• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CLUBEER:
    MUTHA:
    BRUKEV:

    Ani ne. Provozák provozákuje, i když s občasným drhnutím, protože je tu holt novej, kuchařku poslal na náhradní volno, protože držkovala způsobem, že by ji musel zabít, a to by bylo nepraktické, protože zbavovat se takového těla... a sháníme někoho normálního, kdo bude mezi držkováním pracovat, nebo ještě lépe někoho, kdo držkovat nebude. Pravda, provozák musí zároveň vařit, ale ono ho to baví, takže dobře mu tak. A jestli se v okrese Bruntál dá hovořit o normálnosti, toť další otázka.

    Nicméně jídlo se podstatně zlepšilo, provozáka to tady baví zušlechťovat, takže v tom má volnou ruku a aspoň se o to nemusím starat já, žeáno, a mám víc času na plížení se kolem a nemístnou buseraci zaměstnanců za zašívání se s cigaretou a obdobné zločiny. Zítra bude někdo ryť rypákom zemeguľu ako červená myš a trhat trávu z chodníků, to mělo být udělané minulý týden a údržbář s pohůnkem to odkejvali.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    dlouho nebylo nic od gentiany potrebuju svoji davku
    ZARA
    ZARA --- ---
    DO_IT: ano, epicky diel
    Amy Bouzaglo of Amy's Baking Company sings the praise of her Salmon burger - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=3ltm8iKGlKk&feature=player_embedded
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    OBRAZEM: Kuchaři vaří v plísni i bez umyvadel, ukázaly kontroly hygieny - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/za-co-trestali-hygenici-0v6-/domaci.aspx?c=A130517_100935_domaci_jb
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX: Díky za shrnutí - já jsem to musela po pěti minutách vypnout, a i tak mě ty buličí oči budou dneska pronásledovat ve spánku.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tak tenhle díl asi nejlepší, chudák personál, dělat v tomhle. Rozhodně pobavilo následující:

    - domovní zvonek na to špinavý nádobí
    - "Čekám tu už 75 minut a jediný, co jsem dostal byla nedopečená pizza, asi sním svůj lístek"
    - ždímání housky na burger
    - ůNejhorší, ravoli jaké jsem v životě jedl"
    - "Je to jako jíst žrádlo pro kočky"
    - "Dělám tu nejlepší pizzu na světe!" "Moje byla nedopečená" "Ne, určitě nebyla"
    - mražený ravioli a ty pohledy lidí, když jim to Gordon řekl
    - šéf, kterej není schopnej z papírku od servírky naťukat objednávku do kasy
    - "Šéf si nechává dýška" "Ne ne ne ne" "Nevyjebávejte se mnou!"
    - mytí šéfova auta zaměstnanci restaurace
    - "spletla se, nebylo to 50 zaměstnanců, co se tu protočilo za rok, ale 100"
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DO_IT: jak to tak zběžně čtu, je to píča
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    TOOMIX: muzes prejit rovnou k tomuhle :)
    This Is The Most Epic Brand Meltdown On Facebook Ever
    http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/this-is-the-most-epic-brand-meltdown-on-facebook-ever
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DO_IT: tak jsem to zapnul a hned v čase 3:19 - "The customer is not always right" s tímhle to může rovnou zabalit
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    Kitchen Nightmares (Season 6) Episode 16 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=bnJFH8wgegI


    trocha toho dramatu na nedeli, ted to hybe internetem, urcite ten nejzajimavejsi dil za poslednich 10 sezon co jsem videl
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAPTAIN_TACUD: jidlo v nemecke luxusni restauraci za 10 eur? Uz to by mi asi bylo divny... ;)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Naštvaní jedlíci zabili slavného japonského šéfkuchaře - Deník.cz
    http://www.denik.cz/ze_sveta/nastvani-jedlici-zabili-v-nemecku-slavneho-japonskeho-sefkuchare-20130517.html
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    87HIGHFLYER: četla jsem to "restaurace skládá seperát" a nebylo mi to moc divné.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Pohlreich se vrátil do brněnské Bohémy. Restaurace skládá reparát - iDNES.cz
    http://brno.idnes.cz/pohlreich-znovu-natacel-v-restaruaci-bohema-v-brne-fwk-/brno-zpravy.aspx?c=A130510_195651_brno-zpravy_taz
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    TOOMIX: dost mě uklidňuje, že je to naše prso, naše zeleninka a náš talíř :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Šéf mu to nandal (od cca 27:30)
    Ano šéfe 3x00 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=n164IfWqN6I


    a on se vyskytuje v ChefParade
    Kuře a skvělá hořčičná omáčka aneb vaříme se školou vaření Chefparade - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=c-bVbZTr_KY
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Slovo babička je dnes hlavně marketingový tahák, tvrdí Pohlreich - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/pohlreich-novy-porad-0r9-/hobby-domov.aspx?c=A130430_051715_hobby-domov_bma
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Ask the Butcher (2013) (TV Series)

    http://www.askthebutcher.com/

    http://www.lifestylefood.com.au/shows/ask-the-butcher/

    Anthony Puharich knows meat. He should. He's the butcher that stands between Australia's best producers and chefs, whether at his meat boutique Victor Churchill or supplying Australia's best restaurants. Join him on a culinary journey from farm gate to the dinner plate, and learn how to make the most of your meat.

    When Anthony was a young boy, he spent countless hours with his father, Vic, one of Australia’s leading butchers – learning how to work with, cook and respect all varieties of meat. 20-years later, Anthony, along with his father have grown Vic’s Premium Quality Meats from a retail shop in Sydney, to an international meat wholesaler.

    Ask the Butcher will take you behind the farm gate, in to the deep freezer and on to the hot grill, to learn anything you could possibly want to know about meat.

    Each week, Anthony and his team will explain individual cuts of meats and take you through the ageing process at his famous – and one of the world’s coolest – butchers shops, Victor Churchill. Beef, lamb, pork, cured meats, poultry and game will all be on the menu.

    Anthony will visit the kitchens of some of Australia’s top chefs including Matt Moran, Shannon Bennett, Peter Gilmore, Kylie Kwong and Neil Perry. As well as explore cooking at home and how best to utilise the meats readily available at your local butchers.

    No steak will be left unturned as Anthony educates and entertains with his laid-back, rock and roll approach to all things carnivorous.

    http://uloz.to/xRgpPZjS/ask-the-butcher-s01e01-beef-hdtv-xvid-avi
    http://uloz.to/xJUKdJqP/ask-the-butcher-s01e02-lamb-hdtv-xvid-avi
    http://uloz.to/xAAt7ETd/ask-the-butcher-s01e03-pork-hdtv-xvid-avi
    http://uloz.to/xM4m6Ktg/ask-the-butcher-s01e04-poultry-and-game-hdtv-xvid-avi
    http://uloz.to/xUrU9Mu2/ask-the-butcher-s01e05-lean-meats-hdtv-xvid-avi
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CAPTAIN_TACUD: za zavádějící informace bych považoval údaje z posledního Pekla na talíři ;) Pití s názvem jahůdka obsahující 0,5% jahody...párky s telecím masem obsahující 2% telecího atd...

    Peklo na talíři: Další blbosti na obalech - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (ID: 808958)
    http://www.stream.cz/peklonataliri/808958-peklo-na-taliri-dalsi-blbosti-na-obalech
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    TOOMIX: to jsem na to zvědavej :))) ještě pořád je dost širokej pojem "zavádějící informace"
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pokuty za nekvalitní potraviny se zvýší. Zlepší se i jejich značení - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/vlada-meni-pravidla-pro-kontrolu-potravin-fjp-/ekonomika.aspx?c=A130424_114229_ekonomika_kop
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam