• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    FOZO
    FOZO --- ---
    GENTIANA: srp? :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ad MCH usa
    Tady jde hezky videt, ze maji recept

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GANBOY: Pobavila mě představa, co by následovalo, kdybys mou matku oslovil soudružko. Asi by o tebe zlomila nějaké zahradní náčiní.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Marco cooks for Albert Roux pt1
    https://www.youtube.com/watch?v=NfbbY30vyL0

docela rare video , nejvic je mladej Gordon :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    1000 věcí, co mě serou » #768 LÁĎA HRUŠKA
    http://www.1000vecicomeserou.cz/768-lada-hruska/
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ja bych rekl ze by se hodilo aby se tady ucastnici uklidnili... brukev prestane, pac Pyča proste bude pycou a gentananijana se nam taky zklidni, prestane urazet soudruhy rodice nebo ji taky kopnu do bruntalu a misto toho aby nam ukazovala "jaka ja sem skvela mezi vama internetovejma trotlama" bude nam nadale ukazovat "jaka ja sem skvela mezi bruntalem" coz nas bavi cist.

konec hlaseni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    To se resi porad dokola.

Myslim ze zasadni rozpor bude v chapni tech prispevku - ja je chapu jako vtipnou sondu s trochou nadsasky do duse Bruntalska. A bavi me to.

Jestli to chape nekdo jiny jako vazne mineny pracovni report, asi se s tim nemuze ztotoznit.

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GENTIANA: Já ti nevím, jestli na to mám vůbec reagovat. Pokud se s Tebou někdo dostane do rozepře, tak to pro něj (zatím) vypadá celkem rizikově. Bojim, bojim.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BRUKEV: Takže realita mimo školní škamny neexistuje a která slova nemělo brukev v učebnici, neexistujou, i kdyby se celá vědecká obec, korpus jazyka českého a skutečnost samotná postavily na hlavu a sedmihlasně jódlovaly.

Aha.
    VANEK
    VANEK --- ---
    EVILMIND: A to furt není nic ve srovnání s tím jeho fejsbukem; mesiášský komplex se snoubí s przekučním v omáčce funkční negramotnosti.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: Ou jé, nejctnostnější z pohrobků Gutha-Jarkovského se projevil.

No, furt jsem na tom líp než ty, protože umím urazit zajímavěji a vkusněji, a jsem na tom mnohem, mnohem líp než tvoje matka, jíž v důsledku tvého snažení méně diplomatičtí jedinci s gustem připisují ctnost přinejmenším chatrnou.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    87HIGHFLYER: ja silel z ladovo vety: muzete si vyrobit sami, bez pridane soli glutamatu a konzervantu kdyz tam do toh predtim narval dva masoxy :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    EVILMIND: ta věta má skutečně velmi ironickej potenciál - ano, nemusí ty nekvalitní výrobky kupovat, protože si můžou nekvalitní výrobky podle mistra hrušky uplácat doma.
    TESSS
    TESSS --- ---
    EVILMIND: ja vubec nechapu, ze se do neceho takovyho nechal navest. Kdyz zacinal, ze prudil v obchodech, aby vyhazeli nekvalitni zeleninu, tak to melo nejaky smysl a fandila jsem tomu. Jak zacal varit - skoda slov.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Lada Hruska strikes back! :-) Asi i neumyslne vtipny...
    "A to byl přesně Láďův záměr. Ukázat, že obyčejní lidé nemusí kupovat nekvalitní výrobky v supermarketech, ale vyrobit si je za pár korun doma."

LEVNÉ RECEPTY! Kdo se bojí Hrušky? Pekaři, cukráři i konkurence bez nápadu! - tn.cz
    http://tn.nova.cz/...e/recepty-ladi-hrusky-jsou-hit-a-proto-se-na-nich-prizivuje-kdejaky-nymand.html
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    MACHALIK: možná jen na staré kolena rozdává málo ovoce.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GANBOY: Možná jsi jen v mládí málo četl :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MACHALIK: ne diky, nestojim o veno 20ti zubatych zab a pul vedra bahna...
    nicmene me ty jeji fejetony proste jeste porad bavi cist cili vy ostatni co se mnou nesouhlasite mate smulu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Já si myslím, že Ganboy by mohl bejt i připuštěnej, kdyby se v zájezdním hostinci s nejchytřejší matrónou na planetě zastavil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam