• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    prostě :

    ale souhlasim s Polerichem, že kdyby tohle byl obrázek průměrného restauratéra, tak by to bylo fajn.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že ten typ delí ľudí na kasty, to ma nijak zvlášť neprekvapuje - u zbohatlíckeho vidláka by ma skôr prekvapilo, keby to nerobil.

    Ale že to je schopný povedať na kameru, to svedčí o pozoruhodnom nedostatku zdravého rozumu a sebareflexie.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Hlavní je, že má sympaticky oblý Kotas jr. jasno o demokracii, revoluci, Havlovi a svobodě podnikání.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Ja se pulku toho dilu stydel
    LEADA
    LEADA --- ---
    MOODYCAT: já jsem si zase říkala, že když má tolik mega na otevření hospody, proč žije jeho máme v tak příšerném baráku...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LEADA: Mě nejvíc pobavilo, jak majitel říkal "ta nejhorší sorta lidí" a já si představila přesně takovýho toho vesnickýho mafiána a rádoby honoraci, co pak přišla na to otevření :).
    LEADA
    LEADA --- ---
    bylo mi na blití celý díl, jen silou vůle jsem to vydržela do konce....připadalo mi to jako návrat do 90. let. By člověk ani nevěřil, co je možné. Navíc jsem nepochopila, proč jim tam Zdéňa dělal toho pitomce při nějakém otevírání restaurace. Ani tu jednu hvězdu bych jim nedala...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DIVER: Je totálne na šrot
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    DIVER: Když se poprvý vrací ke stolu, má tam sklenici vína, ale celkem plnou, takže imho nebude první
    PSYCHOCIRCUS
    PSYCHOCIRCUS --- ---
    Jo je vylita jak váza. Moje matka mivala stejné grimasy.
    DIVER
    DIVER --- ---
    PSYCHOCIRCUS: jsem si taky rikal, co donuti cloveka trikrat za sebou vlizt do nataceni :) a vida - asi alkohol. ale vylita mi nepripadala. nebo jo?
    PSYCHOCIRCUS
    PSYCHOCIRCUS --- ---
    Ta ožralá ženská je výborná. Jak šmíruje za tím sloupem :D
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Už dlouho mi nebylo takhle lidsky smutno z českého člověka, jako v úvodních 12 minutách poděbradského dílu. Pak už jsem se jenom topil v předstírané bodrosti. Série fajn, ale Zdeněk nesrovnatelně zaměkl.
    DIVER
    DIVER --- ---
    Poštulka o tom psal v jedny knizce. popisoval obe verze - v americe za valky ze susenych vajec (kuchari do nich podel legendy upadla spageta). nebo v italii - byla valka, americky vojaci meli sunku, italove zase testoviny. a uz nevim, kdo prines ty vejce :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BRUKEV: skus najit me to prave vcelku zajima a netvrdim ze se nemuzu plest...
    ja mam prave zazity ze spaghety carbonara se v evrope etablovaly az s prichodem us.boys za druhy valky...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GANBOY: italský původ nedoložím, ale stejně logický, jako v americké verzi to měli zastánci italského původu. Jen nevím, kdy a kde jsem to viděl :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BRUKEV: ja se ty verze drzim vicemene furt...

    jaka je verze ze carbonara sou z italie?

    nakonec se shodnem na to ze to je z cech ukradenej recept na uhlirske spagety :D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GANBOY: letos zase frčí verze, že carbonara je z ameriky? Každý rok se to střídá, mám pocit, uvidíme, co v roce 2016.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    SAMOUT: az na to ze carbonara sou z ameriky je to vcelku zajimava uvaha.

    nicmene- pokud je pravda to co sem se docet- ze carbonara sou produkt italskeho kuchare v usa behem financni krize na wallstreet a ze do puvodnich carbonara patri susena vejce- tak asi ta smetana by tam jako rozpoustedlo pro ty suseny vejce byla i pochopitelna.

    ja sam sem se po nekolika letech bezsmetanovych carbonara vratil zase ke smetane- s ni me to jidlo prijde ponekud lehci a lepe stravitelne nez jenom s kombinaci zloutek+parmazan+pancheta... to clovek sni tri sousta a konci na celkove presoleni organizmu,
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BRUKEV: Riddi to kdysi v TV vysvětloval, že na severu Itálie (zima, práce) se tam smetana dává (obecně je jejich kuchyně hutnější), kdežto na jihu (teplo, prá...co?) mají jídla lehčí, takže ji tam nedávaj. A pochopitelně se jedni hádaj s těma druhejma, že jenom ta jejich verze je ta správná :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam