• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    OMNIHASH: Hlavně bacha na slova jako morgoš, cigoš a pod.... to je nekorektní, viď? :D
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    OMNIHASH: jejda, ty jsi sluníčkovej :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DR_COOPER: asi tak stejně jako tvoje
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    OMNIHASH: Co je na tom rasistickýho? Tobě přišlo, že to její chování bylo ok?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DR_COOPER: rasistický auditko je vedle
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Chudak kluk momentálně opožděnej... Už má na Facebook svoji fan page.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    sefe, vždyt vy tu vydrzite jeste tak 20 let :))))))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DAWIDOS: ale, to je pro mne překvapivé info. No, už se opravdu těším na další díl..
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    POHODAVOLE: neee, termopradlo, cepice, sala a navic tahas 2500kg masa denne, takze ti je i v tech 8°C teplo ;)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    TOMBRIDER: Taky mě ta změna Ano šéfe směrem k dokumentu už v minulém díle zaujala... Pak jsem vydržel i na titulky a na scénáři spolupracuje Klusák s Remundou, takže asi odtud vítr vane. Vedle restaurací samotných se hodně jede po osudech aktérů.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    SALAMAN: Ta morgoška, jak šla k doktorovi... twl. Jak ta píča černá to pak zatáhla s tím nagelovaným cigošem. Pro tu je to fakt házení perel sviním... ta stejně zabřezne tak do půl roku a bude žít z dávek...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KLAAR: urcite super zkusenost, ale ta prace musi bejt pekelna. Uz si mela rymicku? :)
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    KLAAR: dnska koncim prvni tyden staze v Amase. je to jeste vetsi pecka, nez jsem rikala ;) od pondelka jsem byla na bourarne v Jenci, ucila jsem se co jsem mohla a hltala vsechno, co mi ukazali. neskutecna makacka a sotva se hejbu. po vikendu nastupuji na tyden do vyrobny - tzn ze budu upravovat maso, ktere jsem zbourala, na parky, spekacky, salsiccie, sunky, tlacenky...podam dalsi report. dikycau :)

TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Výbornej díl... téměř dokumentární styl..
    20 let snad vydrží.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Už to začlo...jeden retarda vedle druhýho
    ZCR
    ZCR --- ---
    SALAMAN: (asi tak; ostatně - jako by to tak nebylo sakumprásk u všech povolání a zaměstnání, co svět světem stojí)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TOOMIX: Pořád to samé. Jenom hrstku učňů vaření opravdu baví a tím pádem se i něco naučí. Taky dost záleží na tom, kde mají praxi.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Máme se na co těšit
    Kuchařští učni ani nepoznají maso a neumí ho krájet, šílí Pohlreich - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...rajet-sili-pohlreich-1cu-/hobby-domov.aspx?c=A150908_101029_hobby-domov_mce
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Instituce jménem řezník. Kvalitní maso provětrá peněženku, ale stojí za to | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/instituce-jmenem-reznik-08d-/dobra-chut.aspx?c=A150902_151128_dobra-chut_ape
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    tady máte upoutávku

Ano, šéfe! VI (3) - upoutávka | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vi-3-upoutavka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam