• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZUZKAOU: Ještě na luštěniny je boží.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SCHRAPNEL: http://www.amazon.com/...ooks&field-keywords=pressure%20cooker&sprefix=pressure+c%2Cstripbooks%2C435

A z těch top fancy přístupů http://modernistcuisine.com/tag/pressure-cookers/
    ...

Papiňák je nástroj - na něco je geniální, na něco se nehodí. Dělám v něm vývary a tuhé kusy masa.
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    Je tlakovy hrniec no-no nasej generacie?
    Ahoj - moja mama vari vsetko v papinaku. Zemiaky, polievku, spanielske vtacky, vsetko. A je to vyborne, podla mna vari bohovsky. Zaujimave je, ze v ziadnom, slovom nula, clanku, v ziadnej kucharskej knihe sa papinak nepouziva. Preco? Bezne vidavam recepty typu, zalejte vodou, prikryte a varte do bezvedomia. Je to preto, pretoze varit v papinaku je nemoderne? Nezdrave? Alebo len nie dost sex?
    WOOK
    WOOK --- ---
    KASUMI: procitam diskuze dost se zpozdenim, ale nejsem tu tak casto...takze -

v cesko-slovensky verzi se varilo podle receptu jen u vyrazovacich ukolu, pokud slo o tzv. pressure test - vychazi to z australskeho originalu - dostanes recept, ale taky casovej limit. a mystery box byla vzdycky prekvapko, proste tam, kde dostali recept, to bylo normalne priznany :)

jinak, jak tu nekdo psal - i u nas obcas behem tydne meli nejakou "cooking class", ale nekonkretni k pripravovanym ukolum.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    TRAGEDIEEEEE :)))))

Polský výrobek Kucharek musí zmizet z Česka. Napodobuje Podravku - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ekonomika_fih#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kurnik, uz zase pohlreich a zase grilovani? Meh...
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    MALKE: Tim spis to ted bije do voci. :)
    MALKE
    MALKE --- ---
    JANZAT: Tipuju spíš nějaký problém na cestě, vzhledem k tomu, že tyhle promo články jsou tam už léta a většinou s normálníma fotkama...
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    MALKE: Ja vim odkud jsou a proc jsou takove jake jsou. Ale kdyz uz na iDnes vyplodili takovejhle takrka PR clanek, tak mohli Primu pozadat o par fotek, nebo tam dat radeji jen dve, nebo tri, ale peclive vybrane. Ale me si nevsimej, ja jsem hroznej stoural :)
    MALKE
    MALKE --- ---
    JANZAT: Evidentně jsou vysekaný z videa (a zdroj je Prima play).
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    TOOMIX: Hele ale uplně nejvíc jsou divný ty fotky na tom lžidnesu... Z divnejch úhlů, divně (ne)vostrý...
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Rozpal to, šéfe! E01 DVB-T CZ.avi | Ulož.to
    http://www.uloz.to/x4kUgFQT/rozpal-to-sefe-e01-dvb-t-cz-avi
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BUNDA: přesně tak :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TOOMIX: Pitíčko
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: nenávist ke zdrobnělinám jako Ozzák a jeho chlebák? :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mě spíš serou ty drobněliny - chlebíček, slaninka, masíčko
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    BRUKEV: vubec nemam chut ani na cinu ani na nudle vubec ne! dikyyy :)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    WITTGENSTEIN: Jako konskej steak by mohl udelat :)) a pozvat na to Váňu
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Jj, viděl jsem kus a říkal si "A to má jako být promo na její koňskou farmu či co?"
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    nová ženská přitáhla vodítko :)))
    PERI
    PERI --- ---
    BRUKEV: Souhlas, přijde mi to jako slušná ego-onanie už :))) Já ho mám rád, ale aby se v každý větě pochválil, to buď trošku zblbnul nebo si dělá z lidí prdel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam