• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KRUTAS: jako v US verzi treba to jejich hodnoceni prezentace vzdycky dava smysl, a ten ocenenej talir i laikovi prijde lakavej. Coz by mela byt pointa, prezentujes neco tak, aby to vypadalo lakave pro zakaznika, ne proto, ze na youtube taky meli rozmazlej omastek ve tvaru srdicka, ale jinak to nikdo nechape. Nektery soutezici to meli jako kdyz vysypou na talir neco nahodne z kyble (diky asi trem kilo brokolice v porci tam nebyl centimetr volnyho mista), a ani slovo proti, a nejvetsi pochvala pak zenska, co vytvori nejakou japonskou miniaturu na nejvetsim taliri.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KRUTAS: je to nekde na netu bez nutnosti mit zaplaceny voyo?
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: jo woe , v praci jako vyplach mozku dobry.. doporucuje 9z10ti bacharu z guantánama :D
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    KRUTAS: ty na to jeste koukáš? :))
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Finalni hodnoceni jidel posledniho dilu mástršéfa .
    "Vaše jidlo me absolutne nepresvedcilo o tom , ze by ste tady mela zustat tak musim uprimne rict Inko, ze to Vase jidlo bylo bohuzel jeste horsi . Proto dnes v soutezi masterchef koncite."
    wtf co to jako ma bejt ?

    SKRU
    SKRU --- ---
    MC_KALAPU: na severu urcite delaj tenci testo a davaj tam smetanu;)
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MC_KALAPU: i kdyz pardon, italie je velky pojem a byl jsem jen na jihu, takze kdovi, co se deje v milanu
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MAR_TINA: hele taky me to prekvapilo, ale v italii je to takhle standard - caffe in ghiaccio, jiny ledovy kafe nemam pocit, ze by znali a pokud si nereknes jinak, tak udelaj espresso a rovnou ti v nem rozmichaj trochu cukru a nalejou to do vysoky sklenice na nekolik kostek ledu. A je to teda vazne dobry (akorat si nejsem jistej, jestli tam nedavali rovnou bez ptani i mliko trochu)
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: To je otázka; proti kohoutkovce má nějakou pifku dlouhodobě, takže na to téma možná naopak začal nadávat sám a Novinky tam pro formu doplnily návodnou otázku až dodatečně.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    SKA_P: sedi.sem te zkousel))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SKA_P: rosický minimalismus :D
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    MAR_TINA: Aha, tak to by mě nepřekvapilo..... tohle byl prostě hrníček v něm normální kafe a v tom prdlejch pár kostek ledu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SKA_P: nesmí to být vidět. výsledek musí být dobrý a pohledný. Takže nalít dobré espresso na led, přidat trochu ledové vody, protřepat, nalít do hezké sklenice, přidat mlíko nebo cokoli nabízí.
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    MAR_TINA: OK, kapituluju.....tehdy mě to zarazilo, no:-)
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    LYNCH: Rosice/kruháč/motorest schema by sedělo:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SKA_P: to zní sice strašně. Ale ledovou kávu si v létě vyrábím natočením espressa ze stroje na kostky ledu do sklenice :)
    Nikoli ušejkrováním ledové vody a nescaffé. Rozdíl diametrální ve prospěch espressa.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    SKA_P: jak to mam vedet?)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    "Kolo štěstí" aka Zdenda nakládá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam