• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MACHALIK: Čistě pro zajímavost - proč? (Její blog není nic pro mě, respektive je to tak jako u mnoha módních blogerín jen výkladní okno nadnárodních firem. Ale když to někoho baví číst...)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WITTGENSTEIN: Jojo, tahle. Nejodpornější tvor na Zemi.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MACHALIK: Jinak z debaty pod článkem:
    "Dojal mě k zamyšlení výrok ..... vývar vaříme 8 hodin. V dnešní době, je to velký luxus. Vařit polévku 8 hodin. Ztráta energie, peněz .......
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tak Pitiná D. svatební polívka byla opravdu skvost!! Pro celé dva svatební hosty - osm knedlíčků a litr vývaru, cezená přes gázu, která je řidší než síto a shrne se jí do středu cedníku.

    Mám pocit, že čím pozdější díl, tím víc na to serou. Jakkoli to stálo za hovno vždycky, tak teď už fakt na férovku jen nezaujatě něco klohní těma svejma volšovejma, tlustejma rukama, u toho odrecitovává ty nesmyslný poměry vyčtený z internetu typu 190 ml mléka, 18 g droždí aj., pak aby tomu pro pražáky dodala srdíčko, tak furt dokola mechanicky opakuje vyplňový slova jako babička a prostě úžasný, a nakonec si nechá natočit falešnou svatbu, kde pochopitelně nemůže chybět ta arcipiča Bů tady z Nyxu. Opravdová kastrace už tak od začátku šílenýho pořadu. To ji to teda přestalo bavit hodně rychle.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EVILMIND: jj, autor hlavně nekecá.
    Jednou jsem byla pozvaná na hlemýždí hody, každý host dostal navíc za úkol něco přinést - chleba, vejce, šnytlík, čaj. Básník sám nachytal hlemýždě a tři dny je doma hladověl, aby byli čistí. A šnekanice se docela vyvedla. (A i běz těch šneků by hosté donesli docela dost jídla, taky pěkný postup.)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Chlebanátky, kosterní polévka a knedloust: recepty z Hladové kuchařky pro ty, co smrdí korunou | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...-polevka-a-knedloust-recepty-z-hladove-kucharky-pro-ty-co-smrdi-korunou.html
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CAPTAIN_TACUD: včera jsem na to koukala, Heston definitivně přešel na temnou stranu síly. Nádhera.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    ZUZKAOU:

    Heston’s Great British Food S01E01 PDTV x264-TM - Release BB
    http://www.rlsbb.com/hestons-great-british-food-s01e01-pdtv-x264-tm/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nový Heston!

    Heston's Great British Food - Episode Guide - Channel 4
    http://www.channel4.com/programmes/hestons-great-british-food/episode-guide
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Já si myslím, že Pita D. svým pořadem plným mladých zmrdů a buzerantů a svou i jejich šílenou slovní (formální i obsahovou) produkcí dělá parádní službu celé Praze. Díly o sexu a o Paříži byly prostě dokonalé.
    ALI
    ALI --- ---
    btw.

    Dita Pecháčková večer v Hyde Parku. Bývalá šéfredaktorka časopisu Apetit dnes vaří ve vlastním televizním pořadu Deník Dity P., na který jedni nedají dopustit a druzí mu vytýkají kde co, včetně toho, že jde o food porno. Mezi které patříte vy? Baví vás kuchařské show? Pište svoje názory i otázky už teď.
    KHARL
    KHARL --- ---
    ZUZKAOU: no jo, tak jo..kdyz vis, tak jo
    GIANT
    GIANT --- ---
    KRUTAS: asi tak no, ano sefe bylo ok ze zacatku ;-) navazeni by bylo obcas ok, ale prijde mi, ze si timhle celkem nasral do bot. podle me nema vliv na vyber hostu a obcas u toho musi trpet. je to krecovity a zadnej smysl v tom poradu nevidim. ale ma co chtel kurva prodejna (ostatne jak se sam i oznacil) :-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Provozák dostane v pátek padáka. Možná mu na cestu přibalím nějaký sponky.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    VANEK: Spíš jde o to, že filosofuje nad koloběhem sponek ve firmě o pěti pobočkách, ale to, co má dělat, neskutečně fláká.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VANEK: Taky to (mj s tímhle) dotáhl k těžkopádné byrokracii, která právě na každý lejstro potřebovala dvě další lejstra, a na sponky aspoň čtyři, když už mu to klademe za osobní vinu ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    GENTIANA: Kdysi jsem (v jednom blbém románu Williama F. Buckleyho jr.) četl pasáž o tom, jak Mussolini v rámci šetření ocelí bazíroval na tom, aby se po celé říši nesponkovalo, ale sešívalo. Přišla mi za vlasy přitěžená...
    Na druhou stranu, takový Franz Josef zase dohlížel na to, aby se odstřihly recyklovaly nevyužité spodky kancelářských lejster, a kam to dotáhl! Že provozáka pozdravuju, nemůže být lehké být obsesivní puntičkář s takovou nadřízenou ;-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PISKVOR: Poslala jsem to i účetní, ať nepřijde o zábavu. Odepsala mi s charakteristickým suchým humorem, že pokud si pan Paseka přijde na účtárnu, mileráda mu nějaké sponky dá, má jich dost.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GENTIANA: "Smrt nastala z přirozených příčin, totiž z vrozené blbosti; bezprostřední příčinou bylo utlučení bednou kancelářských sponek."
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Co řeší provozák.

    Onehdy za mnou přišel, jestli nemám kancelářské sponky, a zatímco jsem z bedny užitečných věcí dolovala kilák těchto, spustil proslov, že on sponkuje ty lejstra pro účetní, ale nikdo mu ty sponky nevrací, takže marně a zbytečně končí v účtárně a někdo by nám je měl vracet. Zeptala jsem se ho, jestli mu stačí tadyta veliká krabice, nebo jestli mám koupit nějaké další. Odpověděl, že stačí, ale že je zbytečné kupovat sponky, když jsou všechny v účtárně, protože jestli do účtárny posílají všichni sesponkované papíry...

    Nějakým diplomatickým způsobem jsem mu sdělila, že si má sebrat sponky a pálit do pyči, aniž jsem ho při tom utloukla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam