BRUKEV: Omg, ja bych vsechny ty diskuze zakazala!
Sledoval jsem jeho pořady na tv Paprika a upřímě řečeno - jíst něco, co je možná chutné ale vypadá to jako písek, dřevo nebo cokoli jiného mě prostě neláká. Jeho vaření je experimentální, neotřelé ale pro mě ne.
-------------------------
Jasně, kam se ty jeho výtvory hrabou
na naší svíčkovou, anebo gulášek, mňam.
=======================================
Urcite! Tyhle ohvezdickovane restauranty, to muzete cekat talr nazdobeny jako od narodniho umelce, titernou porci a o to vetsi cenu. Muzou tim v Britanii ohromit kdekoho, protoze anglicane jako stravnici jsou barbari, varit neumi skoro nikdo, vcetne kucharu, ale rozhodne to neni pro nikoho, kdo se chce dobre najist a mit z jidla pozitek.
Michelinské hvězdičky,plno žvástů kolem toho,akorát se nedá s prominutím žrát-stejně jako u hulváta Polraicha!