• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FAT: byla jsem tam někdy v létě a ten podivný zážitek jsem tu někde popisovala.
    Hospoda na oběd, když člověk jede okolo. Nic víc.
    FAT
    FAT --- ---
    Mám to kousek od domova, ale ještě jsem nenašel chvíli, či odvahu, navštívit po šéfově zásahu tohle vyhlášené místo. Vy, co jste odvážnější, jak to vypadá s jídlem teď?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Motorest, kde je majitelka v depresi, kuchař rapl a na dohled hora Říp - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...otorest-v-postrizine-fvq-/hobby-domov.aspx?c=A160202_001622_hobby-domov_mce
    GRAETAR
    GRAETAR --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    CAPTAIN_TACUD: to mi pripomnelo tenhle dokument: https://www.youtube.com/watch?v=0f-j1ctaQqw ... smutny
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    OTAVA: Tak jsem mluvil s Daliborem, zima urcite neklapne modlej se aby otevreli na jaře. Kuba Kudláček, ex přítel Kláry nechce prachy které pro nej maji. Chce boudu. Stále se soudí :(((((
    GRAETAR
    GRAETAR --- ---
    Tenhle díl mě silně dostal, abych pravdu řekl.

Přespávali jsme tam v březnu 2011, kdy jsme plánovali cestu na východ slunce na Sněžce. Plán získal kontury dříve, už v říjnu předchozího roku jsme se tam cestou z Obřího sedla stavovali na kyselu, domácích hranolkách a jedné... vlastně dvou... třech, možná i čtyřech plzních. Dojem byl skvělý, jídlo i pivo k pomilování, místo je reklamou samo o sobě. Jednoduché ubytování za pár korun. Klára byla velmi příjemná a pozorná hostitelka.

Což se v březnu potvrdilo. Do detailu nám poradila, jak se nejlépe vydrápat zledovatělým stovky metrů vysokým svahem nahoru a nechala si naše nacionále, kdybychom se náhodou stali nezvěstnými. Jednoduché jídlo opět bez chyby, pivo jako křen. Jak jsme mohli zahlédnout pootevřenými dveřmi do kuchyně, hranolky z brambor vypěstovaných na louce za boudou nám Klára sama ručně naškrábala a usmažila, což nám v tu chvíli přišlo až dojemné (bylo už asi jedenáct hodin večer). Brzy ráno jsme měli na odchod pečlivě připravené balíčky se svačinami, milé překvapení! Ubytování zjevně podražilo, my tehdy platili kolem tří stovek za osobu.

Boudu jsem si posléze přidal na FB a trošku jsem sledoval, jak tam jde život. Párkrát jsme se zastavili s ženou a dětmi, k dalšímu ubytování jsem se ale nedostal. Na povrch však začalo vyplouvat něco podivného. Nebylo jasné co, ale i na profilu Kláry se objevilo pár znepokojujících věcí. Člověk to nechce moc vidět, zapudí to s tím, že tahle bouda je prostě jeho top místo a přes to nejede vlak. Každoročně jezdíme do Modrého dolu, a tak mě naplno probralo teprve úplné uzavření boudy. Doposud jsem měl zato, že šlo jednoduše o finanční stránku věci.

Poslední díl Ano, Šéfe byl pro mě pořádný šok a studená sprcha. Pořád nechápu, co si o tom myslet. Zejména teď s aktuálními drby z bulváru, přeci jen na každém šprochu pravdy trochu. A té pravdy tam bohužel bude asi víc. Taková stoka, co vyplouvá na povrch... Nechápu, vůbec nechápu. Každopádně mě to hodně mrzí.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nevím, jsem z toho taky zoufalý.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Tak jak to teda je?! Ha jsem uplne zmatenej. Komu mam verit???
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ...Z jejich vyprávění běhá mráz po zádech...

CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    za všechno může horský sluníčko :))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    A bulvár jede...

Překvapivý zvrat v kauze horské boudy z »Ano, šéfe!« Vydírání, žaloby, výhrůžky! | Ahaonline.cz
    http://www.ahaonline.cz/...apivy-zvrat-v-kauze-horske-boudy-z-ano-sefe-vydirani-zaloby-vyhruzky.html
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    Me tak napadla jedna vec... opravdu muze vzniknout problem se zasobovanim chaty, ktera je "2 km po rovine" z centra Pece? Na Ruzohorkach se musi asi hodne smat...
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Tak nejak rozumim mentalite mladych ceskych horskych (vlastniku) provozovatelu chalup. Pohoda, hovno, firn, klidek, za druhej turnus nevidim, beztak vsichni milujou tuhle lokalitu. Holcina usmevem za kazdou vetou sice budila dojem hippie-mamveschno.srovnany-buddhistky (a nakonec jsem ji to opravdu veril). Nicmene, Dalibor je asi fajn kluk, ale pica na entou. Skutr / nakup / zasoby / preklad z auta na sane, problem (trvanlivy veci nakoupeny min na pul sezony ne pico?). Takovej ten klasickej zevl netahlo snowboardcool dospelej přelom 00 let.
    Ja bych bzucel a lital s vercajkem po dome asi jinak, kdyby to zena potrebovala (a obzvlast pokud by slo o stejny rozpocet a zisk). Nastesti si snad Dada holky ceni. Kuchar alespon plnil hrnce. Jinak nebetycne kikot attitude, samozrejme.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    ty vole, zase bulvarni novinarina v praxi a pritom uplne normalni dil o trech zevlacich a horsky chate :) to ze to tam maj celkem na salamu je jasny (neurazi me to, navstivil jsem takovejch mist plno a nak mi to k tomu patri) , ale neprislo by mi, ze by se po nich nekdo nak vozil, Polreich to pekne shrnul v tom Iglu
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    OTAVA: tak o tom ten porad je, ze buzni, hleda mouchy a chova se jako general :)

Samo typkovi se nedivim. Delat kazdej den je peklo..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    POHODAVOLE: jo to bylo videt ze jidlo celkem v pohode hledal tam mouchy, ale tak jako je pravda ze chlapik v kucyni tam toho asi ma o vikendech po kokot a zacina na to srat. Jestli tam vari uplne sam, nestrida se s nikym, tak to je na palici a nejdyl do roka odejde.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RUTHLESS: uznavam, ale je to proste TV show, ve ktery tyhle moresy bejvaj. Uz jsem videl i ten zacatek a jidlo nijak pekelne nepohanil..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RUTHLESS: Evidentne si neumi dupnout a muze bejt rada ze ty lidi kolem sebe aspon trosku nejak dokaze motivovat, jinak by s ni asi vsichni vytirali podlahu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam