úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
CAPTAIN_TACUD
---
---
10:22:33 23.8.2019
+1
A French dinner for the Queen - in the kitchens of the Elysee Palace
http://www.youtube.com/watch?v=zkE3PxmaR1o
TOOMIX
---
---
6:28:52 22.8.2019
Hodně videí z téhle cesty dával na YT
Jídlo prolomí ledy. Gordon Ramsay vařil s Berbery a sjížděl řeku Mekong - iDNES.cz
https://www.idnes.cz/...omov/gordon-ramsay-rozhovor-serial-do-neznama.A190820_184500_hobby-domov_brv
CLUBEER
---
---
3:48:13 31.7.2019
Ja kdybych neměl konvektomat tak se muzu jít klouzat. Ještě když si představím ty objemy co varej tak nechapu vůbec
CLUBEER
---
---
3:46:41 31.7.2019
+2
WITTGENSTEIN
: ja hlvne nechapu v čem to všechno delaj. Kdybych neměl v práci konvektomat tak muzu jít možná tak doprdele a ne vydávat
ATOMSK
---
---
12:23:56 29.7.2019
+1
WITTGENSTEIN
: ufff, ty vole :D slušnej kalibr
MOIRAIN
---
---
11:59:26 29.7.2019
WITTGENSTEIN
: omg
WITTGENSTEIN
---
---
11:58:48 29.7.2019
3 odpovědi
+24
A tohle je taky slušná haluz:
„Kdybyste doma zalévali kytky převařenou vodou z mikrovlnky, nejspíš by vám všechny postupně uschly. Suroviny totiž úpravou v mikrovlnce ztrácejí živiny.
Záhadná ztráta živin z H2O! Vyšetřování ztráty třídní knihy hadr.
WITTGENSTEIN
---
---
11:49:46 29.7.2019
1 odpověď
+19
Tak jsem jim to tam napsal:
"Babička" je nejhorší klišé na našem gastrotrhu. Nechte si ji od cesty, už jen proto, že většina babiček vařit neuměla a přinejlepším se zmohla na vaření podle Brabce.
Za druhé, konvektomat není sprosté slovo. Je to jen nástroj, který umožňuje replikovat ideální výsledky. "Vaření podle citu" znamená jen to, že to občas budete mít blbě.
WITTGENSTEIN
---
---
11:34:46 29.7.2019
+4
V Ambi se asi zbláznili.
4 věci, které v kuchyni Lokálu nenajdete - Jídlo a radost
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/4-veci-ktere-v-kuchyni-lokalu-nenajdete/
Konvektomat
„Je to užitečný zlepšovák, ale podle mého názoru dělá z kuchařů blbce. Zbaví vás přirozeného citu pro jídlo, protože když používáte konvektomat, tak v podstatě nevaříte. Můžete si na displeji nastavit množství páry, čas nebo pomocí jehly teplotu uvnitř masa. Neříkám, že je to špatná věc, ale pro nás úplně zbytečná. Tohle všechno by měl mít kuchař v hlavě,“ říká Petr.
CAPTAIN_TACUD
---
---
0:38:30 16.6.2019
Spousta Čechů ani neví, jak chutná dobrý kus masa, tvrdí Pohlreich - iDNES.cz
https://www.idnes.cz/hobby/domov/zdenek-pohlreich-rozhovor-5plus2.A190612_142326_hobby-domov_bma
ZUZKAOU
---
---
16:27:09 7.6.2019
O stážích moc pěkně vypráví Jana Biliková
Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filozofii restaurace a tu se snažit přenést | Radio Wave
https://wave.rozhlas.cz/...ve-na-stazi-je-dulezite-nasat-filozofii-restaurace-a-tu-se-snazit-7944822
KUBAN88
---
---
13:10:47 3.6.2019
+2
SCHWITA
: no oni mu to vrati na "recenzích"
SCHWITA
---
---
22:44:10 31.5.2019
1 odpověď
Jsem magor, vím přesně, co jsem kde snědl. Stálo mě to už milion a půl, říká Hejlík
https://video.aktualne.cz/...-kde-snedl-nabizim-dobre-pribehy-fa/r~c4196944813511e9b38a0cc47ab5f122/
CAPTAIN_TACUD
---
---
11:05:19 31.5.2019
+1
KRUTAS
: jo ten je skvelej a má super youtube kanál
https://www.youtube.com/channel/UCU-9aBTeP3pJVutFppAr4Ng
KRUTAS
---
---
10:59:14 31.5.2019
1 odpověď
+1
jamie oliver uz me prestal bavit uz hooodne davno ale porad mam rad
https://www.databazeknih.cz/zivotopis/gennaro-contaldo-49891
kterej je s nim v v holportu.
KRUTAS
---
---
10:52:21 31.5.2019
87HIGHFLYER
: no tak to prece udelal , zaplatil to prachama ktery vydelal nekde jinde , páč restaurace byly v mínusu. Jako snazi se vydelavat jak to jen de, kazdej rok nova kucharka , TV shows .. predrazeny pesto :)) , jinak si pokrytecky nechal platit za reklamy pro supermarkety v nekolika zemich .Dokonce i
https://www.shell.co.uk/motorist/food/jamie-oliver.html
. Proc pokrytecky ? kdyz se z kuchare preklopil do aktivisty za zdravou oranickou stravu apod. vsude kritizoval supermarkety za junk food ale nehal se od nich dobre platit . Tu benzínku musel hoodne vsvetlovat pac to bylo v dobe kdy čelila problemum s ekologii uplatkama atd a tak si potrebovala vylepsit medialní obraz
https://www.dailymail.co.uk/...ie-Oliver-defends-launch-5-million-healthy-deli-range-deal-Shell.html
POHODAVOLE
---
---
10:30:51 31.5.2019
KRUTAS
: tak zrovna v GB se nedivim uz nicemu, kdyz pujcily na Eurotunnel a jednalo se vlastne o investici, ktera byla tak vysoka, ze nesla zaplatit.
87HIGHFLYER
---
---
10:07:15 31.5.2019
1 odpověď
KRUTAS
: já o tom vim samozrejmě prd, ale přišlo mi, že to prostě moh (alespoň z pohledu banky) dotovat z jinejch aktivit.
KRUTAS
---
---
10:05:50 31.5.2019
2 odpovědi
87HIGHFLYER
:
Jamie Oliver krachuje uz dlouho , dluzi kam se podiva .
nejdriv krachnul komplet projekt Recipease coz byly obchody a skoly vareni (2015)
Jamie Oliver's Recipease delicatessen set to close on December 24 | Daily Mail Online
https://www.dailymail.co.uk/...icatessen-given-marching-orders-store-set-close-time-December-24.html
v roce 2017 uz musel zavrit 6 restauraci a vsunout do toho retezce svoje prachy jako zaruku pro poskytunuti uveru od HSBC
https://www.theguardian.com/.../jan/06/jamie-oliver-close-restaurants-brexit-jamies-italian-barbecoa
mezitim krachly jeho hospy v australii
https://www.theguardian.com/...17/jamie-olivers-australian-restaurant-group-goes-into-administration
atd atd .
Mozna je to charizmatickej kuchtik ale na byznys byl je uplne marnej . Ja se jenom divim ze mu porad nekdo pujcoval ... ty jeho projekty uz mely bejt po krachu dávno a za mensi škody.
CAIDEL
---
---
9:42:02 31.5.2019
87HIGHFLYER
: A ještě navíc jen "řetězec italských hospod" - mám za to, že má i víc různých...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam