• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Co blbnes?:)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ooooooooooo takhle zprasit carbonara!!!!!!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    5:50 ted je treba michat at se nedelaji hrudky
    6:00 zaber na hrudky
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    hmmmm dita v te bile kuchyni s tema satama ma design "pouziteho damskeho tamponu" nezda se vam?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ten pocit zenoveho klidu a stesti kdyz vam spadne vidoestream....
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    zatim je to "sok" minimalne jednou za 30 vterin...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    kterej debil tu rek neco vo die "po sexu" ten to nemel delat panaboha lidi mejte soudnost, vzdyt tohle je skoro trestne! navadeni se k sebeposkozovani...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    OMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!¨doprdele ne!!!!!! v case 1:25 dostavam prvni zachvat a touzim po moznosti trvale odstranit pamet.

oo neeee uz nikdy nemuzu jist krevety!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    STEPNI_VLK: Ted mě až zahřálo u srdce:) Ditu P. nijak nesleduju, ale část "Po sexu" dílu http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300013-po-sexu/video jsem viděl. A zhruba od druhé minuty Dita vykládala nějaký recept, přičemž jsem si nemohl nepovšimnout grimas její kamarádky, která mi už tehdy přišla buď na drogách, nebo totálně blbá, případně totálně blbá na drogách.

Vidím, že nezaujala jenom mě :)

Jdu si o ní zjistit víc.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    K8Z: Když už jsi tu zmínila ten díl Po sexu Dity "double penetration" Pecháčkové.. Mě nepřestává fascinovat afektovanost Petry Nesvačilové, která na mne v úvodní scéně z kavárny působí dojmem jako kdyby byla něčím nastřelená.

Zároveň jsem teď při opětovném shlédnutí těch pár minut zjistil, že při pohledu na Ditinu mimiku se mi už dělá takřka blbě od žaludku. Zlatý Jamie Oliver, jehož ksicht mi nevadí ani v reklamě na Nikon!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ZUZKAOU: zemáky a zelé, živobytí celé (to je zase verze od nás:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TESSS: _Ve srovnání_ s Pitou D. snad lépe vaří i žulový kvádr.
    VANEK
    VANEK --- ---
    BTW v dnešním http://www.lidovky.cz/ln-patek.asp?id=253 velký článek Marcely P., jaké je to psát scénář rodinného seriálu.
    TESSS
    TESSS --- ---
    v zivote by me nenapadlo, ze se tady doctu, ze Babica nakonec snad i umi varit :-)
    K8Z
    K8Z --- ---
    a to ještě nemluvim o tom, že má otřesný projev a jak už bylo zmíněno - všechno je "úžasný" "koriandr je prostě uplně nejvíc" a "když jsem byla uplně ještě miniaturní"
    K8Z
    K8Z --- ---
    musela jsem se na ten deník Dity P. podívat, naposledy jsem se nasrala už při prohlížení té kuchařky, absolutně jsem nepochopila, co to má být za debilní atypický plachta formát, který se nikam nevejde a taky proč musí do svojí kuchařky srát nějaké "momenty" se svými příbuznými, kteří mě vůbec nezjímají nebo s kamarádkami atd..
    podívala jsem se na svatbu, to jsem se vytočila a pak ještě na pokyn přítele na díl "po sexu" - NEUVĚŘITELNÝ - takhle špatnej pořad o vaření jsem fakt neviděla, chudák Babica, aspoň umí držet kuchyňský náčiní, mezitím co Dita všechno drží asi jako nějakej pazourek. navíc to je nucený, ty scénky s rodinou/kamarády/kýmkoliv jsou megatrapný, kuchařské postupy dost pochybné
    a špagety carbonara vypadají, myslím, dost divně poté, co tam nalije tu vodu od těstovin se mi zdá, že plavou v omáčce..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    STEPNI_VLK: Nevim proc se to tak řeší..natáčení i takovyho poradu netrvá 3h a bežné se vsechno dela pozde, ve stresu a na dlouhy sichty..neco tam jedou vsichni a vsude..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DIVER: zemčata a zelé, živobytí celé!
    DIVER
    DIVER --- ---
    ad brambory a zeli:

Kdyz jsem byl uplne malickej, tak jsme s brachou, bratrankem a sestrenici vzdycky sedavali u babicky (jak vystrizena z bozeny nemcovy). Sedela a loupala brambory a vypravela nam o starych casech (rocnik 1914). Jednou rikala, ze musela jako dite neco vzkazat z chalupy do chalupy. Strasnej necas, zima, zaveje, snih, chumelenice. Pry tam dosla a ve svetnici sedela cela rodina - mama, tata, hafo deti - kolem stolu a uprostred meli misu brambor se zelim. Babicka nam rikala, ze od dveri na tu misu tak strasne mlsne koukala, ze ji pozvali taky. "Takovy brambory se zelim jsem uz nikdy nejedla. Tak mi chutnaly, deti," rikala...

patri to k jedny z mych nejcastejsich vzpominek na babicku. pozdravy do nebe, babi! :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Nigella Lawson: I have used cocaine and smoked the odd joint | UK news | theguardian.com
    http://www.theguardian.com/uk-news/2013/dec/04/nigella-lawson-cocaine-twice-life-court
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam