• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    EVILMIND: Tze mystery box uz nebylo prekvapko? Kdyz je ucili den predem to, co se tam "mohlo" objevit?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CLUBEER: V cesky verzi se s tim ani nijak netajili, ze varej podle receptu, a tusim to mockrat bylo videt primo v show. V US verzi tu iluzi drzej opatrnejc, ale cetl jsem nejaky rozhovory (tusim to byla predminula sezona s tou slepou pani), a oni dokonce meli i kucharskou skolu, kde je jeden den v tejdnu ucili veci, co by jinak neznali. Takze rozdil bude asi v tom, ze v cesky verzi meli papirek na stole a furt ho studovali, kdezto v US se ho museli naucit nazpamet pres noc...
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    KASUMI: nad tim dumam vzdycky kdyz se koukam na junior masterchef. podle me si muzou vsechno odvazit podivat se na recept a pak z hlavy
    EDERA
    EDERA --- ---
    KASUMI: Ono ta pasáž "a proč ne luštěniny" původně byla v tomhle článku, kde dávala přece jen lepší smysl.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    anebo dostavaji ten zakladni recept napsany na papirku s tou vyzvou?
    ja to rozkoukala od pulky serie, tak se mozna ptam uplne blbe :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    zrovna u tech makronek to mozna odvazeny meli, ale tam je to o sileny presnosti a presnym postupu a to prece clovek, kterej to nikdy nedelal, nemuze vedet
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jinak jsem ted rozkoukala poprve americkyho masterchefa, 4 serie
    a teda zitram, co tam ti kuchtici uvari a ptam se
    jak muze nekdo z hlavy udelat makronky??? tam maji moznost podivat se do kucharek , kdyz jim reknou, co budou varit? nebo vi, jak upravovat praseci usi a jazyk?
    nezda se mi, ze by to meli odvazene napresno predem u tech vyzev o vyrazeni (jednou tam dal omylem, ted placnu, misto skrobu vanilkovej cukr a ocividne mel toho skrobu vic, nez potreboval)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VANEK: na tom se nekdo stazi ocividne delat promo
    napriklad recept na ty plneny kureci kuze - reakce "proc kuze? proc ne lusteniny?" mi prijde jako ten vtip

Syn se ptá otce:
    S: "Tati, vysvětlíš mi ženskou logiku?"
    O: Máš zaracha.
    S: Proč??
    O: Chleba se sýrem
    VANEK
    VANEK --- ---
    EVILMIND: Koukám, že pan "expert na výživu" se věnuje zejména zhoubnosti mikrovlnných vibrací a detoxikaci tlustého střeva; ti se hledali.

Jo, ale když už jsme u toho, vřele doporučuju (aspoň prolistovat)
    Novela bohemica | Malijevský, Igor - Hladová kuchařka
    http://www.novelabohemica.cz/knihy/hladova-kucharka.html
    -- autor je autentický chudý básník, ne jako rozmařilec Hruška, pořádných receptů z kuřecích kůží je tam několik (jakož i z koster) a zahrnuty jsou i návody, jak proniknout na raut nebo navštěvovat přátele v čas kolem večeře.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kuchařka Ládi Hrušky. Mrtvé jídlo, zácpa, plísně, hodnotí kůže a smažáky expert | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...obra-chut_ape&fb_action_ids=10202400299341182&fb_action_types=og.recommends
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreich o Ano šéfe!: Něčemu to pomohlo, ale nikoho jsem nespasil - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/...lreich-hodnoti-porad-ano-sefe-fc2-/lidicky.aspx?c=A140320_100820_lidicky_nh
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    TESSS: Jo, poté co mi paní místo 5 baget naúčtovala 50...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Myslim, ze lidi kupujici colu si ustrky od pokladnich tak nejak zaslouzej...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    TOOMIX: Ta diskuze je vtipna
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    CHORCHE: duopack ma jiny ean
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    BRUKEV: heh akorat kazda ta cola ma kusove stejnej carovej kod, zejo, na rozdil od tveho stehna a kurete, taktez tim neziskam nic navic, jen se mi to lip ponese, ale co uz...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CHORCHE: Jakože pokud budou ve slevě kuřecí stehna, tak ti taky nepřijde divné hodit do košíku celé kuře a u kasy chtít slevu, bo přece celé kuře má dvě stehna, na ty je tvou divnou logikou sleva a proto by měla být cena o danou část snížena i při nákupu celého kuřete?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VIDEO: Podívejte se, jak vařit, abyste dostali michelinskou hvězdu - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...linska-hvezda-alcron-09l-/hobby-domov.aspx?c=A140312_163421_hobby-domov_bma
    YNOR
    YNOR --- ---
    GENTIANA: jistě, je to dost nehumánní řešení a to zcela určitě i po příhlédnutí k tomu, že je živím navzdory své totální nespokojenosti.....
    ano, kašli na "kavárenský komunismus" ! dávej jim peníze, některým bych možná i přidal, snášej nadále jejich nedostatky, laxnost a demenci v triviálních věcech a piš o tom nadále na nyxu
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    CHORCHE: to že to dělaj jinde ještě hůř snad neznamená že mi to nemá vadit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam