• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GANBOY: pravda, tohle je druhé nejoblíbenější řešení čehokoli u kavárenských komunistů, hned po Já bych jim ukázal :D
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GENTIANA: machlik by dal vypoved predpokladam...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: Neodpověděl jsi mi na mou otázku: jak bys to teda dělal ty?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DAWIDOS: Tady je diskuse o hospodách. Tak sem píšu o hospodě, přilehlých provozech a potížích s prozovováním těchto. Moje motivace jsou zcela irelevantní věci, ale jsem tam furt, protože dodržuju dohody. Možná jsem naivní, ale já takové věci dělám.
    ANEJET
    ANEJET --- ---
    TOOMIX: tak to není rozhodně dobrý nápad, Ahold je u mě poslední možnost :( a je to škoda, protože v Holandsku Ahold miluju
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    TOOMIX: nejsmutnejsi je ze ho kupuje ahold kterej prodava takovy desny sracky...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    tak Interspar končí...

Ahold koupí české obchody firmy SPAR za 5,2 miliardy korun - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ke-obchody-firmy-spar-d7y-/ekonomika.aspx?c=A140311_072432_ekonomika_js
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    GENTIANA: Machalik to sice pise pres caru, ale v podstate asi neni jedinej, koho zajima, proc dobrovolne travis svuj zivot v nejakym zapadakove plnym hovad bez budoucnosti a potencialu. Ja to taky moc nechapu.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MACHALIK: takze se zase na uklidnime.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    moc ne - utoky ad hominem jsou IMHO dost pro primitivy.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    pekne MACHALIK ))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GENTIANA: Ohohohó, mladá dámo, ten, kdo ví zaručeně nejlíp, jak by všichni okolo měli všechno dělat, seš ty! Už rok to tady vypisuješ, jak seš obklopena neschopnými čuráky. Akorát jsi asi zapomněla, že chlubení se na internetu vlastní genialitou je stejná paralympiáda jako kdeco jinýho. Jdi se kouknout do zrcadla a pak zpátky do práce jebat recepční.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SYNTHY: tak tady už se stalkuje a dávají do souvislosti nesouvisející věci. Jak ušlechtilé.
    MACHALIK: Víš, co by mě zajímalo? Čeho jsi v životě dosáhl ty, když přesně víš, jak bys něco, cokoli, co dělají jiní, dělal zcela určitě líp.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Jak na poctivý hamburger? Poradí Roman Paulus | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ger-poradi-roman-paulus-f36-/dobra-chut.aspx?c=A140308_142010_dobra-chut_hm
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak nějak jsem předpokládal, ale proč se nezeptat, že ano.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    BRUKEV: stejne jako ja pouzivam ten, co mi nabizi muj hlavni dodavatel do restaurace, Ridi, Pohlreich a pod pouzivaji to co jim nabidne jejich dodavatel. Ty firmy, co vetsina z nas zna z beznych kramu, ve velkym proste ani ty oleje nedelaji. Neni to tak, ze si kupujes olej do restyky po 0.7L lahvich ale po 5L kanystrech. Oliver v TV pouziva ten nefiltrovany, ktery je i v IT nejdrazsi na pultech, nekdo mi mozna pomuze s firmou. V hospode je toho spotreba takova, ze te nezajima firma, ale spis to, kdo ti da lepsi cenu. Tim nechci rict na ukor kvality. 5L velkoobchod je v zime kolem 650.- a v lete kolem 550.-. takze tak )
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OTAVA: kuchař je zjeveně dlouho ženatý cynik ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    maly hotel na severozapade, slevovy voucher na vikend pro dva asi za litr. clovek samozrejme nemuze ocekavat zazraky. Ale kdyz je jako predkrm nejaka rolka se sunkou, syrem a cesnekovou pomazankou, na Romantickou veceri ve dvou, rikam si kam to pohostinstvi speje.
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    MACHALIK: Za zmapování průmyslu na Bruntálsku palec hore... :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SYNTHY: Spíš se bojím, že se to jen horizontálně posune - tentokrát třeba do textilního průmyslu (nebo logistiky nebo IT nebo letectví).
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    MACHALIK:
    Tak už jdeme do finále (Možná přijde i kouzelník) (1983)
    http://www.youtube.com/watch?v=6QUf5WsQSDc

:-)

[ GENTIANA @ Zjištění ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam