• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    sefe, vždyt vy tu vydrzite jeste tak 20 let :))))))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DAWIDOS: ale, to je pro mne překvapivé info. No, už se opravdu těším na další díl..
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    POHODAVOLE: neee, termopradlo, cepice, sala a navic tahas 2500kg masa denne, takze ti je i v tech 8°C teplo ;)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    TOMBRIDER: Taky mě ta změna Ano šéfe směrem k dokumentu už v minulém díle zaujala... Pak jsem vydržel i na titulky a na scénáři spolupracuje Klusák s Remundou, takže asi odtud vítr vane. Vedle restaurací samotných se hodně jede po osudech aktérů.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    SALAMAN: Ta morgoška, jak šla k doktorovi... twl. Jak ta píča černá to pak zatáhla s tím nagelovaným cigošem. Pro tu je to fakt házení perel sviním... ta stejně zabřezne tak do půl roku a bude žít z dávek...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KLAAR: urcite super zkusenost, ale ta prace musi bejt pekelna. Uz si mela rymicku? :)
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    KLAAR: dnska koncim prvni tyden staze v Amase. je to jeste vetsi pecka, nez jsem rikala ;) od pondelka jsem byla na bourarne v Jenci, ucila jsem se co jsem mohla a hltala vsechno, co mi ukazali. neskutecna makacka a sotva se hejbu. po vikendu nastupuji na tyden do vyrobny - tzn ze budu upravovat maso, ktere jsem zbourala, na parky, spekacky, salsiccie, sunky, tlacenky...podam dalsi report. dikycau :)



    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Výbornej díl... téměř dokumentární styl..
    20 let snad vydrží.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Už to začlo...jeden retarda vedle druhýho
    ZCR
    ZCR --- ---
    SALAMAN: (asi tak; ostatně - jako by to tak nebylo sakumprásk u všech povolání a zaměstnání, co svět světem stojí)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TOOMIX: Pořád to samé. Jenom hrstku učňů vaření opravdu baví a tím pádem se i něco naučí. Taky dost záleží na tom, kde mají praxi.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Máme se na co těšit
    Kuchařští učni ani nepoznají maso a neumí ho krájet, šílí Pohlreich - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...rajet-sili-pohlreich-1cu-/hobby-domov.aspx?c=A150908_101029_hobby-domov_mce
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Instituce jménem řezník. Kvalitní maso provětrá peněženku, ale stojí za to | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/instituce-jmenem-reznik-08d-/dobra-chut.aspx?c=A150902_151128_dobra-chut_ape
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    tady máte upoutávku

    Ano, šéfe! VI (3) - upoutávka | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vi-3-upoutavka
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    no to bude vyzivny
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SALVATOR: bude to teď ve čtvrtek v dalším dílu, Pohlreich by měl být na nějaké střední kuchařské škole ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Prosimvás ta kauza řetízek je z dílu už vysílanýho, nebo to můžu v čekat v nějaký epizodě budoucí, nebo jak?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ZUZKAOU: BTW minimálně by mohla obsluha přijít a slušně hosta odmítnout s tím, že opravdu mají všechny stoly obsazené/rezervované.
    Nechat hosta přešlapovat u vchodu a čekat, že se vypaří je imho fail jako řemen.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZUZKAOU: Přesně tak, neschopnost usadit hosta je fail, neschopnost usadit Charlieho Wattse je megafail a hrozná ostuda. Ausgerechnet je li na to upozorněn.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    77WHITE: tak jaksi západní turisti jsou především zvyklí na to, že nehledaj stůl, ale někdo je usadí- proto postávali u dveří a čekali, kdo se jich ujme. A schopný číšník s tím umí pracovat tak, že postupně ty rezervace přeskládává podle toho jak kdo přichází a nepřichází.

    Zejména pokud je jiným hostem (!) upozorněn na to, že jaksi potenciální host má jak spoustu peněz, tak prachatých známých, kteří se ho budou ptát na to kam mají zajít.

    Už to že jaksi někdo nejprve čeká u vchodu a pak hledá a nikdo se mu nevěnuje je dost problém - oni taky tu rezervaci mohli mít, ale možná je nenapadlo že si jich nikdo nevšimne. Protože jaksi počítají s tím, že tam je osoba, co jen usazuje hosty a nechtějí rušit číšníka, který se věnuje obsluze a kdo ke kterému stolu nemá páru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam