• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    DIVER
    DIVER --- ---
    BRUKEV: zajimavy...

    tohle delam: "Olej se nelije do vody při vaření těstovin. (Přidává se přímo do těstovin hned po uvaření.)" :)

    a tohle rikal Ridi trochu jinak: "Špagety Bolognese neexistují! (Omáčka Bolognese patří na tagliatelle, nikdy ne na špagety.)" tusim, ze prave vysvetloval, ze bolognese neni k testovinam, ale jako ragu s nokama...
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    PAN_SPRCHA: tak prej ne
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BRUKEV: co je to za kokotinu?

    vymet jsem všechny možný kouty itálie a klasický kostkový červený ubrusy jsem viděl i v malejch vesničkách., Těstoviny jako příloha, se běžně objevují na jih od Říma. Cappuccino pijou Italové kdy chtějí klidně i po obědě, nebo odpoledne. (Žádný Ital by nepřipravil těstoviny s kuřecím masem.).......těstoviny s kuřecím maj taky po celý itálii.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CLUBEER: tahle pekárna dělá i donuty, když si je objednáš http://www.sweetlife.cz/cz/o-sweet-life
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    testoviny nejsou priloha, ale faux pas .. supr)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    To mají Italové blbý, že neznají červenobílé prostírání. Takový velký národ, a kompletně barvoslepý. Aneb to je zase snůška kydů :D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Deset největších prohřešků proti italské kuchyni – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zena/styl/312837-deset-nejvetsich-prohresku-proti-italske-kuchyni.html
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CLUBEER: twl a nechceš si obvolat pekárny ? nabídnout zakázku ? nebo se podívej kdo to nabízí k snídani a počkej si ve 4 ráno před rampou, kdo jim to sváží... :-]
    CHORCHE: nicméně ten pořad je tragédie, není divu, jestli si ČT vybírá dramaturgy takhle: http://ceskatelevize.jobs.cz/pd/660502524/?rps=233§ion=positions
    VANEK: pak tedy jak říkáš mě osobně dráždí "středočeský interdialekt" a jeho nemístné pokusy o německé "ā" a "ē"... severočeština a západočeština na mě působily zvukově a rytmicky velice přijemným dojmem, jihočeština už má trošku nakročeno, ale je to svérázná krajina a chápu to
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    ZUZKAOU: sme americka restaurace takze jedine donuty koblihy by po nas hodil
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CLUBEER: a navrhnout mu normální koblihy asi nejde, co? Možná že ten, kdo dodává mražený polotovary supermarketům by byl ochotný dodávat i čerstvé....
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    ale nekde to prece musej delat majitel mrazeny nechce a abysme je delali my na to nemame prostor ani cas
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CLUBEER: nutno naznat, že netuším.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    ZUZKAOU: provozovna dunkin uz neni nebo se pletu?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CLUBEER: ale tak nesmažej je voni někde na provozovně?
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    87HIGHFLYER: mas pravdu. chci cerstvy a net mi vyhazuje dunkin donuts na praze 4 ale to je asi blbost ze jo
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    CLUBEER: čerstvý předpokládám znamená nerozmražený...což myslim nesplňuje Marks & Spencer, ale maj je tam dobrý...
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    mam dotaz kde sezenu v Praze cerstvy donuty.
    DIVER
    DIVER --- ---
    CLUBEER: polovina kouri, polovina ne = neco mezi
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    CLUBEER: no to je místo, kde jsou závěsy a ubrus nasáklej kouřem, ale v době oběda se tam nekouří:)
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    jak si mam vysvetlit ze dnes prisli hosti cisnik se zeptal jesli kuraci nebo nekuraci a pan rekl Neco mezi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam