• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Můj pořad se nejmenuje "Vaříme z hnoje" :)
    Dnešní díl opět kvalitka!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: todle sleduju uz asi dva roky a smeju se fakt pokazdy. nekdy teda trochu placu.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    We Want Plates Twitter account shares the most bizarre ways food is served | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...ous-photos-restaurant-meals-served-bricks-shopping-trolleys-PIPES.html
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ZUZKAOU: Aha, to nejsou vybrané komentáře čtenářů?! Ach so...
    FOZO
    FOZO --- ---
    Tak bublanina od Mikluše žádnej šlágr
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: souhlasim, ze ten clanek je strasna mrdka, ale predstavy pana Zacka mohou byt klidne ovlivneny navstevou sapy, kde je to docela pekelny, coz samozrejme neznamena, ze se to nestava v ceskych podnicich. Nikdy nezapomenu na kamarada, ktery mi rikal, ze jeste nevaril v restauraci, kde by nebyla podplacena hygiena. V Sape jim rad a jeste nikdy mi nebylo zle, ale musim se priznat, ze se tomu docela divim :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZUZKAOU: Pro pana Zacka byl asi nejvetdi exotika vylet do centra Brna. Ja se sice v Hue jedno odpoledne vyblil z podoby, ale to se mi stalo i v Cechach. Jinak na me tri nedele streetfoodu nenechalo zadne jine nasledky nez vzpominky na bajecne jidlo. Navic Vietnam je cista a hygienicky nezavadna zeme, predstavy pana Zacka jsou ovlivneny tim, ze nikdy nikde nebyl. A imho v tech jeho hotelovych restauracich je kvalita surovin a hygieny daleko horsi nez na ulici (byt na snidane, byla-li, jsme si nemohli stezovat, hlavne diky spouste uzasneho zraleho ovoce).
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    ZUZKAOU: uplnej bullshit
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Já měl pocit, že Žáček je fetišismus sám pro sebe a ŽZ je jinej oddíl.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RUTHLESS: ale vadí mu i Dita, a to se nevyhýbá tomu jak si vážně pochutnávat na vybraných pokrmemch, jen teda nevaří v zámecké kuchyni. A jestli má tetování, tak není vidět!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ZUZKAOU: Ježiš. To je pičuuuuus :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: Pan žáček má v Brně své fanoušky a ti ho našli zde

    Žlutý Zákazník, Brno | Zomato
    https://www.zomato.com/cs/users/lut-zkaznk-15991132
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kamu ve Vietnamu aneb dost špinavá kuchyně - DigiZone.cz
    http://www.digizone.cz/clanky/kamu-ve-vietnamu-aneb-dost-spinava-kuchyne/

    "... Proč se tak zásadně vyhýbají tomu, jak se doopravdy má stolovat a vařit, jak si vážně pochutnávat na vybraných pokrmech, upravených dle starých receptů vynikajících kuchařů historie. Proč se vyhýbají zámeckým a palácovým restauracím? Proč nechtějí vrátit na obrazovky šarm zašlých časů, nabádající k poctivosti a kvalitě s nadhledem těch, kteří se v tomto prostředí umějí pohybovat? Proč ČT své diváky nevede a neukazuje jim „takhle by to mělo vypadat a takhle rozhodně nikoliv“?...

    ... Věřím, že i ve Vietnamu se dá najíst jinde než na ulici nebo v tržnici, v bistru či v jídelním voze. Že i tam existují kvalitní restaurace....

    ... Paní Kamila Kamu Rundusová zdá se mi být velice podivnou moderátorkou a hlavně kuchařkou. Mladá žena při těle je všude možně tetovaná. Nemám důvěru ke kuchaři/kuchařce, který/á vypadá jako námořník nebo jako obrázek...

    Propagace pražské vietnamské tržnice Sapa, kde se část seriálu odehrává, Českou televizí mi rovněž přijde na pováženou. Se Sapou jsou spojovány jistá negativa obchodu v ČR. Možná, že by ČT mohla v budoucnu přijímat sponzorské peníze i od různých ne zcela průhledných firem z Ruska, z Afganistánu, z Ukrajiny nebo z Cosa Nostry..."
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KLAAR: Nesplnuji ani jedno ale pokecam rad;)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KLAAR: ...a pripoj ji na detektor lzi :D
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    KLAAR: to ani me :D. nicméně tam Kamu normalne vařila zrovna ve středu sem se o tom s ni bavil.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KLAAR: Tak hlavně tam dělala jen personálky, ne? Kdyby to myslela vážně, zůstala by dýl. Ale nároky michelinské restaurace jsou drsné a dřít se v nich 14 hodin denně má smysl jen tehdy, když to člověka naplňuje.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KLAAR: Opravdu jen dva týdny? IMHO tak tři měsíce, ale můžu se mýlit.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    VANĚK: Soutěže mladých kuchařů v režii práškovacích firem. Vaří na nich i z taveného sýra | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...nich-i-z-taveneho-syra-gro-/dobra-chut.aspx?c=A160425_145151_dobra-chut_ape
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam