášením nezaměňuji cíl s výsledky... :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No mne pripada divny treba uz to, ze takova namistrovana "profesionalka" vynasi info z prace na verejnost - neco tak neprofesionalniho se jen tak nevidi a pokud ji v praze nenaucili ani tohle, tak jak asi muze vypadat zbytek?

    Uprimne, s hodnejma slunickovejma podrizenejma umi pracovat kdejakej kokot, na to jeden nemusi byt kdovijakej manazer. Ale vyjit a donutit k cinnosti i jedince, kterym nemuzu priujit na jmeno (a naopak), to uz chce neco vic nez jen stezovat si na nyxu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Kdyby byl mrtvej, tak se obrací v hrobě.
    Už bych to dál nerozpitvával, ona si z toho vybere, co bude potřebovat.
    No nic.
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    SYNTHY: Nejde o to, jaký kdo má pocit, někoho sere GENTIANA, mě zase sere tepelně upravený rajče... :) Spíš jde o způsob prezentace těch pocitů... A rozdíly GENTIANA vs. Zdeněk by se určitě našly - měl jsem však na mysli spíše to, že ten cíl je podobný. To, že mají každý jiné postupy a jiné výsledky už je jiná věc..
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    Nakonec nedělá nic moc rozdílného oproti tomu co prováděl Pohlreich? No. Rozdílů vidím spíš víc než nic...moc. :-) Upřímně, mám stejný pocit jako Machalik a že jsem těch úhlů pohledu zkoušel,... těžko spočítat... asi 360. :-)

    Na počátku bylo slovo:
    Chcete live reportáž o tom, jak dělám pořádek ve své putyce?

    A přesně dva měsíce od počátku:
    Dneska byla svolaná výrobní porada. Nikdo nepřišel. To znamená, že recepční, který ji měl svolat, se na to vysral, nebo že tu všichni všechno bojkotujou.

    Druhá recepční má diplomatickou chřipku nebo co, takže kromě jiných radostí sedím v té recepci já. Teoreticky umím vystavovat účty a podobně, ale zatím jsem to nikdy nedělala. Jestli mi to půjde jako vystavování faktur, tak bude ještě veselo.

    Kuchyň si zase dělá, co chce.

    ... maně tuším, že rozdíl mezi GENTIANOU a Zdendou by se za ty dva metry našel. Minimálně v tom, že by zvídavý čtenář měl možnost porovnat ono před a po. :-)

    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MACHALIK: MACHALIK: Hlavně si GENTIANU nedávej do ignóru, nemohl bys nám průběžně sdělovat, jakej na ni máš názor. A Machalíkův názor tu prostě chybět nemůže, co bychom si bez něj počali.
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    MACHALIK: Nepsal jsem nic o slovní ekvilibristice dotyčné, ani nevidím souvislost mezi ní, mnou a deníky Blesk a Aha! (nakonec nad "kvalitou" článků v Aha! jsem se pozastavoval o kousek níže.) A nakonec ani to, že mne něco zajímá neimplikuje fakt, že si s autorkou daných textů notuji.

    A nedozvěděl jsem se o moc víc, než si popsal Ty sám, jenom to asi vnímám trošku jinak. Netuším sice do jaké míry je GENTIANA odborník na dané téma, nicméně spousta věcí, které popisuje, by mne srala také. A nakonec nedělá nic moc rozdílného oproti tomu, co prováděl Pohlreich, byť u něj si jeho erudovaností jsem do určíté míry jist.

    Zajímá mne hlavně to, jak to s danou chatou, jež ve mne evokuje skanzen socialismu, dopadne a jak to nakonec bude s ID GENTIANA. Nic víc a nic míň. Pouze jsem podotkl, že bych uvítal, aby se GENTIANA realizovala jinde, protože tady vzbuzuje rozporuplné reakce, což asi, pokud nejsi zrovna Radek Hulán, docela odrazuje. V případě, že bude mít prostor vlastní, tak Ti, kterým to leze na nervy jí prostě nebudou řešit a Ti, které to zajímá, si o tom přečtou rádi i jinde. Nicméně mne mrzí, pokud to nějak urazilo Tvůj jemnocit :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    OTAVA: nauč se s tím copovat:)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MACHALIK: Tak tohle neznelo vubec sebestredne a namistrovane :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    JANZAT: No, jo, a konkrétně tebe bych se ještě rád zeptal, co že tě jako zajímá a co ses vlastně dozvěděl kromě toho, že to na nějaké nejmenované zájezdní chatě stojí za piču, ale Genciána to všechno spravila a dala ty trouby jednoho po druhým do latě nebo na pracák. Baba recepční je kráva, co ani neumí číst, retard pingl nezná jídelák, dementi v kuchyni neumí vařit, mají pocintaný stoly, číšnice jsou vylízaný nanynky, ale ona jim to všechno vysvětlí a když to s nima, s hovadama, nejde po dobrým, tak přijde nejvyšší, no, a dá jí ještě větší mandát a ona je vyrazí, to maj za to, neasi. A ještě se o tom rozepíše na internetu.
    To mi beze srandy pověz, Janzate, co ses dozvěděl a co tě na tom zajímá.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    No. Genciána i kdyby stokrát věděla, o čem mluví, tak její prezentace je natolik sebestředná, namistrovaná a lidsky neakceptovatelná, že bych se nedivil, kdyby s ní všichni ti dementi a kreténi a debilové od ní z hospy nespolupracovali právě jen proto a natruc. Žeano. Ne že bych měl cokoli proti nápravě socialisticky běžícího podniku v něco přijatelnějšího, ale z představy, jak tam po place pobíhá nějaká namyšlená piča a každýmu permanentně dává najevo, jakej on je kokot a ona génius, se mi zvedá kufr. Stejně jako z písemnýho projevu dotyčné. Celkem nerozumím tomu, co vás na tom baví číst, možná jste ti samí, co si kupujou Blesk a Aha, a ten sloh a rétorika vám přijde fajn, rádi si to počtete. No nic. Mně vadí velmi, nedá se s tím dlouhodobě copovat. Takže asi tak.
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    DOCKINEZ: Oukej! Beru, blbe jsem se vyjadril :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nebuď cíťa, odlisny nazor neni zadny "flejm"
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    Upřímně, doporučuji ID GENTIANA si ten blogýsek založit, protože mě ty její historky docela zajímaj, ale evidentně tady spoustě lidem pije krev... Tady jí ty flejmy akorát znechutí a ti, který to třeba zajíma, se nakonec dozví prd.

    Sice by mne taky zajímal názor druhý strany, ale GENTIANA se mi jeví, že většinou i relativně ví o čem mluví...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No uprimne, ten "příspěvek aspoň trochu k tématu" je vetsinou psanej furt stejne, tj. "vsichni kolem jsou neschopny blbci, kteri sabotuji usili genialni manazerky z prahy". Dost nuda, zejmena kdyz chybi nazor druhy strany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam