• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    ha to vypadá na pořádnou moravskou burger parádu :))
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vi-7-upoutavka
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Jako byl to smutnej exkurz, bavil jsem se, ale na druhou stranu je to tragikomický. Ty děcka tam jsou totálně v pasti, kluk, co ho máti nechá v děcáku, romská holka, co musí skoro přemlouvat rodiče, aby přišly na večeři. Zase klobouk dolů před Zdendou, je to sestříhaný, ale ty situace (kluk za školou, hysterická holka, promluva ke studentům) - to zvládá s klidem a komunikačně bravurně.
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    no chvílema mi taky přišlo, že se z toho snažej dělaj film Nebezpečné myšlenky s Michelle Pfeiffer :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tak mně to poburujici nikterak nepřišlo. Na střední co jsem byl bylo taky pár flakacu co to měly na háku a to bez nejakejch doktorů a omluvenek..A to bylo v Praze a nikdo z nich nebyl cikán.. Na ucnak v Ústí mi to prislo naopak docela dobrý.. Plus když si uvědomíte že ne kazdej ma na účinkování v televiznim cirkusu.. Nez ze mne delat debila tak se taky hodim marod..
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pěkný. "Osobně nic proti cikánům nemám" Moc to tak nevypadá. A to že jsi se dvěma hrál v kapele o vztahu k cikánům (romům) nic moc samo o sobě nevypovídá. Nevim no, můj pohled na věc je takovej, že stejnej přístup můžou mít bílí, černí, puntíkovaní, atd... Souhlasím s tím, že rozdíl mezi slovem "romka" a "cikánka" v tom sdělení nic nemění. :) Jde o to, že se přisuzuje chování jednotlivce celý skupině (v tomhle případě etniku). Bejt rasista je jednodušší, než to vypadá.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    DR_COOPER: v tom díle zatáhlo tu školu několik lidí, ale se dvěma se to tam řešilo a ty vidíš akorát tu cikánku. Že tam byla jiná která s ostatníma usilovala o výsledek nikdo nenapíše. Tady nejde o korektní výrazy, ale šíření rasistických stereotypů.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    NACITALKA: Fakt? To jsem si nevšiml. Tak tím se vysvětluje to, proč říkala, že už nepřijde :D
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    HONZA09: Proč? Nechápu. Tohle byl naprosto klasickej příklad toho, jak přistupujou cikáni ke svému životu, vzdělání, společnosti. Tím, že budeme říkat, romka, se to nezlepší. Kdyby byla bílá, tak klidně napíšu, že je to vymaštěná píča... a tak to prostě je. Osobně proti cikánům nic nemám, hrál jsem se dvěma mnoho let v kapele, ale to jsou bohužel spíš výjimky, které se jsou schopné začlenit.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Bříško již měla!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Rasistickýho? "morgoška" "píča černá" "nagelovaným cigošem" "zabřezne tak do půl roku a bude žít z dávek"... Navíc jsem to pochopil, že šla k doktorovi a měla doprovod. :) A i kdyby zatáhla, tak co... Zatahuje školu zatahuje spousta dětí.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    OMNIHASH: Hlavně bacha na slova jako morgoš, cigoš a pod.... to je nekorektní, viď? :D
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    OMNIHASH: jejda, ty jsi sluníčkovej :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DR_COOPER: asi tak stejně jako tvoje
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    OMNIHASH: Co je na tom rasistickýho? Tobě přišlo, že to její chování bylo ok?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DR_COOPER: rasistický auditko je vedle
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Chudak kluk momentálně opožděnej... Už má na Facebook svoji fan page.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    sefe, vždyt vy tu vydrzite jeste tak 20 let :))))))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DAWIDOS: ale, to je pro mne překvapivé info. No, už se opravdu těším na další díl..
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    POHODAVOLE: neee, termopradlo, cepice, sala a navic tahas 2500kg masa denne, takze ti je i v tech 8°C teplo ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam