• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    DIVER
    DIVER --- ---
    GINGERCAT: aha, ok, nevedel jsem. ja si zrovna na tom miste obcas ufiknu kus kloubu :)

jako ja mam takovej sen, ze az prestanu kourit, soustredim se pak na to, abych se naucil profikrajet cibuli :))
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    DIVER: to není pořezaný, ale zábrana proti odření hřbetů prstů horní hranou nože. Ne, že bych dosahovala jeho kvalit, ale po takové cibuli do guláše mám taky někdy lišej :-)
    DIVER
    DIVER --- ---
    no ale porezat se zjevne taky umi :)

a ja taky. uz jsem zvazoval, ze si poridim ten chranic: http://img.magazin.libimseti.cz/img/img/552edba86fd6.jpg

a nekamenujte me, varenim se nezivim :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITTGENSTEIN: zbytecne spoilujes:)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    S cibulí si ten člověk poradí ještě rychlejc:
    Masamoto KS Wa Gyuto - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NdZxpMdtGjs
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: Njn, první půlka je zpomalený záběr :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITTGENSTEIN: :DD koukam na to a rikam si, co je to za blby video, takhle krajim okurku ja a nikam mi to tolik nelita :DD
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Co by třeba Dita mohla odkoukat (kdyby si tedy koupila gyuoto od Masamota):

Cuke - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=oPaA1pf_gS0
    VANEK
    VANEK --- ---
    GANBOY: No ano: když se po novomanželích házely kvítky, tak ten z novomanželů, který není novomanželka, hopsal.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ANEJET: pockat... ja mysle ze prechal je novomanzel?
    ANEJET
    ANEJET --- ---
    87HIGHFLYER: přece Prchal, ne? Z toho jeho výstupu při svatbě jak tam hopsal jak retard při házení kvítků po novomanželích mám ještě teď osypky....
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: a pak už by chybělo jen "kdo vylíže pekáč"
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MAR_TINA: jakože závěrečný díl? Svlečená Dita ležící na stole, pokryta vybranými lahůdkami? Oberte si mě? Ukrojte si mě? Vše podáváno na vlastním nádobí? :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WITTGENSTEIN: ještě by se Dita mohla svléknout, to jediný chybí.

A koukám, že trapnost je dědičná.
    FOZO
    FOZO --- ---
    Tak jsem viděl DP v Hyde Parku a půl dílu o sexu. Nemám co dodat. Vše tu bylo napsáno.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VANEK: A víš, že by mne ten nedostatek mateřské lásky ani trochu nepřekvapoval? Přesně tohle (chybějící máma.. a dost možná i táta) jsem si totiž čím dál tím víc myslel s každým dalším zhlédnutým dílem. To přehnané zdůrazňování příběhů spojených s jídlem a jídla s láskou, dětstvím a babičkou je v tomto ohledu až příliš do očí bijící.. a zároveň i spolehlivým vodítkem..

WITTGENSTEIN: Praštilo mě do očí: Je vtipná a velice originální.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WITTGENSTEIN: díky moc
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    WITTGENSTEIN: no spis co sem videl ja a co sem tu cet, je z nej vynato i more dalsich jidel a uprav, perfekcionismus prichazi az se strihem a final upravou od stylistky...
    ja bych o tom vubec nepsal tady ten roman (od mama), co tu je niz, to je jako si s odpustenim Nasrat do pusy...

cim dal vic z toho poradu mam pocit, ze nekdo plus minus prumernej ukrad kde co moh, trosku to omanagoval, najal jaks taks profiky, kerejma se taky nezapomnel pochlubit, zabalil to do te cervene krabice z knihovny a prodava neco hodne nevkusneho, jako originalni senzaci, s durazem na prirozenost, i kdyz z toho primo crci krec - silenej model a jeste silenejsi, ze to i do jiste miry funguje, misto aby po tom nestek ani pes
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CHORCHE: Pozoruhodné je, že z perfekcionismu je vyňato krájení cibule :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    WITTGENSTEIN: huh, no tak takhle nejak si predstavuju, ze se z prdu udela kulicka... jinak je to spis az strasidelny, jak si dost mimozni mati natrasa peri a vse je vyjimecne (necitankove?), to je fakt uz na zvraceni - presne VANEK

z toho perfekcionismu dostavam tik do oka, tady si to nekdo dost poplet a tech sebeklamu, eh, jeste ze uz na to nekoukam od 3tiho dilu nebo odkad, na Po sexu nemam koule - preci si nebudu kazit chute pred vanocnim obzerstvim ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam