• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Ale tam moc sedláků nezbylo, soudruzi se důkladně postarali o jejich rozstěhování, zavření či převýchovu před třema generacema. Jsou to družstevníci a přinejlepším farmáři... A neměli ani pořádný škvarky a bůček, ale rozmraženou hmotu z číny - ať už lososa, nebo superlevná kuřecí prsa.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    celý to bylo nějaký divný.. on tam najde takovou zaběněnou partu a necha to na nich at s necim prijdou
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Strasny, uplne jsem se chvilema stydel za ne.
    SKRU
    SKRU --- ---
    CAPTAIN_TACUD: presne. radsi doplacet 15-20k mesicne, ale hlavne nebejt u sousedu podezrelej, ze chci vydelat nebo jim davat zdravy jidlo, to by se na dedine dost vymstilo.
    ten majitel je flegmatictejsi a pasivnejsi, nez hluchonemej lenochod.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    No tak to si Zdenda ukrojil pořádnej krajíc, jestli si myslel že naučí moravský sedláky přejít ze škvarků a bůčku na čerstvýho pstruha.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    MARIHAI: ze jo zrovna sem to dokoukal a prijde mi ze to bylo uplne z prdele dil. O nicem a ani vtipnej
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ALI: tohle byla pekelná nuda, klusák s remundou ať si ty lidský příběhy nechaj
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    CLUBEER: Ale ten Kalina je jediny aspon chvilkami prirozeny
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Fichtner je jedinej z nich takovej preslusnelej ale Kalina s Raditschem ve skutecnosti vlastne v kuse nadavaj
    ALI
    ALI --- ---
    mc cz proste hrozne amatersky zprodukovanej, bohuzel na vsech frontach, skoda.

jdu koukat na zdendu, klusak s remundou se tam snazej tvorit nejakej pribeh aspon.

Ano, šéfe! VI (8) - Restaurace Pod Lékárnou - Židlochovice | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vi-8-restaurace-pod-lekarnou-zidlochovice
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    mě teda ten MasterChef dost nudí. Vcera vetsina tech jidel byla pak tragicka, jak nemaji nauceny postup nazpamet jako pri prvnim receptu v entry round tak 10 jich bylo zajimavych maximalne

nejhorsi ale na tom je, ze z toho je hrozne citit, jak je to hrane, dramaticky ohybane apod. Plus jak je predem jasne koho potrebuji dal a koho ne. Minimalne z velke casti.

No a sefkuchari samotni... nevim uz to tu nekdo psal, ale je fakt rozdil, kdyz to maji ve scenari a kdyz to rikaji od sebe. Treba ten Kalina, na tom je to videt nejvic. Ostatni mluvi jak pitomci i normalne :)

No a posledni vec co mi vadi na porote, respektive dramaturgii, je to koukani do oci, staveni se moc blizko atd.. atd
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    jinak koukam ze ted na torrentech vyskocil Masterchef Asia S01 E07 .. du na to .. minulej dil byl vtipnej ... nutili partu pouzivat veci jako je mixer, odstavnovac , strojek na testoviny , zmrzlinu atd. Pro nektery to byla opravdu bojovka :D
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    STEPNI_VLK: no mas samozrejme pravdu, je to reality show takze vybrat zajimavy lidi je dulezity a v tom je prave ten problem. Dramaturg vyhodil bábu , pristehovalce kterej porvy v zivote videl kapra :) atd. a nechal tam "divacky obycejny kuchtiky" Nekde uz sem tu tu psal .. americkej masterchef zvlast ta letosni serie byla postavena hlavne na osobnostech .. rozumej exotech . Na me uz to bylo moc a pritom zacatky byly dost slibny. prvni serku vyhrala buchta ktera tam byla snad nejmladsi ... bylo ji tehdy snad 20 let. Treti serka asi nejzajimavejsi vyhrala slepa vietnamka a podle me opravdu zaslouzene. No a vod ty doby co tam vyhrála naká šlápota (jako ze real ) to uz o vareni nebylo vubec.
    JInak v ty nasi vesnici jmenem Česko nas za par let ceka jeste masterchef professionals, celebrity masterchef a masterchef junior. Za par let to tu mame stay tuned :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ZUZKAOU: S dovolením poněkud odbočím, ale tak trochu mi ten tvůj popis - i když jsem ten díl neviděl - připomíná princip výběru Superstar. Také jsou tam schopní zahlásit: jsi skvělý zpěvák/zpěvačka, ale jen to samo o sobě na to být Superstar nestačí - končíš. Občas jsem nad těmi jejich volbami kroutil hlavou. A několikrát jsme si říkal, že bych vlastně hrozně rád věděl, jaké že konkrétní požadavky mají pro ten jejich výběr (tedy pochopitelně kromě oné "maličkosti", že dotyčný/dotyčná musí umět solidně zpívat)..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ale teda na druhou stranu - na české poměry dobré, protože to stojí za debatu. Což se o většině ostatních vařicích pořadů v českých televizích říct nedá.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KRUTAS: hele tipla bych si, že to vyřazování u krátkých úkolů nebylo úplně křišťálově čisté, že potřebovali probrat slušné kuchaře a zároveň tam nechat zajímavé typy. A teda dost mě mrzí, že vyhodili na amoletách tu babičku. Ještě kolo jí mohli dát a počkat jak se popasuje s něčím technicky náročnějším.

Organizačně a dramaturgicky jsou tři rychlé a úderné úkoly a pak to vajíčko docela povedené a jestli se nepletu, tak v prvních sériích MCH i používané.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    LEADA: naprostej souhlas + kdyz sem slysel obrat" to se hodi (bo tak neco) do masterchefovi kuchyne " , tak sem myslel ze mi nekde praskne zilka. Dalsi vec co mi vadi je starej koncept skills ukolu. To ze nekdo neumi voholit kapra nebo vylákat sadu kulicek z brambory..(btw to sem teda videl poprvy) prece neznamena ze je spatnej kuchar. V tydle pocatecni fázi obvykle parte dovolej uvarit svoje nejoblibenejsi jidlo apod. a okamzite poznaj kdo je patlal a kdo umi varit. No a hlavni vec s cim mam problem je nekonzistentni pozuzovaní jidel. Napr. Bába se tam třepe s omeletou, nakou záhadou je schopná naladit z jednoho vejce 3 kusy a s porodcema to ani nehne. Za to pulka mančaftu tam opece nebo uvari vejce, na neco to mrskne a vyreseno. Dalsi parta de logicky cestou ztracenyho vejce. Nevidel sem jedinej zaber kde by nekdo z porodcu pred kamerou do toho vajicka zaboril nuz. Prece u pošírovanyho vejce je to klicova zalezitost. No a zbytek ? Treba svitek kam vajicko patri de ven a slovenda s falafelem (kam podle me vajicko nepatri vubec ) zustava ? Jo a ten sklad z Užhorodu taky velka jizda :)
    LEADA
    LEADA --- ---
    ZUZKAOU: souhlasím, ty násilně vytvořené situace (ahoj kluci, tady jsem Vám upekl sušenky), věty, které jim někdo napsal dopředu působí fakt směšně.
    Co mi vadí kromě hodně low-budget produkce je charisma porotců. Nemastní, neslaní, nikdo je nezná, neumí vytvořit tu správnou atmosféru. To jejich intro - "jsem hledač a hledám Masterchefa" hovoří za vše...

S mým milovaným Masterchef Australia se to nedá srovnat - nejen kvalitou soutěžících...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SAMOUT: no nevím, ale pokud někoho vyhazuju s tím, že jeho jídlo je špatně, tak by bylo fajn to alespoň ukázat. Solo vstupy budou furt až do konce.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZUZKAOU: Právě že tyhle ranné fáze moc o jídle nejsou, spíš o jakože emocích, tj. solo vstupy "byl jsem napnutej jak kšandy", "myslela jsem, že už je se mnou ámen" atd. jsou důležitější, než samotná jídla. Tady už vůbec nejde o kulinařinu, se mi zdá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam