• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    CLUBEER: Presne bejt to misto Mikuše Vaněk tak to jeste pochopim a mozna se zasmeju, takhle mi to prijde trapny
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    mnam, hned bych si to dala :D

    je to sranda, na druhou stranu, kdyz si odmyslite to plytvani a ty nesmyslne drahy veci, ukazuje, ze jatra na cibulce muzou vypadat proste i jinak.. mne se to libi.. ceska kuchyne, ale jinak.. :) je potreba byt nad veci :)



    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Me to proste prijde trapný
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZUZKAOU: Myslím, že už flašky, jejíž cena kolísá mezi 200 000 - 300 000 korunami je odpověď nabíledni. A tím koňakem bych si taky nebyl jist ;-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WITTGENSTEIN: by mně zajímalo, jestli byli drsní a nalili to tam opravdu, nebo jen zbaběle využili již někdy jindy, někým jiným vypité lahve.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    EVILMIND: Co koňak, ale jak tam potom leje to Romanée Conti! :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    me slo hlavne o tu cast o Luxusu.zbytek me ani tak nezajima..a dlouhej?ses nejaka lina ne?))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LYNCH: už jsem si dole všimla, že to postovala nějaká Adéla ;-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LYNCH: Kamura nabrala známost přes FB, kam teda recepty postovala a postuje pořád.

    A ten článek je strašně dlouhej.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ZUZKAOU: nope
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    A tak tu máme staronový dokonalý recept na virální úspěch – satiru. Snad za to může fakt, že v kulinářské show by ji hledal jen málokdo. Možná jde o vedlejší produkt kolektivní neinteligence. Miklušovi s Vaňkem se každopádně podařilo výsostnou satiru povýšit na propracovaný trolling – téměř nikdo neví, jak to celé vlastně myslí.
    Centrální mozek lidstva: Luxus na talíři: Špetkou trollingu k úspěšné kulinářské show
    http://cemolid.blogspot.cz/2016/04/luxus-na-taliri-spetkou-trollingu-k.html
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    hehe...pamatuju si historku mamy ze spanelska...ptala se co to je na ty rejzi. Slysela rabbit rabbit...akorat to bylo ribbit ribbit:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: tak to chapu, ja bohuzel nemel vietnamskej recept :(
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    POHODAVOLE: Sám jsem to nedělal nikdy, ale tam jsem si to dal několikrát. Pokud jsem chtěl jen tak něco do ruky, co sním cestou, tak to byla žába (byla-li možnost) :-).
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: ja uz je jednou delal na grilu, ale zadnej zazrak, takze to uz nebudu opakovat :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    POHODAVOLE: V Makru jsem od dovolený nebyl, a předtím mě nějak nenapadlo to zkoumat :-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: zabi stehynka maji i v makru..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Ty jo, sme asi vypadali po dvou tejdnech ve Vietnamu tak zuboženě, že nám to ta babka hned na začátku vnucovala jen za 30k /špejle. Ale přišlo nám to a) drahý, b) tušili jsme levou (vypadá to dost toxicky), takže jsme si to nekoupili, a evidentně jsme dobře udělali :-). Banh Canh je naprosto boží a úžasná záležitost, a že jdou v Sapě koupit žáby jsem ani nevěděl, prubnu to. Proč jdu vždycky ze stránek pořadu Kamu automaticky na stránky Emirates?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam