• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    EVILMIND: Lžou, protože když jsem se naposledy, cca 2 měsíce, pokoušel usmažit kuřecí prsa z Alberta, kde o křehčení nebylo psané nic, tak se mi na té pánvi smrskly asi na polovinu a v té vodě co z toho vytekla hezky udusily...
    Kurvy kryptofašistické!
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    EVILMIND: že narvou modifikovaný kukuřičný škrob i do slaniny, to mi hlava nebere
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TOOMIX: to se teda vsadim, ze kdyz cestou domu pujdu do Alberta, ze tam najdu sirokou nabidku krehcenyho z ruzne zvere, to zcela jiste v clanku lzou, ze ho neprodavaji od jara... O zbytku jejich produkce nemluve, jak jsem ve vedrech byl linej jit nekam jinam, tak jsem se pokousel koupit nejakou uzeninu s aspon 80% masa, poctive jsem prosel celej regal, a nic se ani neblizilo. Jediny misto, kde udajne maji maso, je ta jejich priserna televizni reklama...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    TOOMIX: Kéž by kilo. 58kč stála ta půlkilová vanička. Tzn reálná cena masa v MMP je 232kč/kg.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    VANEK: Voni od Polska možná, my tu máme hovězí.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BLOODRAT: minule jsem na to právě v Tescu koukal, kilo za asi 58kč
    VANEK
    VANEK --- ---
    BLOODRAT: S koňským, oni chytrej.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    TOOMIX: V Tescu už začali cpát chlaďáky s MMP 48% hned za vstupní branu do sekce "Superakce" a tak vůbec z toho cítím zoufalou snahu se toho zbavit dřív než ten sajrajt sám odpochoduje.
    Tesco vůbec chrlí přehršel dobrot - z poslední návštěvy mi uvízly v hlavě především "Telecí párečky" - 50% vepřového, 3% hovězího, 2%telecího. Trošku mi to připomíná onu proslavenou židovskou anekdotu "Vědí Khon, že jsou to oni tak já jím povím jak to s těma skřivánčíma konzervama dělám že je na tom takovej profit. Já to řežu napůl s hovězím. Jak? Nějak zvlášť nešidím, prostě jedna ku jedné. Na jednu krávu jeden skřivánek".
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    TOOMIX: kam nemůže voda, nastrčej kůži...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ale mletý, kde je masa 50%, prodávaj furt...

    Řetězce přestaly nabízet maso napíchané vodou - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...odavat-krehcene-maso-ff0-/ekonomika.aspx?c=A130806_114524_ekonomika_fih
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Sice teda chvilu trvalo zkoordinovat výměnu kofolové hlavy za pivní, čištění trubek a prázdný sud od kofoly, ale Birell se už přece točí. Jestli další várka hostů místo piva vyžahne veškeré pozdní sběry a mně to zkysne, tak budu dost dožraná.
    DUCK
    DUCK --- ---
    SIRLOON: Holt prodas ten zamek na riviere kam stejne jezdis jenom jednou za uherak a roztocis to :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KASUMI: jenze to by ho musel dat i dalsim deseti manzelkam, protoze nesmi byt zadna zvyhodnena ;)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KASUMI: skromné to děvče:D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CAPTAIN_TACUD: tak tohle je idealni svatbeni dar, ktery by mi mohl nekdy nekdo dat, jestli se budu vdavat :D
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Všech 109 restaurací se 3 hvězdami Michelin v půlroční dovolené - FirstClass.cz
    http://www.firstclass.cz/...ronomie/vsech-109-restauraci-se-3-hvezdami-michelin-v-pulrocni-dovolene/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CHORCHE: si pamatuju, že na první cestě z Heasthrow do centra mi chtělo prodat hulium víc lidí, než za dva roky pravidelnejch návštěv crossu

    jinak nám jede na chalupě vzdorohospoda taky, v zatáčce sedí chlápek na zápraží s ledničkou plnou lahváčů :))
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    ZVĚŘINA: Nová pivní norma? Závodíme v klamání zákazníků | Názory | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ani-zakazniku-jsme-na-spici-p1c-/nazory.aspx?c=A130730_153534_ln_nazory_ape
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Hlásím mou rodnou vísku jako další modelový případ (jižní čechy). Majitelé hospody dementi jak bylo popsáno plus pár drobností navíc (sklony udávat, hnát /neoprávněně/ k soudu první poslední atp)...po roce už je má celá vesnice natolik v oblibě, že sází kdy zkrachují, páč z těch pár lufťáků a pumpičkářů co k nim omylem v sezoně zabloudí nemají šanci přežít.
    Na pivo se chodí k hasičům, k místnímu hokynářství či k přespolním.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Ono je to asi všude stejný. Ještě že ty vesnice mají hasiče :o)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Taky znám jednu malou vesnici s podobnou hospodou. Vesničtí měli pocit, kolik že na nich na tom pivu nerejžuje, on měl pocit, že kvůli deseti porcím vařit nemusí, záchody taky nemusí vonět a vařit slušné kafe je jakási lufťácká směšnost.

    Tak hasiči opravili starou hasičárnu, na různé příležitosti objednají sudy, maso a chlapa s mobilním grilem a celá vesnici slaví máje / pouť / cokoli u hasičárny. Hospoda přežívá na pivu pro pár místních přes týden.

    Dlužno říci, že tahle ves je v jižních Čechách a lidi jsou tam dost šetřiví.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    TAPINA: asi ji mám jinde. Hasičárna sice je vedle kravína, ale ještě pořád ty dvě budovy poznám od sebe. ;) Navíc „stará“ hospoda je ve vlastním a u nás ty dvě hospody vedle sebe jedou už několik let. Loni (nebo už předloni?) to pak trochu přesáhlo i do boje o zastupitelstvo a hlavně starostu. Vtipné je, že jejich sdružení nakonec starostu má (není to přímo z hospodský famílije) a ten po pár měsících začal taky spolupracovat s dobráky, protože oni jsou prostě fakt ti jediní, kteří tam táhnou společenský život obce. Hlavně paní hospodská je teď o odstín zelenější, ale to už je jen takový lokální kolorit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam