• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNIHASH: já s tím nemám problém. Pohádám se jendou a příště už pošlu ČOI - apatickým konstatováním, že mě někdo okradl a neřešením situace legalizuji to okrádání.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    OMNIHASH: no o korunu pade zrovna ne
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KID_MCHUTT: a všichni máme čas & náladu se obden pohádat, že na půltíku o sto metrů dál bylo to máslo o okrunu pade lebvnější.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    KID_MCHUTT: Cenovky hodně často neodpovídají skutečnosti, ale zásadně je takové zboží vždycky dražší, což samozřejmě není neřešitelný problém, ale fakt mě nebaví kontrolovat si čárové kódy u všeho co si koupím, nebo chodit reklamovat nákup. Stalo se mi i že cena neseděla u štítku na zboží váženém a baleném přímo v krámu, což už mi připadá fakt jako extrémní úlet.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HWLLFFRDD: co je to politika nepravdivých cenovek? zboží ti musí prodat za to, za co ho inzerují :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To máte za to, ze nechodíte do Hrušky :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    PAN_SPRCHA: Spar v Galerii Harfa mě hrozně sere. Zaprvé uplatňujou politiku nepravdivých cenovek, zadruhé politiku minimálního počtu otevřených pokladen, a za třetí jejich pečivo je naprostá urážka. Byly by i různé další drobnosti.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HWLLFFRDD: tady na pankráci suveréně nejlepší krám. Albert mezi Pankrácem a Budějovickou je strašně divnej, Billa u Bauhausu hraje styl: všechno předražený a pár věcí v akci za 50% původně předražený ceny a ještě je tu Norma u Pekingu do který se vchází bílou dírou a za dveřma se člověk propadne o 25 let zpátky. Teď tu budeme mít dva Alberty
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GENTIANA: Ale funguje!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GANBOY: pravda, tohle je druhé nejoblíbenější řešení čehokoli u kavárenských komunistů, hned po Já bych jim ukázal :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HWLLFFRDD: záleží prodejnu od prodejny ;)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    WITTGENSTEIN: to jo, ale jsou to hrozní šmejdi (v různých ohledech)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HWLLFFRDD: Náhodou, nabídka ve Sparu byla opravdu velká; bohužel vždy mimo moji dojezdovou vzdálenost.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TOOMIX: z deště pod okap
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GENTIANA: machlik by dal vypoved predpokladam...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: Neodpověděl jsi mi na mou otázku: jak bys to teda dělal ty?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DAWIDOS: Tady je diskuse o hospodách. Tak sem píšu o hospodě, přilehlých provozech a potížích s prozovováním těchto. Moje motivace jsou zcela irelevantní věci, ale jsem tam furt, protože dodržuju dohody. Možná jsem naivní, ale já takové věci dělám.
    ANEJET
    ANEJET --- ---
    TOOMIX: tak to není rozhodně dobrý nápad, Ahold je u mě poslední možnost :( a je to škoda, protože v Holandsku Ahold miluju
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    TOOMIX: nejsmutnejsi je ze ho kupuje ahold kterej prodava takovy desny sracky...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    tak Interspar končí...

Ahold koupí české obchody firmy SPAR za 5,2 miliardy korun - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ke-obchody-firmy-spar-d7y-/ekonomika.aspx?c=A140311_072432_ekonomika_js
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    GENTIANA: Machalik to sice pise pres caru, ale v podstate asi neni jedinej, koho zajima, proc dobrovolne travis svuj zivot v nejakym zapadakove plnym hovad bez budoucnosti a potencialu. Ja to taky moc nechapu.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MACHALIK: takze se zase na uklidnime.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam