úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...
Klik na Babicu:
[ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]
jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
rozbalit záhlaví
MAR_TINA
---
---
16:26:16 16.10.2015
1 odpověď
+5
SKA_P
: rosický minimalismus :D
SKA_P
---
---
16:24:51 16.10.2015
1 odpověď
MAR_TINA
: Aha, tak to by mě nepřekvapilo..... tohle byl prostě hrníček v něm normální kafe a v tom prdlejch pár kostek ledu
MAR_TINA
---
---
16:20:52 16.10.2015
1 odpověď
+2
SKA_P
: nesmí to být vidět. výsledek musí být dobrý a pohledný. Takže nalít dobré espresso na led, přidat trochu ledové vody, protřepat, nalít do hezké sklenice, přidat mlíko nebo cokoli nabízí.
SKA_P
---
---
16:19:36 16.10.2015
1 odpověď
MAR_TINA
: OK, kapituluju.....tehdy mě to zarazilo, no:-)
SKA_P
---
---
16:18:21 16.10.2015
1 odpověď
LYNCH
: Rosice/kruháč/motorest schema by sedělo:-)
MAR_TINA
---
---
16:18:11 16.10.2015
1 odpověď
+5
SKA_P
: to zní sice strašně. Ale ledovou kávu si v létě vyrábím natočením espressa ze stroje na kostky ledu do sklenice :)
Nikoli ušejkrováním ledové vody a nescaffé. Rozdíl diametrální ve prospěch espressa.
LYNCH
---
---
16:12:42 16.10.2015
1 odpověď
SKA_P
: jak to mam vedet?)
_KOFILA_
---
---
16:09:54 16.10.2015
"Kolo štěstí" aka Zdenda nakládá...
SKA_P
---
---
16:08:21 16.10.2015
2 odpovědi
LYNCH
: Myslíš ten motorest, kde si v létě kamarádka objednala ledovou kávu a dostala presso v hrníčku se třema nebo čtyřma kostkama ledu?
WITTGENSTEIN
---
---
15:22:51 16.10.2015
1 odpověď
+2
Teda ten Zdenda je taky děvka prodejná. Vizte rozhovor, jehož pravým (PR) účelem jsou dvě poslední otázky:
Zdeněk Pohlreich: Při jídle používejte zdravý selský rozum – Novinky.cz
http://www.novinky.cz/.../styl/383294-zdenek-pohlreich-pri-jidle-pouzivejte-zdravy-selsky-rozum.html
KRUTAS
---
---
12:27:48 16.10.2015
+6
mam pro ty kluky moravsky plagat :) Pizza Margareta :D
ZUZKAOU
---
---
12:05:00 16.10.2015
CAPTAIN_TACUD
: no to se právě snažím říct. Že tam žádní případní sedláci, i kdyby tam zbyli, nechodili...
LYNCH
---
---
12:00:42 16.10.2015
1 odpověď
trosku jinde sice... v Rosicich u kruhace motorest "nevim jak se jmenuje" ale kuchar je tam uzasnej!
MARIHAI
---
---
11:56:40 16.10.2015
+4
Jižní Morava je s hospodama dobrej průser a to i vy těch turistickejch částech
CAPTAIN_TACUD
---
---
11:33:13 16.10.2015
1 odpověď
ZUZKAOU
: vidlák není sedlák, sorry
BUNDA
---
---
10:59:27 16.10.2015
+1
Jo ten tatarák z rozmraženýho lososa byl děs.
ZUZKAOU
---
---
10:50:53 16.10.2015
1 odpověď
CAPTAIN_TACUD
: Ale tam moc sedláků nezbylo, soudruzi se důkladně postarali o jejich rozstěhování, zavření či převýchovu před třema generacema. Jsou to družstevníci a přinejlepším farmáři... A neměli ani pořádný škvarky a bůček, ale rozmraženou hmotu z číny - ať už lososa, nebo superlevná kuřecí prsa.
MARIHAI
---
---
10:25:04 16.10.2015
celý to bylo nějaký divný.. on tam najde takovou zaběněnou partu a necha to na nich at s necim prijdou
DOCKINEZ
---
---
10:19:49 16.10.2015
+1
Strasny, uplne jsem se chvilema stydel za ne.
SKRU
---
---
10:04:55 16.10.2015
+5
CAPTAIN_TACUD
: presne. radsi doplacet 15-20k mesicne, ale hlavne nebejt u sousedu podezrelej, ze chci vydelat nebo jim davat zdravy jidlo, to by se na dedine dost vymstilo.
ten majitel je flegmatictejsi a pasivnejsi, nez hluchonemej lenochod.
CAPTAIN_TACUD
---
---
9:25:03 16.10.2015
2 odpovědi
+3
No tak to si Zdenda ukrojil pořádnej krajíc, jestli si myslel že naučí moravský sedláky přejít ze škvarků a bůčku na čerstvýho pstruha.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam