GENTIANA: Jak to dělat správně, ba nejlíp, už minimálně dva járy víš ty, ostatně fluidum jediné příčetné duše v celým Herentálsku, obklopené blby a trotly, tu kolem sebe šíříš úspěšně od chvíle, cos se svým Aha! reportem začala.
Já nevím, jestli kalkuluješ s tím, že tvoji takzvaní čtenáři mají IQ pod kilo a každej pátek se těší na další historku z léčebny v horách - - - nebo jestli ti nakonec samotné - nestřeženě - taky klesl ten kvocient pod sto a dodáváš je zcela nezištně. Každopádně se pokaždé, kdy releasneš další bulvár z života tvé chaloupky plné dementů, nabízí jediná otázka: co tam supernova tvýho formátu dopiče furt dělá.
Tím se obloukem zase dostáváme k tomu, co se říkalo už na začátku, že je zásadní rozdíl mezi tvýma řečenýma schopnostma a místem určení, kam je máš dodat. Kanón na vrabce, jestli mi. Plus za ty leta se do toho ještě namotal efekt času, takže už se ani nedá říct, žes byla nespravedlivě přiřazena mezi kokoty, se kterýma budeš hnedle hotová a půjdeš zpátky tam, kam intelektuálně a dovednostně patříš, ale naopak sis mezi něma našla tak nějak místečko, ne?, a dneska je sice (furt) pomlouváš, ale už to zabaluješ do onoho okrouhlýho tvaru "však co, seru na to". Nabízí se otázka, jestli tvůj nadřízenej nakonec není skutečně chytrej borec a nevěděl sakra dobře, do dělá.
Tak jak tak si pro mě za mě třeba zase poser prsa, arogantní krávo. Nakonec ti nezbyde, než se znova vykydat na internet, jak tvůj div že ne nadřízenej objednal pro zájezd limo místo piva a jak tys u toho koulela strastiplně očima a jebala recepční, která si četla a pak šla dom. Nebo něco obdobně hybatelnýho.
Chápu, že potlesk nad tvejma pro plebs vtipnejma historkama z podhůří je to, co tě zajímá, ale ne každýho baví dokola číst povídky o nejnovějším mrdáčovi Ivety Bartošové. Pro tebe mluví to, že majitel tohohle fóra je do tebe zamilovanej, takže když budeš mít štěstí, je tohle poslední, co sem zase na rok dva napíšu. Ať se ti daří.