• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    KENZO
    KENZO --- ---
    PETUL_KA: perfektní místo,hrozny personál a ještě horší kuchyně .
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Belzepub burgr
    Belzepub burgr
    Belzepub burgr
    Belzepub burgr

bezkonkurencne nejlepsi.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    LUCIASHECK: uz v PBP nechutnaji burgery jak karbanatky? Nemame odvahu to znovu zkouset...
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    OMNIHASH: no tak neni to zrovna prostredi pro sampony to jo, ale ze by to tam bylo vylozene odpuzujici to si nemyslim... :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SIMSALABIM: hehehe, po masáži v místním auditku sme tam zašli s kamarádem a už ve dveřích to otočil s tím, že přece nemůžu myslet vážně, že se půjdem najíst do takovýdle špeluňky.
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    A vase nazory na Belzeburger? Rosta to podle me vyladil paradne... miluju to jejich cibulovy chutney...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LUCIASHECK: no ja uz tam kvuli tomu dlouho nechodim, tak je mozny, ze funguji lip :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    POHODAVOLE: Asi mam stesti :-D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LUCIASHECK: ve fraktalu se mi nekolikrat stalo, ze davaj starou housku, coz je docela hnuj..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Já mám ráda Peter's burger pub a Fraktal.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HENNYVILLE: no dish...asi sem zaprděnej čecháček, ale dát za kus mletýho v housce dvě kila mi příjde fakt úlet.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: u me taverna vede :-)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    WITTGENSTEIN: Mne prijde burger v Dish dost precenovanej, v pomeru k cene me to nenadchlo. Maji super hranolky, chutny dipy, ale v Cantine jsem si pochutnal mnohem vic.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    WITTGENSTEIN: jo, Dish je asi takovej jakej bych si predstavoval, ale vlastne musim rict, ze na "ten nejlepsi burger v zivote" asi porad jeste cekam.
    CAPTAIN_TACUD: Tavern je dobrej, bavi me jak je to servirovany, jen me sere, ze je tam vzdy propecenej uplne durch. Ale je vlastne hodne dobrej :-)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    WITTGENSTEIN: ja nevim, ja mel zatim nejlepsi v Tavern a jeji odnozi U Kurelu u akrace
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Když jsem ten článek viděl poprvé, nejlepší burgr byl v Dishi. Asi chyba v matrixu či co.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Nejlepší burger dělají v Café Palanda. Mimo Prahu pak v Českých Budějovicích a Písku | life.ihned.cz - Jídlo
    http://life.ihned.cz/jidlo/c1-62701280-anketa-burger-restaurace-top-5
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PAN_SPRCHA: Není, jen jsme Dohnali A Předehnali ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    LUCIASHECK: tak na bbc nejsou vůbec žádný. btw to americký množstív reklam je obecně docela přeceňovaný, taková Prima se Foxu bohatě vyrovná
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    OMNIHASH: je třeba si uvědomit, že americká verze má třikrát víc reklam a to umělý natahování jsou úvodníky reklamního času :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam