Postuju do dvou tématicky zaměřených klubů – čerstvá zkušenost s restaurací u Zběhlíka. Těšil jsem se moc, ale... nevím. Přemotivoval jsem se, přetěšil, ale za pražský ceny (třeba takovej Kastrol nebo Pekárna jsou dokonce levnější) a poměrně znuděný personál jsem dostal „jenom“ lehce nadprůměrné jídlo. Dokonce ani ta restaurace mi nepřišla nějak extra „domácky“ útulná.
Zkoušel jsem prdelačku (hodně vodovou, málo krup), kuřecí stehno s bulgurem, výborný filet ze pstruha s tymiánovými brambory (pstruha mají v klícce v potoce vedle restaurace) a excelentní kachní vývar (vč. vnitřností, našel jsem ledvinku, játra...).
Poměr cena/výkon u mě ale nezafungoval, za ty ceny se tam extra nepoženu. Jakkoli nepopírám, že kdyby měly všechny restaurace „jenom“ takto nadprůměrné a chutné jídlo, tak by bylo líp.