• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SAMOUT: jo, ty první tři otázky, co jsou veřejné, vypadají zajímavě
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Trochu jinej rozhovor se Zdendou.

    Pohlreich: Lidi v gastronomii by uživili nemocnici i s patrem psychiatrů. Sám jsem si volal dvakrát rychlou – Deník N
    https://denikn.cz/...si-volal-dvakrat-rychlou/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
    SITH
    SITH --- ---
    TOOMIX: no právě. Když šidila restaurace, není co řešit. Když se spoléháš na dodavatele, pak jsi v tom nevinně (i když zodpovědnost je na tobě)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SITH: no asi tomu tak bude, ale tak snad mám dodavatele, kterému můžu věřit. Otázkou je, jestli to je dodavatelova chyba nebo to šidila záměrně restaurace
    SITH
    SITH --- ---
    TOOMIX: no, ale položme si otázku. Když jim dodavatel doloží že to pochází z Argentiny, jaké má restaurace možnosti zjistit zda to pochází skutečně z Argentiny a ne z Brazílie? příjem zboží tuším probíhá tak že se dá krabice s masem a k tomu nějaký dodák. Nebo se pletu?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    U tý Mexity mě to ani nepřekvapuje, už dávno se tam nedá jíst

    Inspekce zveřejnila tři restaurace s podivným původem hovězího masa - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...-maso-kontroly-potravinarska-inspekce-restaurace.A190211_133406_ekonomika_jn

    Ve třech případech pak došlo k jasnému klamání spotřebitele o zemi původu masa. Týkalo se to restaurací Mexita v Hradci Králové a Pizzerii Ciao z Děčína, kde restauratéři nabízeli steaky i suroviny z argentinského masa, ačkoliv maso prokazatelně pocházelo z Brazílie.

    Menu National restaurantu v Mariánských Lázních pro změnu obsahovalo Carpaccio z jihoamerické hovězí svíčkové. Přitom kontrola SZPI zjistila, že pokrm obsahoval dle deklarace na obalu maso původem z Nizozemska.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    TOOMIX: No pan Moťovský je mimo jinné šéf stravovacího odboru ve FN Motol!!! a bratr zmizelého https://www.blesk.cz/...557374/10-let-od-zahadneho-zmizeni-motovskeho-38-gott-se-desil-vydirani.html
    TESSS
    TESSS --- ---
    TOOMIX: marne hledam neco za litr. To jsou na Prahu uplne bezny ceny. V mase se nevyznam, ale kachna asi neni z kravy :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    {reply BRUKEV|50 t362715}: Mě si blokuje taky ;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOOMIX: U-mota-ka?:)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX:

    https://www.umotaka.cz/menu

    tatarák, vývar, guláš, svíčková, cheeseburger...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JUNIOR: U Moťáka, to zní úplně asijsky
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Tady je první jméno oficiálně:

    Toman: Polské maso prodávaly luxusní restaurace v Praze i za tisíc korun, vydávaly ho za argentinské — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...bclid=IwAR1eA1LVwx-WauolKc1aY7Ti8JJlLxgdueRjzNnkdmKy0eriaulUAcCRMvk
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Vy všichni děláte, že náš ministr zemedělství ví co jsou argentinský stejky. Bůhví kde a jak to skončilo
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    FRK_R23: ale to je roztomilé...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SMOKY: Ne, akorat ta pitomiova je nabizela :-).
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    RUTHLESS: Zdroj? Kobe nabizi Argentinsky stejky ?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    OLIII: nenalezeno
    FAT
    FAT --- ---
    Argentinské hovězí z Polska, to je něco jako doktorát práv z Plzně.
    Že jo?
    :-DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam