• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    KASUMI: No vidis, na hanger sem zapomel. Ten muj byl holandskej. :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE:stalo se mi jednou, flank nebo hunger steak z ameriky, nevonel...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: peklo, ja tam jedu vetsinou CZ rib eye a nikdy me nepodelali..
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    POHODAVOLE: Minulej rok Irsky svice, Uruguay flank, tento rok rostena Argentina. Ale byly to vzdy cely sarze, takze bych rekl, ze to bylo nekde v procesu baleni posrano.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: co bylo špatně?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    POHODAVOLE: Ja sem se teda v Makru zrovna u hoveziho hodnekrat doopravdy extreme nasral, ale vyresil jsem to jednim zlepsovakem :-)na druhou stranu ryby si domu nekupuju jinde nez tam.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Na hovezi a ryby chodim vzdy do Makra a jeste jsem se nikdy nemusel zlobit..
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    Přidávám se s Huderou. Krámek a prostory má ve Střešovicích, kde jednou do roka pořádá zabíjačkové hody. Doporučuji místní klobásky. A když tam jedete, můžete se jako bonus pokochat Müllerovou vilou.
    :: Řeznictví Hudera a syn, Catering a Výroba uzenin ::
    http://www.huderaasyn.cz
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    Jeste bych pridala Presto v Karline, sice uz tam neni ten fajn mladej reznik, co tam byl na zacatku, ale i tak umej doporucit a poradit a maji minimalne hovezi, teleci a jehneci svoje bourany.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    LOOKBETTERNAKED: No Provazník v Petrohradské a Melíšek na zelené Lišce jsou klasický český řezníci oba mají vlastní bourárnu a na maso to není špatné. Robertson na kloboučnické není marný na stařené steaky a klobásky. Pak mne ještě mile potěšili firemní prodejny píseckého masokombinátu, minimálně múúú na karláku funguje celkem slušně a dá se tam vcelku kulturně nakoupit jak maso tak uzeniny (neberou jen z písku mají věci od Hajša a od Dolejších).
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    RAB1T: tak se o ně poděl:)
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BRUKEV: Jak starej tak mladej jsou fachmani, vyplatí se k nim chodit pro věci které vyžadujou nějakou kvalitu, stařené maso na steaky a podobně. Jinak je v praze vícero slušnejch řezníků a řerznictví ale je třeba hledat osobně vím tak o dalších čtyřech.
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    DAWIDOS: Navíc Sváček je pokud se nepletu překupník, ne řezník.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    87HIGHFLYER: Já jsem (z mladýho) Kšany měl vždycky pocit, že i přes ty vyšší ceny mu jde primárně o zákazníka a pak až o jeho peníze. To třeba u Sváčků s tím jejich nucením všeho možnýho nemám.
    E_D
    E_D --- ---
    87HIGHFLYER: muzu jen potvrdit.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    87HIGHFLYER: a plus teda chodit do toho obchodu na Břevnově je radost - je to i s vysvětlením, přednáškou o jakej kus masa jde, jak se dělá, co s nim je dobrý, samej úsměv, očividně to tam ty lidi baví...Prostě tam člověk rád nechá peníze.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: já chodím jen do tý provozovny na břevnov (což je původní podnik jeho táty). A důvod je ten, že v docházkový vzdálenosti není nikdo, kdo dělá takový věci jako stařenej pupek a veverku na gril nebo tak dobrou pražskou šunku. Samozřejmě chodit tam pro krkovici nebo nějakej obyčejnej kus hovězího na omáčku asi nemá moc smysl. A v těhle nepříliš obvyklejch surovinách mi příjde levnější než mladší Kšána z Naše maso nebo TRMS.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BRUKEV: Na nyxu urcite;)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nějsem z Prahy, ale často mám pocit, že v Praze jiný řezník než Kšáňa není. To je fakt tak skvělý, kvalitní, populární, nebo jen "frčí".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam