úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...
Klik na Babicu:
[ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]
jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
rozbalit záhlaví
SAMIEL
---
---
10:27:32 13.11.2013
1 odpověď
KROKODILE
: No ja ti nevim, jednou jsem ho potkal v restauraci a za jeho chovani jsem mel sto chuti ho nakopat do kouli...
KROKODILE
---
---
8:48:05 13.11.2013
1 odpověď
+1
STEPNI_VLK
: Nějak nechápu, kde se bere ten hate proti Cuketkovi....
TOOMIX
---
---
7:54:13 13.11.2013
+1
Tak má vypadat podnikání v restauračním byznysu, dojal se Pohlreich - iDNES.cz
http://hobby.idnes.cz/...-u-zbehlika-pintovka-pqy-/hobby-domov.aspx?c=A131112_132754_hobby-domov_mce
WITTGENSTEIN
---
---
1:02:49 13.11.2013
1 odpověď
+1
Sahajdák über alles:
Biting Hanah: Vaření s Oldřichem Sahajdákem*
http://biting-hanah.blogspot.cz/2013/08/vareni-s-oldrichem-sahajdakem.html
(Ale ta inspirace Nomou a vůbec severskou kuchyní je evidentní. Tohle by mě moc bavilo.)
STEPNI_VLK
---
---
21:14:43 9.11.2013
1 odpověď
+2
Foodnáckové | ČiliChili
http://cilichili.cz/clanky/foodnackove-866.html
... Jestli se vám nezdaří vymyslet něco podobně originálního, nezbude vám než začít svědomitě lézt do řiti nějaké blogerské celebritě a trpělivě klíčit v jejím stínu. ...
...
Jaká kritéria guru českých foodblogerů aplikuje při výběru svých hodnotitelů, se nám zjistit bohužel nepodařilo. Ať je to jak chce, rozhodující rozhodně nemůže být literární gramotnost. Jinak by se v hodnocení na blozích nemohly vyskytovat perly typu: „Dobrý cukrárenský tip pro ty, co mají především mlsné jazýčky" nebo „Pivní rohlíky byly dobré, klasické rozhodně silně nadprůměrné, ale rohlíky moc nejím, tak nemám přehled".
:))
WITTGENSTEIN
---
---
14:00:23 8.11.2013
+1
Tak popojedeme.
You know you're a chef when...
Chef Knives To Go • View topic - >> You know you're a Chef when... <<
http://www.chefknivestogoforum.com/you-know-you-re-a-chef-when-t1903.html
SKRU
---
---
10:11:22 8.11.2013
+9
EVILMIND
: "Párky i tak praskly ale tím se zvětšila i jejich plocha, tím pádem bylo více jídla . DOporučuji tedy párky nechat prasknout."
EVILMIND
---
---
7:52:08 8.11.2013
1 odpověď
+4
TESSS
: a to neni nic proti diskusi zde:
Recept: Vařené debrecínské párky - pravděpodobně nejzábavnější recept na českém internetu
http://recepty.brtnik.info/...nejz%C3%A1bavn%C4%9Bj%C5%A1%C3%AD+recept+na+%C4%8Desk%C3%A9m+internetu
87HIGHFLYER
---
---
19:57:47 7.11.2013
ZUZKAOU
: jj a kuřecí sádlo...mě to nějak nepohoršilo, až na to grilovací koření, který bych vynechal.
ZUZKAOU
---
---
19:01:57 7.11.2013
1 odpověď
PAN_SPRCHA
: nech bejt, právě ukecávám lidi z TRMS, jestli by neměli nějaké kůže na naplnění navíc. Pravda husí a z krku. A škvarečky z kuřecí kůže jsou nebezpečně dobré.
ZUZKAOU
---
---
19:00:24 7.11.2013
VANEK
: tak řekla bych že hlavně dělá obchodní podporu tomu suši tvůrci z Myabi, ne?
PAN_SPRCHA
---
---
16:55:02 7.11.2013
1 odpověď
+2
EVILMIND
: asi potřebuje Andrej udat zbytky z vodňan
VANEK
---
---
16:40:58 7.11.2013
+1
EVILMIND
: Kdo nemá játro, dá jen cibuli!
TESSS
---
---
16:26:00 7.11.2013
1 odpověď
EVILMIND
: diskuze je jako vzdy vyzivna
EVILMIND
---
---
16:21:58 7.11.2013
3 odpovědi
Tak Prima propojuje Sefa s Vyvolenyma jo... no, a mezitim na Nove:
Láďa Hruška vaří LEVNĚ A CHUTNĚ! Výborná večeře za 3 koruny! RECEPT - tn.cz
http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/levne-a-chutne-nadivane-kureci-kuze-podle-ladi-hrusky.html
VANEK
---
---
15:09:07 7.11.2013
1 odpověď
ZUZKAOU
: Neměl svého času proti suši nějaké výhrady, nebo si to s něčím pletu?
CAPTAIN_TACUD
---
---
13:48:17 7.11.2013
+1
Už dost šéfe! (2).avi | Ulož.to
http://www.uloz.to/xPDda34M/uz-dost-sefe-2-avi
CHORCHE
---
---
13:45:57 7.11.2013
ASACHI
:
nechapu pro koho je to cileny porad.
no a neni to snadne? je to pro nejake mlade magory, obdobu tech, co se hlasi do vsech tech Superstar, Talentu atd., vsechno je to vesmes brak a jen novejsi nemecka estrada
ZUZKAOU
---
---
13:41:47 7.11.2013
1 odpověď
+1
A tak něco méně smutného
Scuk.cz Blog - Zdeněk Pohlreich otevře sushi restauraci
http://blog.scuk.cz/post/66272447208/zdenek-pohlreich-otevre-sushi-restauraci
ZUZKAOU
---
---
13:39:58 7.11.2013
TESSS
:
DIVER
: ne - to byl dojem, který jsme tu nabrali, než jsme se podívali na Cookalong live.
DIVER
---
---
13:32:38 7.11.2013
1 odpověď
TESSS
: ano, plho!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam