• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZUZKAOU: Ok. Z pohledu michelinský restaurace to je asi přívětivá cena. Taky chápu, že ceny a typ podniku michelin > Eska > fast food jsou někde jinde. Jen mi prostě představa 250 s dýškem za chleba s vajíčkem přišla vtipná, po tom co jsem si přečetl „výjimečné jídlo za rozumnou cenu“.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HONZA09: rozumnou cenu z pohledu ostatních michelinem oceněných podniků, ne z hlediska běžného obyvatele té dané země.

    A teda 85 kč za obložený chleba z Esky vs 75 za big mac bez menu...
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    MUTHA: jo 3 rada uz je za nama, ted zacina 4ta

    Chefs Table S03 720p WEBRip X264-DEFLATE & Chefs Table S03 WEBRip X264-DEFLATE - IIDDL
    http://iiddl.com/chefs-table-s03-720p-webrip-x264-deflate/
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Jinak zacíná dalsí sezona tohodle skvelyho serialu

    Chefs Table S04E01 720p WEBRip X264-DEFLATE - IIDDL
    http://iiddl.com/chefs-table-s04e01-720p-webrip-x264-deflate/

    In this Emmy-nominated docuseries, find out what’s inside the kitchens and minds of the international culinary stars who are redefining gourmet food.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    No hipster z korporatu by mohl dát i víc :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kouknu na menu tý Esky, co dostala Bib, protože nabízejí „výjimečné jídlo za rozumnou cenu“. A vidim tam obložený chleba 85 a míchaná vajíčka za 125. Dokážu si představit, že i obleženej chleba s vajíčkem se dá připravit vyjímečně chutně. Ale tu rozumnou cenu nepobírám.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Michelin rozdal v Praze tři hvězdy a sedm Bibů za cenově dostupné menu - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...bourgeoise-field-praha-11f-/eko_euro.aspx?c=A170307_183944_eko_euro_rts
    DIVER
    DIVER --- ---
    COLON: vzpomenu si na to, až bude Pohlerich někoho pičovat kvůli slovu v jídelníčku, letáku na stole nebo parohům na stěně. pro mě je přístup personálu prostě důležitější.
    COLON
    COLON --- ---
    Jako vážně se tu srovnává jeden post na FB od majitelky hospody, do které se valí zástupy lidí 2 týden s evidentně zakázkovýma webovkama zavedených hospod? Jako vážně už měla být na tohle předem připravená i v tom směru, že si měla najmout PR agenturu pro styk s médii a marketingové oddělení pro práci se sociálními sítěmi, aby náhodou neřekla/nenapsala něco co většina pochopí, ale někoho by mohlo popudit, protože to není marketingově dokonalé? Nejseš ty náhodou pako?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DIVER
    DIVER --- ---
    BRUKEV: v poho, můžeme si ukázat jinej ukázkovej koncept (imho lepší, protože jasnej a stručnej) a ani se příliš nevzdálíme od topicu a Zdendy P. klíčová věc je ale spojuje - slušnost k hostům:

    Hospůdka | Hospůdka U Štěpána
    http://www.ustepana.eu/o-hospudce/hospudka/

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DIVER: no grammar nazi by si na tom konceptu nehezky zgustnul...
    DIVER
    DIVER --- ---
    ale ať tu debatu ukončíme:

    koncept restaurace není seznam zákazů a příkazů pro hosty s podtextem: "makám tu od nevidim, do nevidim, překládám i jídelní lístek, tak nevotravujte, kreténi".

    zkusil jsem google, heslo "koncept rodinné restaurace" a první odkaz. srovnejte si to:

    """Nová, moderní, tradiční a ambiciózní… Uvnitř, na první pohled nenápadného domku, Vás přivítá klid a pohoda, hudba a příjemná vůně praskajícího krbu. Prostředí restaurace samo naladí návštěvníkovy smysly... Návštěvu Vám zpříjemní profesionální a sympatický personál. ... Restaurace nabízí v pracovní dny od 12 hodin, podávané obědy, pak odpolední kávu, se vším co k ní patří, včetně konzumace tapasů a jiných lehkých delikates. Večer, pak od 19 hodin, slavnostnější posezení s dobrým jídlem. Pro Vaše děti je připraven dětský pokojík s hračkami. O víkendech, tedy zveme především rodiny s dětmi. ... Na návštěvu zveme všechny zájemce o dobré jídlo, kteří jej rádi konzumují v příjemném prostředí s příjemnými lidmi. Přijďte se proto podívat, nasát atmosféru místa, prožít krásný den, a věříme, že se budete rádi vracet a doporučovat nás svým přátelům. ... Vám přeje celý realizační team v čele s..."""

    KONCEPT RESTAURACE | Barrio Gotico Cafe
    http://barriogoticocafe.cz/o-nas/koncept-restaurace/
    DIVER
    DIVER --- ---
    BUNDA: slušně jsem jim vysvětlil, proč je ten příspěvek nevhodný a že by ho měli raději smazat. jak se sami zařídí, mě moc nezajímá. jinak jsme tady na nyxu (shodou okolností v klubu pro kritiku úrovně hospod a jeden seriál na totéž téma). vedou se tu zhovadilejší debaty o mnohem větších banalitách. tahle je aspoň ke zdejšímu topicu - a to ve všech směrech.

    TOMBRIDER: jedním ze synonym důvtipu je vynalézavost. vynalézavý člověk si ve vytížené restauraci raději zkusí rezervovat místo předem. blbec pak sedí o kus dál na zastávce s vlašákem a rohlíkem, protože měli plno. zkus to jinak a lépe.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DIVER: kdybys tomu těch 10min věnoval a poslal jim vhodnější verzi, byl bys za frajera. Tady jsi ten čas strávil příspěvkama a nikomu jsi v podstatě nepomohl :( Není to škoda?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DIVER: Lidi bez důvtipu.
    DIVER
    DIVER --- ---
    BRUKEV: v tomhle případě prožívám jen jednoho blba, co si asi ještě nikdy nezkoušel rezervovat místo v restauraci. a podle toho navíc dělí lidi :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DIVER: ty máš v tý obci nějakou konkurenční hospodu? Že to tak prožíváš? Už druhý den?
    DIVER
    DIVER --- ---
    TOMBRIDER: tak schválně - jakej typ lidí? a co myslíš, že asi chtějí? zamluvit stůl k obědu? zeptat se na jídlo s sebou, protože volno je až za dva týdny? a je v tom fakt nějakej problém? jakej přesně?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DIVER: když tě tak čtu, tak je mi jasný jakej typ lidi jim ted telefonuje. A proč napsali na fb to co napsali....
    Naprosto je chápu....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam