• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    PALEONTOLOG: Mě se spíše zdá, že spousta lidí není hloupých, ale jsou líní přemýšlet o tom, co dělají. Mě mimochodem majitel firmy zakázal v práci přemýšlet již před 11 lety :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ASACHI: znas ten pocit, kdy nevis, jestli je nekdo tak pitomej a nebo dela naschvaly? ja mam z bruntalskyho provozaka stejnej pocit.
    knihy mas mit dve, jednu pro zahranicni hosty a tu mas v kopii posilat na cizineckou. dokonce staci ji predat na nejblizsi sluzebne pcr a oni si to maji interne poslat sami.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    PALEONTOLOG: 2?
    Jednu kterou kazdy den skartujeme a druhou (karisblok obsahujici pouze kladne komentare), kterou predame kazdemu nove nastupujicimu kolegovi a rikame "takhle se to u nas vzdy delalo a vsichni jsou spokojeni, takze nic menit nebudeme" ?

Jinak IMO delat si zabavu z lidi co nejsou schopni psat kridou na tabuli mi prijde asi tak krute, jako delat si legraci z mensin, ktere mi kradou dekly od kanalu pred barakem ...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PALEONTOLOG: kvůli placení "vzdušného" obci?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SIRLOON: pri takhle polozeny otazce neni co vysvetlovat. otazka ,,kolik mate knih hosti?" uz je zaludnejsi :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PALEONTOLOG: ne, oni si prijedou sami. spis sem ocekaval ze nam napnutym hadacum sdelis spravnou odpoved
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SIRLOON: ty ji posilas do zamori? ;))
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    SIRLOON: Aby měli přehled četníci?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PALEONTOLOG: kdyby je hledala NSA a CIA?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PASTEL: vis co provozniho jsem delal a prijde mi proste trochu blby, kdyz si nekdo dela z podrizenejch prdel takovym zpusobem. nekdo, kdo neumi vymenit becku, komu pisou akrylem po tabuli, nekdo, kdo nezna michanou limonadu, komu mizi provozni na dovcu a tak bych moh pokracovat. nekomu to prijde asi vtipny. psany je to hezky a pro zabavnost se obcas i nadsadi.
    at jen nekafram, vite proc je povinnost vest dne knihy hostu? :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Mě připadá, že tady žijí někteří jedinci ve zlaté klícce - to, o čem píše paní domácí, zažívám v práci tak 10x denně, pitomců, lemplů a zevláků je dost všude (a to jsme se těch nejhorších, prokazatelně slabomyslných, už zbavili). Rád si ale počtu o trampotách jiných, je to takové osvěžující :-)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    PALEONTOLOG: Nutkavá potřeba něco napsat, přestože nemáš, co říct je evidentně tvůj problém ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENTIANA: vzdyt jsem psal, ze to je nejspis vedlejsi produkt jakesi nutkave potreby neco napsat. ze jsou problemy a kotrmelce je prece jasny kazdymu, kdo "neco" dela :) zustava mi stale zahadou, proc "roman"?
    a jen tak mezi ctyrma ocima, predstava provozniho, co se zdekuje do talianska, me zabavna neprijde, ta me desi.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    GENTIANA: citát z jednoho starého vtipu: "To je Bruntál!!!"
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    RESTINPEACE: nestěžuju si, že to nejde, ale že tu jsou Bruntálci:D
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    GENTIANA: no vidis, ty si furt stezujes, ze to v Bruntale nejde a pritom takova idylka
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PALEONTOLOG: Jak je ctěná libost. Ale po nevímkolikáte zopakuju, že sem píšu zaprvé zábavné a zadruhé historky. Již staří Řekové věděli, že do struktury kloudného příběhu patří mj. zápletka a její řešení, no a z toho, že dneska všichni přišli včas do práce, kteroužto bezchybně vykonávali až do konce šichty, se příběh udělat nedá. Nicméně... pokojské přišly do práce na sedm, převlékly postele, vysypaly koše, vyluxovaly chodby a šly dom. Kotelník vyčistil rošty, přiložil, pak přišel školitel školit na obsluhu kotle, pak šel kotelník dom. Kuchař celej den vařil a včil uklízí a půjde dom, hosti si pochvalovali. Pivo teče proudem, erární kočka dostala odřezky z kuřete, měsíček svítí. Objednala jsem židle a pánve. Matroš na román, co?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ZOIDBERG: Můj muž tam málem dostal po hubě, protože se místnímu štamgastovi zdálo, že obtěžuje hospodskou příliš dlouhou objednávkou (dvě piva, cigarety, tatranka, chipsy a pohlednice), situaci zachránila hospodská, která ho usadila a nekazí jí kšeft :-D
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Jo Osoblaha. Před pár lety jsme tam byli. Jídlo nabízela pouze jediná restaurace. Jídlení lístek: smažák a hranolky (obé z polotovarů), kuřecí řízek a hranolky (opět polotovary) a, myslím, vepřo-knedlo-zelo (raději nechci vědět z čeho). K pití Radegast. Gastronomické peklo..
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    PALEONTOLOG: vitej ve fanklubu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PISKVOR: no ona by pak musela svou naprosto brilantní kritickou mysl omezit na virtuální drbání o modních failech, případně jiných failech, případně nečem jiném virtuálním :) blogující masochisistka, shazující vlastní podnik, svý lidi i nepřímo sebe, je úspěšnější model, než neviditelná funkční manažerka funkčního podniku.. negativní reklama občas funguje líp než pozitivní, ale tohle je spíš produkt nevyužité grafomanie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam