• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    BUNDA: tak je rozdil na hotelu kde ji udelaj hromadu a daj do safingu a kdyz se delaj fresh
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    PASTEL: Hovno z nutrie? :) Cukru dávám cca 250-350g a cibule cca 1-1,5kg a koňakem párkrát zastříknu. Určitě víc než panáka... Tak nějak od oka jak to vyjde.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    JANZAT: to jo no 600g cukrů, to by bylo sladký, jak ... z ...
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    PASTEL: Tohle bavilo mne. Jen dávám míň cukru a přidávám o drobek víc chlastu :)

    Podívejte se na přípravu marmelády z červených cibulek krok za krokem - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...ilohy-k-masu-i-syrum-po4-/hobby-domov.aspx?c=A110324_110720_hobby-domov_mce
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    JANZAT: Týjo, ted si mi připomněl.. takový chutney ze švestek a fialové cibule...no nic asi budu odpoledně vařit :-D
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    PASTEL: Nutno přiznat, že já cibuli miluju snad ve všem, kromě povidel :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Já to mám spojené s tím, jak jsem byl malý a dělal to děda.
    Kusy špeku, cibulka, do toho vejce, umíchat, k tomu chleba a na zapíjení kyška. Mňam :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A to ja zase jo :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    JANZAT: Jo kolik lidí tolik chutí, jak mám normálně cibulku ráda, tak v míchaných vejcích jí nemůžu ani vidět!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CLUBEER: prave sis odpovedel- uci vas to amik...
    me zdenda potesil, sice to nedelam nad vodni lazni, ale +/- takhle nejak skoncej michany vejce kdyz je delam ja:)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ATUARFIK: tak zatímco salát je spíše lokální záležitost, míchaná vejce jsou otázka technologického vývoje. Já vyznávám ta dřívější, nedělaná v páře ale na pánvi :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Až nastane apokalypsa a poslední dva představitelé druhu homo sapiens budou sedět někde v betonovém krytu, dříve nebo později se stejně pohádají o to, jak mají vypadat ta správna míchaná vejce a ten správný bramborový salát.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Heston to vyšperkoval ještě lososem

    Heston's Beautifully Creamy Scrambled Eggs | Cooking Tips From Waitrose - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NZtwPf32YN4
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CLUBEER: já bych zas řešil spíše tu chuť. Ke snídani na hotelech jsou také různě provedené varianty, ale převážně jsem měl štěstí na ty "suchý jako cesta" což mě moc nenadchne :-(
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    CLUBEER: Jo, ta kuchyně vypadá úžasně. A já nemluvil přímo o chuti, ale vůbec o celém způsobu přípravy. Asi má každý svý zažitý... A scrambled eggs se asi taky lokalne liší, nicméně tahle kejdička byla dost řídká, to je fuckt...
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    JANZAT: ja nemluvim o chuti ale o konzistenci. nas to amik ucil nalejt na panev a pak stahovat do stredu. jinak se mi to taky libi a hlavne ten prostor se povedl.
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    CLUBEER: BTW ten Mc'D byl joke, doufam, ze to nevyznělo jako urážka... :) Ono u vajec, asi jako u všeho, jde o vkus. Já do nich třeba nedávám smetanu a nedělám je na vodě, ale pomalu metličkou na másle v rendlíku a na cibulce. Prostě kolik lidí, tolik chutí...

    Ale jako formát mě ten pořad celkem baví.
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    CLUBEER: Tys to ochutnaval?
    Nechci ho obhajovat. Na oko mi to take neprislo chutne, ale treba to chutnalo skvele...
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    JANZAT: james dean. a ze se tam tech vajec nadelame ale ta sracka co udelal byla fakt priserna
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    CLUBEER: Pracuješ v McD? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam