úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...
Klik na Babicu:
[ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]
jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
rozbalit záhlaví
MAR_TINA
---
---
15:26:32 14.4.2017
2 odpovědi
+4
TOOMIX
: koukám, že Pohlreich neumí nakupovat a pak si otevírá držku na české zemědělce :/
TOOMIX
---
---
12:01:30 14.4.2017
1 odpověď
+1
Dršťky na uzené paprice či ledvinky. Pohlreichovo bistro láká na rakousko-uherskou kuchyni | Dobrá chuť | Lidovky.cz
http://www.lidovky.cz/...ousko-uherskou-kuchyni-gxf-/dobra-chut.aspx?c=A170412_144954_dobra-chut_ape
„Dělat českou kuchyni z českých věcí prostě nejde. Je nakonec fuk, odkud suroviny vezmu, když jsou dobré. České zemědělství je jednoduše v prdeli a že tu někdo s velkou slávou udělá pár kusů hovězího, jde mimo mě. Působí to na mě jako falešná česká romantika, touha si dokázat, že věci nejsou tak blbě, jak ve skutečnosti jsou. Český materiál, co jsem s ním mohl pracovat, byl bída. Potřebuji spolehlivého dodavatele. Je mi jedno, jestli zboží přiveze od českého, nebo australského farmáře. Nebudu nábožně objíždět Českou republiku, abych si koupil malínský křen a chřest z Ivančic. Tyhle tradice jsou pryč, vlak odjel. Hodně se toho povedlo vykořenit a nemám pocit, že by byla cesta zpět. My si nemůžeme dovolit experimenty, nechceme testovat na našich hostech, jestli se někdo ty suroviny konečně naučil dělat dobře.“
CAPTAIN_TACUD
---
---
11:35:08 10.4.2017
+1
Hidden Restaurants with Michel Roux Jr - miniserie channel4
http://www.channel4.com/programmes/hidden-restaurants-with-michel-roux-jr
Michel goes in search of secret eateries and food mavericks across the country
Episode 1 - The South West
Michel and chef Freddy Bird find visual feasts in a sculpture, a wood, and a floating café in the middle of an estuary. There's also a Latin American 'bustaurant'.
Episode 2 - The North East
Michel discovers great food at a tiny beach shack, inside a converted shipping container, and at one of the largest treehouses in the world
Episode 3 - The West
Michel heads west for a feast in a garden shed, while chef Freddy Bird meets a London couple hoping to turn a barge into a fine dining restaurant
Episode 4 - The South East
Michel finds some great food at a military fort at sea and Freddy finds an eaterie in the back of an old Citroen van
https://userscloud.com/e6jocf01sukk
https://userscloud.com/2l5y4dzg2sku
https://userscloud.com/pxsk7uvfwipu
https://userscloud.com/ntr3lyh89df3
PEPEEE
---
---
15:22:19 24.3.2017
DAWIDOS
: titulek je mimo, o tom žádná,idnes je už pomalu bulvár,ale v tom rozhovoru mě ten chlap strašně baví :-)
DAWIDOS
---
---
14:12:01 24.3.2017
1 odpověď
+4
PEPEEE
: Akorat titulek imho udelali zbytecne s nadechem kontroverze, protoze srovnani s Pohlreichem se zuby nehty brani a vicemene k te odpovedi byl donucen. Ale super rozhovor!
PEPEEE
---
---
13:23:41 24.3.2017
1 odpověď
+5
Rozhovor s Tyrolákem ,-) Je to borec
Jsem lepší než Pohlreich, ale jen ve svém ranku, říká Tyrolák z Ano, šéfe! - iDNES.cz
https://xman.idnes.cz/...donin-ano-sefe-p5x-/xman-rozhovory.aspx?c=A170324_081025_xman-rozhovory_fro
CAPTAIN_TACUD
---
---
9:54:17 16.3.2017
Jídlo v michelinských restauracích: od párku s hořčicí po menu za tři tisíce - iDNES.cz
http://hobby.idnes.cz/...ceneni-michelin-2017-dzi-/hobby-domov.aspx?c=A170308_112143_hobby-domov_bma
CAPTAIN_TACUD
---
---
15:36:36 11.3.2017
Kulovnici v autě nepotřebuji, říká český lovec lanýžů Synek
http://www.euro.cz/light/kulovnici-v-aute-nepotrebuji-rika-cesky-lovec-lanyzu-synek-1334311
DEVIL
---
---
6:26:50 11.3.2017
+9
ja zeleny kusy porku rozvarim v trose osoleny a okyseleny vody a pak je i s tou vodou rozmixuju na srac a pridam to k varenejm oloupanejm bramboram a udelam porkovou brkasi
CAIDEL
---
---
0:16:04 11.3.2017
-1
TAPINA
: Já naopak :) Postupně beru z obou konců a propracovávám se ke středu.
TAPINA
---
---
19:38:15 10.3.2017
1 odpověď
+2
KUNHUTA
: Já používám pórek úchylným způsobem - nejdřív uříznu tak nějak z prostředka tu světle zelenou část, tu zužitkuju první a v dalším sledu dělám mix z bílé a tmavě zelené. Spotřebuju celý kromě oschlých listů.
KUNHUTA
---
---
17:16:31 10.3.2017
1 odpověď
KASUMI
mě přivádí k otázce: proč tu zelenou část pórku nejíte? už jsem to od jedný kamarádky taky slyšela, ale já to teda používám celý...
KASUMI
---
---
15:42:13 10.3.2017
1 odpověď
KRUTAS
: :D
Dobra rada s tema zbytkama od porku..
KRUTAS
---
---
14:40:43 10.3.2017
1 odpověď
+5
chef support od Gordona
Gordon Ramsay Answers Cooking Questions From Twitter | WIRED
https://www.youtube.com/watch?v=kJ5PCbtiCpk&feature=youtu.be
KUBAN88
---
---
13:57:02 10.3.2017
+1
BRUKEV
: Oba jsou jednoznačně top, ostatně jejich kuchařky jsou jedny z mála, které jsou sázky na jistotu
KRUTAS
---
---
13:46:54 10.3.2017
+2
CAPTAIN_TACUD
: Vybornej kuchar, vyborny recepty , dobrej kanal :P
Weber Cooks - Creamed Corn and Potatoes (w/ Chef Steven Reed) [Official Video]
http://www.youtube.com/watch?v=6AO4bS1DH0o
SAMOUT
---
---
13:44:04 10.3.2017
+1
SAMOUT
: Nezběhnul, má jen vedlejšák. 5 dní starý video.
The Porkie Pizza | Jamie & Gennaro
https://www.youtube.com/watch?v=-CfbInm7TW4
BRUKEV
---
---
13:39:14 10.3.2017
1 odpověď
+4
SAMOUT
: Antonio Carluccio a Two greedy italians. Dodnes jeden z mých nejmilejších pořadů o vaření/jídle.
SAMOUT
---
---
13:34:27 10.3.2017
2 odpovědi
CAPTAIN_TACUD
: On zběhnul od Jamieho z FoodTube? To jsem nějak minul :-). Jinak ano, Gennaro je super, už od dob prastarých tv pořadů s Jamiem někdy okolo roku 2005, případně s tím šedovlasým Italem, kterej nevím jak se jmenuje.
TOOMIX
---
---
13:30:48 10.3.2017
CAPTAIN_TACUD
: ty jeho gnocchci u Jamieho Olivera jsou usper ;)
Gennaro makes Gnocchi
https://www.youtube.com/watch?v=LRmPcaGAG0s
CAPTAIN_TACUD
---
---
13:24:00 10.3.2017
CAPTAIN_TACUD
: Prosimvas, hlavne ne to ragu z lidl mletyho :))))
http://www.szpi.gov.cz/...ni-spotrebitelum-salmonella-v-mletem-veprovem-a-hovezim-mase-z-polska.aspx
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam