• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GENTIANA: A to tě to tam furt baví? Já neříkám, že každej musí chtít kariéru nebo co, ale bejt zamrdaná v díře plné lemplů a trávit čas vyměřenej ti na tomhle světě tím, že buď řešíš nebo ignoruješ, že dement z pomocné školy, kterej shodou okolností pracuje jako provozní podniku, píše na tabuli balakrylem, kuchař prodává kaviár za pětikačku a tvá matka řve po personálu, že chce mít klid na tenis --- je ti to k něčemu? Lidi se většinou za prací stěhujou, když o něco jde, baví je to, je to dobře zaplacený, někam to vede atd. Kam vede hospoda v Bruntále? Proč nedělat úplně cokoli jinýho někde jinde? Jazyky umíš, ne?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GENTIANA: "...anžto si je nepamatuju." Ve srovnání s kontrolním vzorkem se nám začíná rýsovat vyvrácení H0, totiž "regionální špecifiká Bruntálu nejsou způsobena degenerací kognitivních funkcí pocházející z požívání kontaminovaných zdrojů." Jinými slovy, Bruntál je způsobený něčím ve vodě ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BRUKEV: Máti sem občas přijede na pár dní na návštěvu. Tentokrát se dotyčná recepční hádala s kuchmajstrem, ječeli na půl baráku a byli sprostí, máti se chtěla v hale koukat na tenis nebo nějaké podobné podujatie na Eurosportu, tak je požádala, aby se ztišili.
    OMNIHASH: Občas někdo něco utrousím tu i onde, ale poněkud nesystematicky, podle toho, kam přijdu, když jsem zrovna dožraná.

Ale hlavně mi to začlo být jedno. Dřív bych se dva dny vztekala, že někdo zase něco, dneska zavrčím, jdu si po svým a obvykle na to do půl hodiny zapomenu. Takže holt nejsou historky, anžto si je nepamatuju.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    CHORCHE: A kde to vysílají?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    BRUKEV: protoze todle je druha serie! je treba trosku zamichat kartama a neco pridat :]
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GENTIANA: v posledních verzích jsem nějak nepostřehl zařazení matky. Ona už je v nejmenovaném podniku taky nějak zaangažovaná?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GENTIANA: počkej, kde jinde člověk najde zápisky z bruntálu?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KROKODILE: Zaměstnanci jsou smečka debilů. Onehdy jsem z frustrace brečela a mlátila pěstma do stolu, když si kuchyňmajstr usmyslel, že bude řešit poštu, a svým charakteristickým negramotným stylem začal domlouvat jakousi žranici. Když mi pak ještě poslal ceny toho, co vymyslel, matka už přemýšlela, jestli potřebuju mokrou hadrou po tlamě, protože jsem vyhrožovala brachiálním násilím. Kretén, který spočítá, že kaviárový chlebíček se dá výhodně prodat za 12 korun, si zaslouží vyhodit z okna.

Odešla recepční. Nevím, co přesně řekla mojí matce, neb jsem u toho nebyla, máti pravila, že v tom figurovala kráva a píča, ale dále citovat odmítla a dodala, že některé z těch výrazů vůbec neznala. Po pětadvaceti letech praxe ve školství... no, nic. Prostě recepční dostala vynadané, sebrala se, a se slovy, že ona nemá zapotřebí, aby jí někdo nadával, odešla pryč. Na dva dny si vzala náhradní volno a pak přestala chodit do práce.

Jestli sem chodí někdo, kdo se nějaké veselé historky dočetl jinde, ať je sem klidně copypastuje, protože si je zaprvé nepamatuju a zadruhé se mi nechce je psát znova.
    KROKODILE
    KROKODILE --- ---
    GENTIANA: jak je na Bruntálsku? Dlouho nebyl fail report
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TROJKA: Ona je blbá.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ZUZKAOU: co je tohle za umělce a gastroaktivistu?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pan gastroaktivista už tu byl, tak další díl. (zlatá Dita P.)

Gastronomie krize: Vzhůru dolů! Za exotikou | A2larm
    http://a2larm.cz/2014/03/gastronomie-krize-vzhuru-dolu-za-exotikou/

Ramsey tedy svou pouť podniká, aby zjistil, jak neplýtvat se surovinami, ale už sám jeho pohyb je natolik nehospodárný, že jeho snahu zcela devalvuje: uskuteční totiž hned čtyři totožné cesty letadlem mezi severním a jižním Vietnamu, aby navštívil destinace, které jsou od sebe vzdáleny pouhých několik kilometrů.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    BLOODRAT:HUGGI: Frech toast je vazne v podstate toust, dva kusy neceho jako toastaku a mezi nima treba sunka a syr, potom obalit ve vajicku a osmazit. Kupodivu se zda, ze nazev fracouzska topinka/french toast vychazi z mista puvodu - tata ma za zenu frncouzku a dela to docela casto...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BLOODRAT: Francouzsky topinky u nas jsou rohlíky ve vajíčku..coz bych si mohl nekdy po dlouhy době udelat;)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BALAENA: No vida, a já mám další výraz do sbírky. U nás se chlebu obaleném ve vajíčku říkalo "francouzské topinky".
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VIDEO: Skelet z bažanta nevyhazujte, dostanete z něj famózní vývar - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...-jatrovymi-knedlicky-dvj-/hobby-domov.aspx?c=A140226_092048_hobby-domov_bma
    GIANT
    GIANT --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TROJKA: má posluhovačku, tak to nikdy nedělala
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    .. taky jsem to viděl, s tou Bohdalovou. . a s Štěpničkou. . ta bába dělá na starý kolena z lidí uplný blbce a ze sebe nejvíc, taky jsem ji zahlídl v bedně , pořad hobby naší doby, a tam se divila , že ocet rozpouští vodní kámen , ale jak se může taková . . no, řeknu lety zkušená pani. . .divit něčemu takovýmu?. .
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    U nas sa obcas robil upgrade - jedna strana chleba sa namazala tavenakom a do neho sa natlacila nakrajena cibule. Cele sa to potom opatrne obalilo vo vajicku a dalo usmazit najprv cibulovou stranou dole :-)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Aa, chleba ve vajíčku s kečupem nebo hořčicí a kyselou okurkou :) Ta nostalgie!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam