• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Raw strava je na vzestupu, lidé chtějí „čisté“ jídlo – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/muzi/372872-raw-strava-je-na-vzestupu-lide-chteji-ciste-jidlo.html
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pět skvělých šunek místo gothaje? Večer je vyhodíme, říká šéf kvality Albertu | Firmy a trhy | Lidovky.cz
    http://byznys.lidovky.cz/...ef-kvality-albertu-17i-/firmy-trhy.aspx?c=A150718_111803_firmy-trhy_pave
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    BRUKEV: prdlajs na nyxu a mozna ze jakoze frci. ale ja teda do bistra beru jen od nej, vzal mne od zabijeni po porcovani, minuly tyden jsem se poprve dostala jak do skladu tak do vyrobny...no a proste neco tak cistyho, poctivyho, to jen tak nevidite...na vsechny uzeniny vyzkousel spoustu receptu ze starych kucharek, vybral ty nejlepsi...navic jen ceskej strakatej skot a prestici co behaj kazdy den venku..proste se s tim mazli a vi co dela. nejenze o tom umi dobre mluvit. jakmile skoncim v kocourovi, jdu k nemu ucit se na reznici a k nikomu jinymu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE: hunger :D asi jsem mela malej obed :D
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    KASUMI: No vidis, na hanger sem zapomel. Ten muj byl holandskej. :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE:stalo se mi jednou, flank nebo hunger steak z ameriky, nevonel...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: peklo, ja tam jedu vetsinou CZ rib eye a nikdy me nepodelali..
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    POHODAVOLE: Minulej rok Irsky svice, Uruguay flank, tento rok rostena Argentina. Ale byly to vzdy cely sarze, takze bych rekl, ze to bylo nekde v procesu baleni posrano.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: co bylo špatně?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    POHODAVOLE: Ja sem se teda v Makru zrovna u hoveziho hodnekrat doopravdy extreme nasral, ale vyresil jsem to jednim zlepsovakem :-)na druhou stranu ryby si domu nekupuju jinde nez tam.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Na hovezi a ryby chodim vzdy do Makra a jeste jsem se nikdy nemusel zlobit..
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    Přidávám se s Huderou. Krámek a prostory má ve Střešovicích, kde jednou do roka pořádá zabíjačkové hody. Doporučuji místní klobásky. A když tam jedete, můžete se jako bonus pokochat Müllerovou vilou.
    :: Řeznictví Hudera a syn, Catering a Výroba uzenin ::
    http://www.huderaasyn.cz
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    Jeste bych pridala Presto v Karline, sice uz tam neni ten fajn mladej reznik, co tam byl na zacatku, ale i tak umej doporucit a poradit a maji minimalne hovezi, teleci a jehneci svoje bourany.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    LOOKBETTERNAKED: No Provazník v Petrohradské a Melíšek na zelené Lišce jsou klasický český řezníci oba mají vlastní bourárnu a na maso to není špatné. Robertson na kloboučnické není marný na stařené steaky a klobásky. Pak mne ještě mile potěšili firemní prodejny píseckého masokombinátu, minimálně múúú na karláku funguje celkem slušně a dá se tam vcelku kulturně nakoupit jak maso tak uzeniny (neberou jen z písku mají věci od Hajša a od Dolejších).
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    RAB1T: tak se o ně poděl:)
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BRUKEV: Jak starej tak mladej jsou fachmani, vyplatí se k nim chodit pro věci které vyžadujou nějakou kvalitu, stařené maso na steaky a podobně. Jinak je v praze vícero slušnejch řezníků a řerznictví ale je třeba hledat osobně vím tak o dalších čtyřech.
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    DAWIDOS: Navíc Sváček je pokud se nepletu překupník, ne řezník.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    87HIGHFLYER: Já jsem (z mladýho) Kšany měl vždycky pocit, že i přes ty vyšší ceny mu jde primárně o zákazníka a pak až o jeho peníze. To třeba u Sváčků s tím jejich nucením všeho možnýho nemám.
    E_D
    E_D --- ---
    87HIGHFLYER: muzu jen potvrdit.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    87HIGHFLYER: a plus teda chodit do toho obchodu na Břevnově je radost - je to i s vysvětlením, přednáškou o jakej kus masa jde, jak se dělá, co s nim je dobrý, samej úsměv, očividně to tam ty lidi baví...Prostě tam člověk rád nechá peníze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam