• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MJUGEN: Korporátština. To neřeš.
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    CAIDEL: "nezkomunikují"? :-D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    77WHITE: Nejde mi o podávání faktů. Jde mi o to, že postavy (hlavně Pohlreich) v každém díle nějak specificky jednají, ale divák neví proč zrovna v tomhle díle zrovna takhle. Poslední dobou se jim dost stává, že to zkrátka nezkomunikují (nejspíš vystříhnou pár klíčových scén podle kterých by to dávalo smysl).

    Nejde mi zrovna o investigativní novinařinu.

    Pokud na to majitel sere, je dobré mít tam záběry které to ilustrují. Pokud je provozák neschopný, je dobré mít záběr, který to nějak ukáže. Pokud majitel neplatí lidem, je dobré mít záběr kde se ptáš zaměstanců a majitele konfrontuješ... atd... A můj osobní dojem je, že dřív se jim to prostě dařilo o něco lépe.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    CAIDEL: Mel by to vedet divak behem vysilani? Je vubec cilem poradu "investigativne" podavat fakta? Nemyslim, ze je to v ramci formatu nutny.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    77WHITE: Ano je a my to teď víme - a Pohlreich na něj taky inzerát vytáhl v poslední minutě dvou. Ale: Věděl to televizní divák během vysílání? Nevěděl.

    Poslední dobou si toho všímám u vícero dílů - mívá to určitý konkrétní narativ, ale divákovi není vysvětleno proč, tu informaci si štáb a režie často nechávají pro sebe.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    CAIDEL: Neni dva prispevky zpatky nahodou inzerat na ten hotel...?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tyhle školně-jídelní díly (tuším, že byl už druhý) jsou vždycky takové divné.

    Je hezké, že to skončí poučením: vyserte se na normy a dělejte pořádné jídlo, jenže to vydrží tak maximálně do konce měsíce, než bude potřeba řešit, že se s jednou porcí nevešli do 31 korun a než jim přijde první kontrola.

    (nehledě na to, že to opět bylo celé postaveno na premise, že si rozmazlení fracci stěžují na facebooku a půlku dílu tak strávili tím, že jim ukazovali jak to chodí aby jako nebyli tak namachrovaní (což jsem nějak neměl pocit, že by byli), jenže divákům jaksi ty zdrojové materiály (stížnosti, vybízení k bojkotu a stávce) vůbec nezprostředkovali, takže pro mě je to o tom, že celou dobu se mele jak ta parta studentů stávkuje - ale v tom dílu je vidím normálně jíst v jídelně, tak nechápu, kde se bere ta stávka.)

    Podobný problém jsem trochu viděl i v minulém díle s tím hotelem v Třeboni - Pohlreich celou dobu mysticky tvrdí, že má nějaké informace o tom, jak to vlastně majitel nebere vážně a chce s tím seknout, ale divákům vůbec nesdělí, kde na něco takového přišel (pár narážek konkurence od diskotéky že tam borec moc často nebývá nestačí, protože tam chybí už ten impuls, proč se jde vyptávat do okolí a vytištěným inzerátem v poslední minutě už to taky moc nezachrání)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VIDEO: Pohlreich jako šéf v obří školní kuchyni, zabijáku čerstvosti - iDNES.cz
    https://hobby.idnes.cz/...mouc-skolni-jidelna-fi2-/hobby-domov.aspx?c=A170911_123640_hobby-domov_mce
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Ale kouknou se jim na ty jejich "dumpingové "ceny ubytování mne napadlo až teďka...
    A jako 1400,- noc dvoulůžko v pokoji kde nikdo neinvestoval do zařízení dobrejch dvacet let?
    A to nám řikaj jak jsme drahý u nás za 800,- v novejch apartmánech..
    Sry za OT ale tohle mne dostalo..
    Ten i kdyby nechtěl tak to prostě musí vydělávat. V Třeboni je posledních pár let každou sezónu neuvěřitelně lidí že se tam ani nedá dýchat. On je ještě vygumovanější než jsem o něm slyšel...
    AMANT
    AMANT --- ---
    zrovna to dokoukavam, ten Pech je fakt vymastenej:)))))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Nojo bílej koníček.. Tam jsem si vždycky pro jistotu objednal maximálně smažák s hranolkama. Ten mladej je strašně vygumovanej a zaměstnanci ho maj na háku..
    ZIKRA
    ZIKRA --- ---
    Kdo by to byl řekl, že udělat únikovku je ták "snadné". Mám doma nevyužitou stodolu, že bych začla podnikat :-D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KRUTAS: musel jsem to přečíst třikrát, než jsem to pochopil...
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    TOOMIX: dobrý den , brekeke ... diletantí to sou , tak ví ze jim v pondeli bezi promo v bedýnce na trubadůry a nechaji na webu menu z patku a jeste s variantou co tejden dal ala kaťák a sekačka :)
    Hotel Bílý koníček | Denní menu
    http://www.bilykonicekhotel.cz/index.php?subsekce=2_1&lang=cs_CZ#
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VIDEO: Z Třeboně jede Pohlreich nadšený i znechucený, hvězdu dá a nedá - iDNES.cz
    https://hobby.idnes.cz/...hotelu-bily-konicek-pnu-/hobby-domov.aspx?c=A170904_105220_hobby-domov_mce
    AMANT
    AMANT --- ---
    ahaaaa, tak to joooo:)))) sem si rikal, ze je docela smerem k tem typkum "ze svazu", rekneme, nediplomaticka:)))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SITH: Jojo. No, na klubových slevách prodělávám 50 tisíc měsíčně... no jo no, co se dá dělat :)
    SITH
    SITH --- ---
    KRUTAS: ta paní je dost aktivní na sociálních sítí. Protože suka milionáře, tak nemusí nic dělat, jen chodit do fitka a fotit si umělý kozy na instagram. Půl roku bývá na Floridě a aby se neřeklo že je zlatokopka, tak ji koupil restauraci :)
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    mafiánovi projde eidam s broskvi a ananasem , tunelari zase utopenec , ted uz zbejva jen kečupový degustacni menu se smazakem. Otazkou je jen komu to projde Bude to Kajinek, Babiš nebo Jan Tleskač ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam