• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    PALEONTOLOG: Nutkavá potřeba něco napsat, přestože nemáš, co říct je evidentně tvůj problém ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENTIANA: vzdyt jsem psal, ze to je nejspis vedlejsi produkt jakesi nutkave potreby neco napsat. ze jsou problemy a kotrmelce je prece jasny kazdymu, kdo "neco" dela :) zustava mi stale zahadou, proc "roman"?
    a jen tak mezi ctyrma ocima, predstava provozniho, co se zdekuje do talianska, me zabavna neprijde, ta me desi.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    GENTIANA: citát z jednoho starého vtipu: "To je Bruntál!!!"
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    RESTINPEACE: nestěžuju si, že to nejde, ale že tu jsou Bruntálci:D
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    GENTIANA: no vidis, ty si furt stezujes, ze to v Bruntale nejde a pritom takova idylka
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PALEONTOLOG: Jak je ctěná libost. Ale po nevímkolikáte zopakuju, že sem píšu zaprvé zábavné a zadruhé historky. Již staří Řekové věděli, že do struktury kloudného příběhu patří mj. zápletka a její řešení, no a z toho, že dneska všichni přišli včas do práce, kteroužto bezchybně vykonávali až do konce šichty, se příběh udělat nedá. Nicméně... pokojské přišly do práce na sedm, převlékly postele, vysypaly koše, vyluxovaly chodby a šly dom. Kotelník vyčistil rošty, přiložil, pak přišel školitel školit na obsluhu kotle, pak šel kotelník dom. Kuchař celej den vařil a včil uklízí a půjde dom, hosti si pochvalovali. Pivo teče proudem, erární kočka dostala odřezky z kuřete, měsíček svítí. Objednala jsem židle a pánve. Matroš na román, co?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ZOIDBERG: Můj muž tam málem dostal po hubě, protože se místnímu štamgastovi zdálo, že obtěžuje hospodskou příliš dlouhou objednávkou (dvě piva, cigarety, tatranka, chipsy a pohlednice), situaci zachránila hospodská, která ho usadila a nekazí jí kšeft :-D
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Jo Osoblaha. Před pár lety jsme tam byli. Jídlo nabízela pouze jediná restaurace. Jídlení lístek: smažák a hranolky (obé z polotovarů), kuřecí řízek a hranolky (opět polotovary) a, myslím, vepřo-knedlo-zelo (raději nechci vědět z čeho). K pití Radegast. Gastronomické peklo..
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    PALEONTOLOG: vitej ve fanklubu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PISKVOR: no ona by pak musela svou naprosto brilantní kritickou mysl omezit na virtuální drbání o modních failech, případně jiných failech, případně nečem jiném virtuálním :) blogující masochisistka, shazující vlastní podnik, svý lidi i nepřímo sebe, je úspěšnější model, než neviditelná funkční manažerka funkčního podniku.. negativní reklama občas funguje líp než pozitivní, ale tohle je spíš produkt nevyužité grafomanie
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PASTEL: A v jakém okrese je Osoblaha - to je jen vyšší level. Ale uznávám že proti Osoblaze je vzrušující velkoměsto i Vidnava. A tam zrušili i ten pasťák.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TATULAH: Ne...ale zrovna z Bruntálu koho neodsunuli, ten utek (což víceméně pokračuje dodnes; takový moravský Rumburk)...takže tam fakt moc géniů nezbylo (spíš se divím, co tam drží GENTIANU).
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Nikdy nepomlouvejte Bruntál, dokud jste nebyli na v Osoblažském výběžku :-D No musím říct, že i když to tam mám na jednu stranu fakt ráda, tak se musí nechat, že je to jinej vesmír ;-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Co se divíte, když nejslavnějším bruntálským rodákem je řezník?

    František Kotleta fans
    http://kotleta.tym.cz/
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PALEONTOLOG: na to uz sem se ptal taky a nebylo mi dostatecne odpovezeno. Trochu to pripomina scenu z At ziji duchove - Bohacek si hraje na obchod

    ZOIDBERG: myslim ze tohle ti to vysvetli
    34-Zlata-ledvina - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=D23C-67Yx6s
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TATULAH: Byls někdy v Bruntáli?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TATULAH: Vyjadrovani a myslenkove pochody skutku hodne gentlemana a gurmana.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    VANEK: Správně!
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZOIDBERG: Žádný, natlučou ji kladivem.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Jak tady čtu zážitky paní domácí, tak mám dojem, že Bruntál a okolí je opravdu region razovity. Aby brzy nezačaly kolovat vtipy typu "kolik obyvatel Bruntálu je třeba na zašroubování jedné žárovky?".
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    No, a zjistila jsem, že jsem sice byla půlku Runštuka nadatlovala do Systému, ale provozák ty kulajdy a vepřové v mrkvi promazal a včil je naflákal do menu na onu akci, takže druhé kolo. Sojka estébačka mi taky sdělila, že Nejvyšší je nasraný jak brigadýr a že já dostanu červený puntík za pracovní hrdinství (podotkla jsem, že flaška ledového by byla lepší, třeba to sojka estébačka donese vhodným směrem)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam