• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MOODYCAT: ó pardón, všeznalá, nečetla jsem celou diskusi, doufám, že teď nemáš pupínky.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GENTIANA: Ne, už podle názvu lze jasně vyvodit, že to byla v každém případě nějaká základní škola v cizině.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MOODYCAT: Tys nechodila na základku v ČR?
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    mohl bych poprosit o nějaký odkaz na stažení nových dílů Ano, šéfe!? Na Primě mi to nepřehraje (format is not supported). Díky
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DR_COOPER: aby som citoval klasiku, "byť kokot nie je názor".

Kdejaký smrad sa dneska začne tváriť, že jeho xenofóbne, obmedzené a obecne kokotské prejavy by mali byť rešpektované a snáď ešte aj uznávané, lebo "hovorí veci, ako sú" a "hovorí, čo si aj tak všetci myslia".
    Hovno, kamaráde.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAMOUT: Jo takhle, no to asi jo, to nevím.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOODYCAT: Kecáš, teď jsem koukal na rozvrh hodin oné školy, a 8. a 9. třída mají chemii normálně v rozvrhu. Což mě celkem šokuje, my ji měli už od 6. třídy. Ale to je 24 let, dneska se už vzdělání nenosí...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DIVER: FZŠ Mezi Školami v Praze.
    DIVER
    DIVER --- ---
    MOODYCAT: na ktery, proboha? :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GENTIANA: Já ti nevím, my teda na základce chemii ani neměli...to jen na okraj.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    DR_COOPER: Když dojdou argumenty tak se věští z profilu?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DR_COOPER: A jak poznaj podle vobrázku, že Mařka Lakatošová je větší příživník, než Mařka Nováková, ač se obě tváří stejně tupě?
    POHODAVOLE: Což nemění na tom, že leckdy je to nečestné a nesportovní využívání.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    FARIN: Mi připomnělo, jak jsem se přifařila na exkursi prváků z přírodovědecké fakulty a dvě děvuchy řešily, že propadly u písemky z nějakých základů základů chemie. Byly ohromně ublížené a notovaly si, že to je stráááášně složitý, vědět, že funkční skupina organické kyseliny je -COOH apod. učivo základní školy, a měly argumenty, proč to neudělaly, ve stylu Přednášející je debil, on nám to špatně vysvětlil, přednášející je debil, protože učivo je nudné.

Inu, typický problém školy - není to cirkus, je tam nudáááá.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    MUTHA: Ale ono za to vlastně může Ano šéfe :D Mají se držet osvědčeného formátu...
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: Až teď jsem se podíval na tvůj profil a uzřel adresu freetekno.cz. Už mi nemusíš nic říkat :D Všechno jsem pochopil :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: Nj tak to jste dva :-)
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: A jenom tak na okraj... Dana Landu považuju za totálně vymaštěnýho exota :D To aby nevznikla mýlka :D
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: No myslím, že tento OT ukončíme. Ty jsi naprosto ztracenej člověk, ale i přesto ti nepřeju, aby ti jednou černý hoši přišli vysvětlit, že teď tady šéfujou oni...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: mám kamosku z děčína a rozhodně to můj názor nezmění. Pokavad vím, tak na socialku ma nárok každý, takže se není čemu divit, když ji někdo využívá..
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: No oni sice Vietnamci moc daně neplatí, ale alespoň si nechodí každý měsíc pro podporu na sociálku pro svých osm dětí. Přeháním? Fakt? Doporučuju občas návštěvu Ústeckého kraje a občasnou diskusi s místními obyvateli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam