• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DR_COOPER: tvoje babka je cigoška, už s tím zalez, dochází mi sáčky na zvracení
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Ja si myslim ze to nebyl obor kuchar hlavne. Spis pomocnik v kuchyni
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DR_COOPER: Dobře to není, ale je to prostě fakt a nelze omlouvat vlastní neschopnost tím, že nás ve škole nic nenaučili. 90 % schopných profesionálů se taky rekrutuje ze studentů, které ve škole nic nenaučili.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    TAPINA: To ale není dobře, že ne? A pokud člověk dostane příležitost,měl by jí využít, ne? A ne jako ta cigoška, co jí byl nějakej Pohlreich u prdele...
    LALO
    LALO --- ---
    Zdeněk Pohlreich VS Jirka Babica - Český Battle Rap
    https://www.youtube.com/watch?v=3haBr1Rl0M4
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    My na skole chodili jen na dobrý praxe proto asi cela třída dodneska vari a nikdo nedělá nic jinyho
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Přiznejme si, že téměř všechny školy, a je jedno, jestli to jsou učnáky nebo vysoké, fungujou tak, že člověk k praxi pomalu nepřijde. A musí si ji získávat individuálně a nebo horko těžko až v prvním zaměstnání. Čest výjimkám.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    NIGHTFURY: Nevim, jestli jsem tu popisovala svoje zážitky s mládeží z učňáku a nikdo mi je nevěřil, nebo to bylo někde jinde, ale to je normální, že většina to má na háku. Včera jsem se zakecala se známým, co má autodílu, a učni z autoučňáku jsou to samo a dokonale tomu věřím.
    LOPIK: Do školy nechodí člověk proto, aby byl nadšený, ale proto, aby se něco naučil. Do práce se taky nechodí kvůli nadšení, ale proto, že je potřeba zaplatit účty a třeba i pro ten dobrý pocit, který ovšem není nadšení - jsem dneska konečně uzavřela účty za srpen, mám tady hromádku výkazů pro účtárnu a mám dobrý pocit z odvedeného úsilí, ale že bych byla nadšená? Ani omylem, už mě tu čeká hromádka za září a... tak.

No a když je někdo blbej, línej a dokonale indolentní, tak není problém světa a všech okolo, že ho nebaví vařit nebo kopat kanály.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    SKRU: jj mel sem to na skole stejne. Na praxi sem az do tretaku delal podradny prace,maximálně prilohy a podobne. Byl jsem levna pracovní sila.Varit jsem se naucil trosku az po škole na vojne a pak az v praci. Taky me to nebavilo delat denne knedliky,obalovat sejry a podobne. Taky jsem na praxi celkem kaslal protože se tam clovek moc nenaucil.Mistra na skole to moc nezajimalo, ten byl rad ze me nekam umistil a mel z toho penize.
    SKRU
    SKRU --- ---
    LOPIK: to je imho jeden z vystupu toho poradu. nebavi je to i proto, ze je k nicemu poradne nepustej.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    HENNYVILLE: :D to by zkusil jednou
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    CLUBEER: Raditsch rve, Kalina rozdava facky. I svejm kucharum :-)
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    HENNYVILLE: to spis Raditsch. Kalina je po ty halde koksu celkem vyklidnenej
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KRUTAS: na youtube jsem viděla že je MCh India (taky v angličtině), ale nekoukala jsem na to.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    ZUZKAOU: souhlas me australsky serie taky bavi nejvic, letos koncila 7.
    Masterchef USA zvlast letosni rocnik je desna banda posuku a egomaniaku, bezi i masterchef Novy Zeland ale uroven tydle show je mizerna. Ted koukam na masterchef Asia , bezi prvni serka vcera druhej dil. Klasickej koncept jen sou tam nalákany kuchari z ruznejch asijskejch zemi ... a konecne varej trochu neco jinyho, jo a nastesti je to anglicky :D ... info tady https://en.wikipedia.org/wiki/MasterChef_Asia
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    ZUZKAOU: Pravda, pro me je to o hodne vic poucny nez zabavny. Prijde mi o hodne lepsi nez US,....(a hlavne me bavi aussies anglictina :-))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Učeň z pořadu Ano, šéfe! chodí do školy a je spokojený, říká ředitel - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/...chodi-do-skoly-a-je-spokojeny-f84-/lidicky.aspx?c=A150911_141455_lidicky_nh
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KASUMI: voni maj každej všední den jeden díl. Je tam daleko méně emocí, ale daleko zajímavější vaření.

Tahala jsem to z torrentů,no.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ZUZKAOU: to ma 40 dilu jedna serie?!?! :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ZUZKAOU: tam, kde na to koukam, australska verze neni... :( ale koukam, ze youtube neco umi
    tak se podivam tam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam