• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POHODAVOLE: protože po 5 letech VŠ nedostane automaticky razítko. Na razítko musí mít praxi a něco umět. Ale musel to být hodně špatný projektant, aby se mu "vyplatilo" otevřít hospodu.

Hele ale chápu, že někdo si najde svůj cíl až po letech školy, prostě na to dřív nepřijde.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BUNDA: me se libily brambory a hlavne ten system objednavek :D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POHODAVOLE: prej on kuchař neumí udělat tatarku? Asi umí, ale já jsem chtěl, aby chutnala pořád stejně :-D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Diky
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    POHODAVOLE: jaká série a díl? Diky
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NIGHTFURY: jj ale tusim, ze tam mel mys :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    POHODAVOLE: To byl ten s tím super systémem s dotykovou obrazovkou, na kterou nadávali jak kuchaři, tak Zdenda?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DOCKINEZ: repríza
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DOCKINEZ: ja bych rekl, ze to opakujou, protoze to byl typek, co dostal jen 1/2 nalepky a po x mesicich mel slibeno, ze dostane zbytek, kdyz prezije, ale ve finale mu ji sebral, protoze to mel v planu zabalit a to jsem uz tusim videl..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    POHODAVOLE: nejaka repriza, nebo pokracujou v novy rade?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Me ve vcerejsim dilu pobavil pan, ze kteryho pak vypadlo, ze je projektant, tak vubec netusim, proc zacal delat neco az takhle mimo. Nedokazu si predstavit delat x let VS, abych mel razitko a pak to hodil vsechno za hlavu a zacal provozovat hospodu..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, davam si kultovni dil Ano sefe II (9) - to je ten s tou MILFkou, co vypada, jako by se do nataceni propadla z 80. let :) Pecka!
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KUBAN88: ja ne kdyz na ne mluvi cesky :)
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    dobrej clanek
    MasterChef Česko? Mimořádně nudná, fádní a špatně natočená kuchařská soutěžní show - DigiZone.cz
    http://www.digizone.cz/...hef-cesko-mimoradne-nudna-fadni-a-spatne-natocena-kucharska-soutezni-show/
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LYNCH: tak to chápu, to je docela normální a srozumitelná věc... ostatně když se ti někde na setkání sejde rumunská angličtina, maďarská, portugalská, holandská a pak chlapík z walesu, tak jsi za MasterChef dikci rád :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KUBAN88: takhle mluvi nekteri cesi v anglii aby jim anglan rozumel.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KASUMI: zrovna ten Kalina jediný, když mluví mimo scénář tak je nejen sympatický, ale má výrazně lepší projev a pak... to.... zase....začne... sekat.....jak....se...vrati....do.....scenare
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MICKK: diky za link, diky tomu jsem nasla rozhovor s kalinou

Lidovky.cz: V roli porotce budete účinkovat v nových dílech pořadu Masterchef. Proč jste na nabídku kývnul?
    Jak říká klasik, pro slávu a peníze. Je to určitě další krok, zkušenost, která podporuje osobní růst. Jsem za ni velmi rád a určitě toho nelituji, i když moje osobní příprava s odborníky na komunikaci a následné natáčení pohltilo celé prázdniny

Zdroj: http://www.lidovky.cz/...ou-lzi-a-nefer-jednani-dhl-/dobra-chut.aspx?c=A151015_140328_dobra-chut_ape

:) ocividne to nestacilo :)
    MICKK
    MICKK --- ---
    článek k tomu
    Romantická večeře v režii MasterChefa: ochutnali jsme jídlo soupeřících kuchařů | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...lo-soupericich-kucharu-162-/dobra-chut.aspx?c=A151104_171140_dobra-chut_msl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam