• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KASUMI: australská je z vařicího hlediska výrazně zajímavější. Jen tam nikdo není sprostý a soutěžící se kamarádí. A v některých sériích tam je jako host Heston Blumenthal (a spousta jinejch zajímavejch).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BRUKEV: ja koukam na us verzi a bavi me premyslet, co bych uvarila ja z tech danych surovin..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KASUMI: celá tahle "emotivní a strhující show" je pro mě jeden velký sh*t
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    KASUMI: A Kalina bude delat rozhodciho :-) jsem zvedavej kolik rozbreci lidi. Tesim se.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Uz jen cekam na argument ze ta corka byla beztak ve scenari.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LOPIK: No a to je právě ta chyba. Proč by to někoho nemohlo bavit? Jenže u nás lidi, které něco, cokoliv, baví jdou na lepší školy, než jsou učňáky, a vaření nebo cokoliv pak mají jako koníčka. Na učňácích končí děcka, která nebaví nic.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LOPIK: A tenhle díl jsi viděl? :)

Ano, šéfe! III (5) | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-iii-5
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DIVER: Bavíte se o učňáku kuchař číšník a ne o hokejkách. Já si neumím představit patnáctiletý děcko, co by ho mohlo bavit vařit a bylo nadšený z toho, že bude zbytek života někde kuchtit.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DIVER: tipnu si že porňáky.. Na fet chlast a automaty mi nepřijde..
    Jinak čumim nad teoriema co tu padla.. Já mám za to že je to jasné.. Čorka doma, nasrana babička zavola policajty, ty rozjedou řízení. Kluk doma přizná ze to vyblil do kamery. Všichni sprasknou ruce co to bude za celorepublikovou ostudu celé rodiny. Vymyslej narychlo storku ze čórka neproběhla, policajtum je to fuk,uzavrou pripad a šmitec.. Kluk se pak snaží odrikat naucenou story do kamery, jen mu to bohužel moc nejde.,w úplně se do ni zamotá. Pohlreichovi je to jasný ani se v tom tolik neštourá... Ví že kluk je dost vytrestanej kvůli blbosti.. ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    HONZA09: a dival jsi se do spravnyho hrnicku ?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No, na detektivky nekoukám. Ale fakt si myslím, že takhle tyhle pořady víceméně fungují.
    MALKE
    MALKE --- ---
    OTAVA: A v tom všem máš pravdu. Akorát mně to holt nepřijde vtipný.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ale teda fakt by me zajimalo, co si za to koupil. nebo chtel :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    HONZA09: "musíme vymyslet nějakou aféru"

moc koukáš na detektivky :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Ono to není reality show?
    MALKE
    MALKE --- ---
    TAPINA: Vzhledem k tomu, že to odložili policajti, řekla bych, že kluk šlohnul a prodal, následně si doma řekli, že už teda nasrat, a udali to. Ale když ho dost vycukali, tak to stáhli - no a on logicky musel taky něco říkat, tak ho nabrífovali, jak to teda vlastně bylo. Cajtům je to pochopitelně jedno, ale holt videozáznam je videozáznam...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    O tom, že ten kluk moc inteligence neporal, žádná. Ale taky je otázka, do jaké míry je ukradnutý řetízek dílem "scénáristy", aby bylo na co koukat a nějaký to drama, o kterým se pak bude mluvit na internetech, v práci a hospodách. Někde se tu psala, že tenhle díl měl mnohem blíž k reality show. A víte, jak to chodí v reality shows. Klesá sledovanost, musíme vymyslet nějakou aféru a jako bonus přidat nějaký emoce.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    OTAVA: Mně to skoro přišlo, že mu v té pauze mezi natáčením někdo příčetnej řekl, že by to měl nějak "vysvětlit", protože být před celým národem zloděj pár měsíců před vylezením ze školy a hledáním práce není dvakrát dobrý start. Samotnýmu by mu to nedošlo.
    Ale ony s tam vůbec krádeže nějak berou jako běžná součást života, viz ten druhej, co šel na kuchaře protože ho kvůli krádeži vylili z obchodky.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    OTAVA: A teda koukám na to mimojiné proto, že tam spoustě lidí a restaurací fakt pomohl a je super sledovat, jak někdy stačí málo a probudí ty kuchaře z letargie. Plus mě baví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam