• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    To tady je, jak když se probírá Ulice, Ohnivý kuře, nebo Esmeralda. Vždyť je to jen show, show těžící z toho, že tam učinkuje Zdenda Pohl. Kvalita první, druhé řady je v háji, tenhle pořad už je úplně o něčem jiném.
    si vzpomeŇte, jak v jedničce, dvojce byl v tom rokovém baru spojeném z kuchyní, jak tam vypěnil, to jsem měl z něj respekt i při sledování reprízy po X letech.
    Teď? Srandičky, omáčky okolo a dobře, trochu vaření k tomu a možná i ta hvězdička bude.
    COLON
    COLON --- ---
    Jako díl fakt hezkej, ale trochu mi tam z toho taková ta šéfovská šablonovistost koukala místy až moc. Tím ani tak nemyslím tu mámu nebo tu šaškárnu na radnici. Spíš to, že mi moc nesedí, že pokaždé za hospodou s nějakým silným rodinným příběhem musí stát takový ubermajster kuchař, který i když uvaří jen brambory a osolí je tak si z toho Zdeněk sedne na zadek a běží se do kuchyně naučit jak se to dělá. Nevím jestli tím těm podnikům nedělá trochu medvědí službu. Z toho pak vychází ten hejt od lidí co si přijedou za nějakým mimořádným kulinářským zážitkem a když nemají smůlu a nic se v kuchyni nepodělá, tak dostanou dobré jídlo, ale asi se to ani zdaleka neblíží tomu co čekali. A to pak začnou vadit i detaily, jako nevyleštěná sklenice, drobky na ubruse nebo pomalejší servis mnohem více. Mám spoustu známých co jela na Šumavu jen kvůli hospodě U Štěpána a byli z toho velice rozčarovaní že..."no jako nic moc a za ty prachy sme čekali víc"... Čímž netvrdím, že hromada těch žlučovitých komentářů na FB nepochází od lidí, kteří jsou prostě jen idioti a psaním různých výblitků se jen baví... Jen mi přišlo hodně přesmažený, že se tam Zdeněk učil tyrolský knedlík, který asi viděl poprvé v životě a neuměl otočit omeletu...jakože cože? Pro mně je ten příběh samotnej dost silnej i bez toho, aby tam ze sebe dělal takovýho trotla - mi to moc důvěryhodný nepřišlo...ale i tak sem na konci slzu zatlačil... :)
    ALI
    ALI --- ---
    CAPTAIN_TACUD: terminator, hugh aka love actually, slzicky, massive attack. solidni remundovska romance .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DOCKINEZ: nekdo tam pise, ze rezervace na nekolik tydnu dopredu, takze to asi fungovalo... ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Vidim to na jarni dovolenou nebo prodlouzeny vikend tamtez.
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    Z některých komentů na FB je mi na blití. Každopádně, nějakej víkend to vidím na výlet do Hodonína....
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Ty vole, Zdena dela kaiserschmarren :-). Ale fandim jim, nekdy se tam musime zastavit. Btw. s timle jidlem pozor, neni to desert, ale hlavni jidlo, a to jeste stylem jedna porce pro dva :-). Je to dobry, ale hrozne syty.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    CAIDEL: Morava neodpustí nic, no naštěstí je tyrolák a ne třeba pražák :))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Koukám na jejich FB to má takové veselé dohry. Dost lidí podporuje - a pak jsou taky tací, co nenávidí.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Tak jako hezky se tam ale zakopal tyrolak, v takovy dire
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VIDEO: Když vaří Tyrolák v Hodoníně, je Pohlreich v kuchyni za učně - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...lreich-hodonin-westy-f01-/hobby-domov.aspx?c=A170227_112604_hobby-domov_mce
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    takovy alpsky parády! Az nekdy pojedu okolo tak se musim stavit a ochutnat
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Ano, šéfe! VII (7) - Restaurace Westy / Hodonín | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vii-7-restaurace-westy-hodonin
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Omlouvám se, ale něco nám vlezlo do kuchyně ..... :))))

    LiveLeak.com - French waitress pulls goanna from restaurant thinking it was a dog
    https://www.liveleak.com/view?i=362_1487628080
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SMOKY: aha, nezachytla jsem, kdy k výměně došlo
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MAR_TINA: V ty dobe to ale provozoval nekdo jinej
    COLON
    COLON --- ---
    Mě to tak zlý teda nepřišlo. Osobně tenhle styl servisu taky nemusím, zkoušet vyslovovat nějaký francouzský jazykolamy nebo předstírat, že rozumím vínu by mi připadalo směšné a vejít tam na blind, tak bych se tomu místu příště spíš vyhnul. Ale když by mi přijela třeba návštěva a chtěl bych je vzít na stylovou večeři tak proč ne - aspoň je jistota, že bych nemusel řešit rezervaci když je tam furt vymeteno :) Mám celkem pochopení pro ten koncept stylovosti - proč ne, když to dělají od A do Z - respekt k tomu, že to není lehká cesta a přesto se po ní vydali. Osobně mi mnohem víc vadí takový to český hogofogo štýlo jako ten blbeček z Poděbrad jak otvíral ten Grand restaurant neboco - taková ta falešná navoněná bída, kdy si to hraje na bůhvíco a přitom ani pořádně neví na co...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty vole, to se neda! Takova slizkost, brrr. Do takovyho podniku nikdy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOOMIX: tam jsem před lety byla na obědě a pamatuji si, že to bylo moc dobré a nepřišlo mi to extra drahé na oběd v pracovní den. A určitě se na mě neksichtili, i když jsem byla v pracovním (dělám venku, pohorky, kalhoty, tričko, mikina).

    Moje zázanamy říkají, že v létě 2012.
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    SMOKY: nerozporujem, ako hovorim nikdy som tam nevkrocila :-) ale s tou pozdejsou rekonstrukciou som mala pravdu - http://jiloviste.cz/clanek/zasedani-zastupitelstva-c-2-2006-242
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam