• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DIVER: ty máš v tý obci nějakou konkurenční hospodu? Že to tak prožíváš? Už druhý den?
    DIVER
    DIVER --- ---
    TOMBRIDER: tak schválně - jakej typ lidí? a co myslíš, že asi chtějí? zamluvit stůl k obědu? zeptat se na jídlo s sebou, protože volno je až za dva týdny? a je v tom fakt nějakej problém? jakej přesně?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DIVER: když tě tak čtu, tak je mi jasný jakej typ lidi jim ted telefonuje. A proč napsali na fb to co napsali....
    Naprosto je chápu....
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PPNEKK: To uz ma byt konec sezony nebo co :(?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    MOODYCAT: nebude
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Bude dnes novy dil nebo ne? :-O
    DIVER
    DIVER --- ---
    SITH: aha a proto si pozvali Pohlreicha. protože je to baví a nic nemusejí.
    SITH
    SITH --- ---
    DIVER: já jeho chování naprosto chápu. Je to chování někoho, kdo dělá něco proto, že ho to baví a ne proto, že musí. On nic nemusí, on chce, a tak to tak lidem nevadí, nebo vadí a nechodí tam, což mu nevadí, protože je ke spokojenému životu nepotřebuje :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DIVER: přesně tak
    OLIII
    OLIII --- ---
    DIVER: Chapu a v zasade souhlasim. Na druhou stranu tipuju, ze po odvysilani Ano, sefe maji dost napilno. Kdyz si projdes poslednich par postu na fb, tak jsou psany naprosto slusne a klidne. Dokazu pochopit, ze jim po urcity dobe slusnyho odpovidani na otravny dotazy tak trochu praskla zilka:)
    DIVER
    DIVER --- ---
    a mimochodem - otvíračka: 11 - 15 hod.

    jestli dobře počítám, tak se zbylých 12 hodin chystají na další šichtu.
    DIVER
    DIVER --- ---
    VANEK: no, já jí poradil, ať ten příspěvek smaže a zapomene na něj :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    SITH: smůla. tak ať si otevře ševcovskou dílnu, kráva. sry, ale já tohle neberu. jednou dělám v restauraci a dělám s lidma. jsou to moji hosti a to oni mě živí. každý z nich má svatosvatý právo na stokrát omletej dotaz na jídlo v krabičce. to k provozu prostě patří.

    a i ty FAQ se daly na ten facebook napsat mnohem mileji a zdvořileji a na konci s omluvou "promiňte, ale jsme na to více méně jen dva". s chutí bych jí pak odpustil cokoliv a ještě přidal na dýšku, když to mají tak těžký.
    VANEK
    VANEK --- ---
    DIVER: Tak to udělej, třeba dostaneš oběd gratis.
    SITH
    SITH --- ---
    DIVER: já ten jejich FAQ chápu. Když dostanou 10x denně dotaz zda nevozí jídlo v krabičkách holkám na místní městský úřad, tak by jim po týdnu z těch dotazů jeblo. Inspirace zřejmě zde:

    DIVER
    DIVER --- ---
    prostě kráva. měla by jít leštit skleničky a na tohle si někoho najmout nebo si nechat poradit. ten koncept bych jí za deset minut osekal na třetinu, uhladil a napsal tak, aby si každej řekl: to musí být ale skvělí lidi s báječnou hospodou! takhle je to seznam příkazů s dovětkem: a stejně jste všichni idioti.
    DIVER
    DIVER --- ---
    OLIII: já to tak neprožívám (ale pravda, dopoledne jsem jim tam napsal:). do hospy se - pokud budu mít cestu kolem - velmi rád podívám. ale je to škoda, když ta kráva takhle "marketingově" shazuje úžasnou práci manžela...

    jako sry, ale to působí, jako by byla nasraná, že jim tam najednou chodí lidi. nikoho v konceptu restaurace nezajímá, že bába se stará o "administraci", komunikaci s úřady", "překlad menu" /WTF?/ a "tlumočení v běžné praxi".

    nikoho nezajímá, že jim tam nádobí mejou "ÚŽASNÝ HOLKY". nikoho nezajímá, že podřízení "pracují po dobu, kdy jsme oba přítomni". nikoho nezajímá, kolik toho majitelé napracují (údajně až 16 hodin denně) a kolik to teda hodí za týden a kolik za měsíc. kecy o "většině PRACANTŮ v těchto končinách" jsou hrubě neuctivé ke každému z místních hostů.

    a jen detail - do konceptu restaurace nepatří inzerát "přijmeme novou sílu" :)
    OLIII
    OLIII --- ---
    DIVER: No nevim, tolik bych to neprozivala. Obsah mi zily netrha a forme by se dalo vytknout, ze zrejme neumi posilat otravny lidi do haje dostatecne asertivne. Coz je pri praci s lidma dost zasadni dovednost:)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Bartolomeo Scappi Was the Renaissance’s Most Innovative Chef
    https://www.theparisreview.org/blog/2017/03/03/sensory-delights/
    DIVER
    DIVER --- ---
    ten FB Westy jsem až tolik neprojížděl, tak nevím, ale sry, na FB je především přes čáru ten jejich "koncept rodinné restaurace": https://www.facebook.com/443684389150336/photos/pcb.641208682731238/641208156064624/?type=3&theater

    četli jste to? do zjevně v nasranosti psanýho KONCEPTU (!) restaurace zařadit FAQ a ještě z každýho předem udělat idiota, protože ho zajímá, jestli dávají jídlo do krabiček (odpověď: "prvoplánově nedáváme"???) a jestli se dá stůl k obědu rezervovat...

    já chápu, že může být ta baba z těch dotazů nervní, ale to bych pochopil, kdyby mi odsekla do telefonu. ne, když s klidnou hlavou sestaví a zveřejní takovejhle "WTFkoncept"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam