• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    OTAVA: Mně to skoro přišlo, že mu v té pauze mezi natáčením někdo příčetnej řekl, že by to měl nějak "vysvětlit", protože být před celým národem zloděj pár měsíců před vylezením ze školy a hledáním práce není dvakrát dobrý start. Samotnýmu by mu to nedošlo.
    Ale ony s tam vůbec krádeže nějak berou jako běžná součást života, viz ten druhej, co šel na kuchaře protože ho kvůli krádeži vylili z obchodky.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    OTAVA: A teda koukám na to mimojiné proto, že tam spoustě lidí a restaurací fakt pomohl a je super sledovat, jak někdy stačí málo a probudí ty kuchaře z letargie. Plus mě baví.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    OTAVA: Prosímtě, čteš vůbec, co píšu? Jasně, že je to show, ale nevšimla jsem si, že by se hlásilo víc lidí než ten jeden kluk. Když přijede někam známý kuchyř a nabídne jim, že s ním můžou něco zkusit (=naučit), tak by po tom přece v případě zájmu měli skočit, ne?
    DIVER
    DIVER --- ---
    NIGHTFURY: OTAVA: me ale taky prekvapil ten nezajem. jako by na sportovni skolu prijel jagr, nabidnul jim zahrat si s nim hokej a reakce: "no tak teda jo..."
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NIGHTFURY: Boze muj, on si nevybral tech 10 nejlepsich a bezproblemovych zaku na skole, ale vybral si takovy ten nahodny prurez s tim ze pocital ze tam bude nejaky drama - proc to ty lidi co toci reality show PROBOHA DELAJI ! Copak nemaji srdce ?
    A ty, ty hyeno proc se na takovej hnus koukas ?

Proc vubec Poleraich chodi do pruserovych restauraci a ne do nejakych kde bude vsechno v poradku ?
    A co na to jan Tleskac ?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Pustila jsem si to, jsem asi v půlce - a z těch všech lidí, které si vybral do "týmu", mi jako skoro jediný, který má zájem a vidí v tom šanci něco se naučit, připadá ten kluk, který se sám přihlásil. Pak je tam pár tragédů (na které se logicky zaměřuje pozornost) a pak pár nevýrazných duší. Docela smutná bilance.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NIGHTFURY: Je to proste debil ktery neni schopny ani opakovat to co mu jeho strejda rekl. Me to vtipny pripada, jeho zivot musi byt peklo at uz s Poleraichem nebo bez nej. Skonci pravdepodobne v kriminale nebo nejakym jinym smutnym osudem, kdy propadne alkoholu, gamblerstvi, pripadne nakonec spacha nejaky nasilny trestny cin pro par korun.

(jeho babicka by ho neudala kdyby to bylo poprve a meli spolu super vztah)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    OTAVA: Protože na to evidentně nemá intelekt. On si myslí, že to podal věrohodně.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MALKE: BTW on nevysvetluje, on lze. Lze tak spatne ze neni schopen ani tu lez rict tak aby ji nekdo, vcetne jeho samotneho, pochopil.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MALKE: tem po obrne se smeju nejvic.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MALKE: Souhlasím, že to moc k smíchu nebylo..
    MALKE
    MALKE --- ---
    OTAVA: a já nikde neříkám, že je to príma kluk. Jenom že je pro mě pod úroveň se smát tomu, jak něco vysvětluje (protože kvůli samotné té krádeži fanpage nemá, že). Asi jako smát se někomu po obrně, že srandovně kulhá.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    DAWIDOS: To už předvedl ve víc dílech, že umí komunikovat věcně a lidsky. Třeba jak (už před několika lety) ječela ta mrňavá černovlasá servírka sprostě na majitelku restaurace a pak ji málem rozbrečela. Taky ji klidně a bez emocí setřel a vyhodil z místnosti.
    Ten poslední díl jsem ještě neviděla, ale určitě si ho pustím. Přestože mě Zdenda trochu štval tím, jak byl v každé druhé reklamě na eskalátorech v metru, tak si myslím, že ve svém oboru ví o čem mluví.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Jedno spíš prázdnější shrnutí v panáčkovi..
    Ano, šéfe 2015 (10.9.) Ústí nad Labem–Trmice, střední odborné učiliště – řetízkový díl (rekap) | Panáček v reality show
    http://reality-show.panacek.com/...usti-nad-labem-trmice-stredni-odborne-uciliste-retizkovy-dil.html
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MALKE: za mesic po nem nestekne ani pes. Babicku vokrad, takovej charakter je to.
    MALKE
    MALKE --- ---
    TOOMIX: Nemůžu si pomoct, mně je toho kluka strašně líto. Pámbu mu nenadělil, a R+K z něj s gustem udělají terč na šipky. Smát se bydlenkám je jedna věc, ale tohle už mi přijde silně přes čáru...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Kuchař z Ano, šéfe!, co dal řetízek do jiného hrníčku: Zhroutil se a přestal chodit do školy! - Super.cz
    http://www.super.cz/...--co-dal-retizek-do-jineho-hrnicku-zhroutil-se-a-prestal-chodit-do-skoly.html
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    KRUTAS: přesně naopak. Výborná sonda proč to ty kuchaři v putykach tak pytlikujou polotovarama a kde k tomu vůbec přišli.. Tenhle díl je naopak uplne nejvic o vaření v 80% českých restauracích... Na pořady kde se vaří je tady Láďa Hruška...
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    DAWIDOS: no ja jen doufam ze ten posledni dil byl vyjimka, byl bych radsi kdyby tam bylo vic vareni, vic tipu na potencialne dobry restaurace a min realityshow. Pac ten posledni dil nemel s varenim vubec nic spolecnyho.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    ha to vypadá na pořádnou moravskou burger parádu :))
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vi-7-upoutavka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam