• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    OTAVA: tak o tom ten porad je, ze buzni, hleda mouchy a chova se jako general :)

Samo typkovi se nedivim. Delat kazdej den je peklo..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    POHODAVOLE: jo to bylo videt ze jidlo celkem v pohode hledal tam mouchy, ale tak jako je pravda ze chlapik v kucyni tam toho asi ma o vikendech po kokot a zacina na to srat. Jestli tam vari uplne sam, nestrida se s nikym, tak to je na palici a nejdyl do roka odejde.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RUTHLESS: uznavam, ale je to proste TV show, ve ktery tyhle moresy bejvaj. Uz jsem videl i ten zacatek a jidlo nijak pekelne nepohanil..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RUTHLESS: Evidentne si neumi dupnout a muze bejt rada ze ty lidi kolem sebe aspon trosku nejak dokaze motivovat, jinak by s ni asi vsichni vytirali podlahu.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    A teda: "lidi sem jezdi, protoze je to krasne hnusny" to je od nej fakt dementni. To je debzot. Absolutne ty dve holky z toho rozhovoru chapu. To je presne to, co si od chaty na horach predstavuju. Zadny ti hvezdy. prote chatu s dobrym jidlem. a nazdar. klidne punk bydleni.

A ona je fakt takova unyla. Chtela by, ale nejde to nejak. Protoze proste potrebuje, aby vedle ni byl ten chlap, co ji k tomu zlomi a je stejna jako on. Chce to nekam posunout.

A jezdeni bez helmy bych zakazal :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    hele, ale kolik let je to zpet? tolik snehu?! :) nicmene pro me je dobry zjisteni, ze zenda je slusnej bezkar.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Kamosi nekamosi tragedie to byla stejne
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MRBLACK15: No a co, funguje to tam nebo jak ?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MRBLACK15: to bude nejlepsi a ja mrknu na ten zacatek :)
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    Hele ja to jeste nevidel. ))) Klara.je majitelka a muj kamos neni ten kuchar, ale pritel Klary Dlohy háro. Dneska si to pustim ....
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tomu nerozumíte, tu boudu měla pronajatou televize a personál byl jen kompars :-D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SOJKA: přesně, i týpek říkal něco v tom smyslu, ze byl naposledy akční před několika lety. Jestli to teda nebyl střih :-)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ja sem taky videl jen od poloviny ale ze typek v kuchyni na to sere neni asi zasluha stabu
    SKRU
    SKRU --- ---
    POHODAVOLE:
    Ano, šéfe! VI (10) Bouda v Obřím dole pod Sněžkou | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe-6

MRBLACK15: tvuj kamos D. se tezce pripravoval hrat lempla? aha..:))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MRBLACK15: jak se dá nahrát nepořádek, nedostatek surovin a poskozenej nábytek v pokoji? Chápu, ze plno věci se nastriha, ale tohle tam prostě buď je a nebo není. Bohužel jsem neviděl začátek, ale ze zbytku nemám pocit, že by nějak provozovatele ponizili..
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    MRBLACK15: myslis jako akce exekutor a nasledny nedokonceni nataceni protoze zavreno ?
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    CLUBEER: Dalibor a Klara jsou mi dlouholeti kámosi hlavně Dalibor a taky mi rikal hodně zajimavy veci. Je to vsechno tezce nahrany a pripraveny.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KRUTAS: no já si to snad i pustím.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Nové Ano, Šéfe! Vymahači dluhů u Pohlreicha! | Ahaonline.cz
    http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/116290/nove-ano-sefe-vymahaci-dluhu-u-pohlreicha.html
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    SARRI: Ale to ja povazuju za samozrejmy, ze tam zamerne hledaj chyby, v zatezovym testu jde o to pretizit kuchyn a ze to je show pro divaka. To se podstata toho formatu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam