• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: tak třeba nakupuje zásadně pivní pomocí ve tři ráno :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GENTIANA: A? No tak každej nemá rozvoz a co to na čemkoliv mění? Nikde jsem nepsal že si nemůžeš objednávat jak se ti zachce a jestli ti příjde nákupka nad 18 u Bernarda v pohodě a myslíš si že by s tím průměrná hospoda která ho pojede za 23 uspěje protože místo praní ubrusů plivne na stůl a votře to tak se s tebou hádat nebudu. :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ZUZKAOU: Ha ha, který hostinský je tak hloupý, aby kupoval desítku za 17 korun? Většina nejčastěji čepovaných piv (alespoň v Praze) stojí cca 13 - 15 Kč (včetně jedenáctek).
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    nemáte někdo odkazy na ty díly 6. série? to je fakt katastrofa ta iprima
    EDERA
    EDERA --- ---
    SCHWITA: Jak kdysi říkal v jednom pořadu Vodňanský - básník může nespisovné slovo použít, ale musí vědět, že je to nespisovně!
    A zrovna u Gentiany bych si byla dost jistá, že si pohrála zcela záměrně.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ADAMIRA: Nemáš pravdu. Už proto, že ne každý pivovar má vlastní závoz, a třeba blahé paměti plzeň byla přímo od nich nejdražší široko daleko. Bernarda beru, jak se mi zachce, a skla mi cpou, že málem nevím, co s ním, i když to byla spíš práce pošahaného PR trotla, kterej měl pocit, že musíme mít sto kusů od každého druhu skleniček, který vyrábí.

    No, a když není ubrus, tak stačí utírat stoly.

    SCHWITA: Aha, voni neslyšeli vo tom, že jazyk je flexibilní a nabízí rozličné možnosti používání. Pravda, to se v té třetí třídě neučí, protože pomalejším dětem by to motalo hlavinky.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GENTIANA: sklo a vybavu mas od pivovaru, kdyz od nej beres pivo primo a jeste levneji nez v makru.

    a neprat ubrusy je i na vesnickou ctyrku trosku mocGENTIANA:
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    GENTIANA: Že se po třídních schůzkách zaměříme na přídavná jména.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SCHWITA: A podstata sdělení je...?
    BAAL: No, nejsem pivní velkoobchod a zas tak intenzivně se mi to nechtělo hledat a počítat, navíc jsem měla zrovna cosi za práci.
    Nicméně jsem si teď vyhodila padesátky sudy v makru a i relativně drahý Bernard je za 1811 s daní (jedenáctka), takže když to budu prodávat za dvacku, nemusím nutně prodělat - počítám, že dostanu sklo a výčepní zařízení a v putyce, kde není režie v podobě praní ubrusů a podobných serepetiček, to může vyjít. A takřka cokoli jiného je levnější, takže dojdu k tomu, co ty.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BAAL: ještě před cca pěti rokama byla v Krkonoších uprostřed ničeho hospoda, kde měli Krakonoše desítku za desetikorunu a jedenáctku za jedenáct.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    GENTIANA: Špatnější. Jistě.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    No, špatnější/noname pivo by se dalo i za tu dvacku.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    http://zpravy.aktualne.cz/...u-kdo-prodava-tocene-za-20-korun-mu/r~b79809225d4511e58f1e002590604f2e/

    "...Schůzka s účetním nejmenované pražské restaurace probíhá téměř v konspiračním duchu: na neutrální půdě, bez záznamu na diktafon, hned několikrát zazní požadavek na anonymitu. Jen při dodržení těchto podmínek je nynější spolumajitel hospody, který v minulosti s "kreativním" účetnictvím pomáhal i v několika dalších restauracích, ochoten nechat týdeník Ekonom nahlédnout do střev restauračního byznysu...L
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Kolik stojí vršovické buřty na černém pivu? A černé pivo?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Taky právě dosledoval.
    Díl v poho, Zdenda nezvykle milý, klidný, vstřícný.

    Dojmy z podniku rozporuplné. Parta lidí jako taková ok, ale prostě asi jsem na tu vlnu hipsterství, potřeby oživit společnost a dát něco jinýho, nového asi ještě věkově nedozrál.

    Taková ta piana na ulici, zpívání, vše doprovázený úsměvama, tohle na mě není. I Zdenda měl obličej jako trochu WTF?

    A epizoda s tím, jak Zdenda objevil vegakvality ukrajinky? Ta blondýnka i (zpočátku) majitel totální přezírání ve stylu "proč bychom MY, kteří vedem vegarestauraci a jsme teda profíci, měli se potřebu učit něco od ukrajinské pomývačky nádobí"?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak jsem jako první díl koukla na ty vegany a čekala jsem, že to bude horší. Bavilo mě, jak Ukrajinka pana majitele setřela, že má internet a může si informace o půstu najít sám :)
    Také koukám na ceny té restaurace, a taky jsem čekala, že to bude tak o stovku víc.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DOCKINEZ: :D dobre tyy
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CAPTAIN_TACUD: tak krávama, slepicema, řepou a nevypeckovanýma třešněma to jídlo jaksi začíná, ne?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FILUS: jj, ja mám tiež chuť zobrať pár kamošov a vyraziť na večeru

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam