• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    GIANT
    GIANT --- ---
    No to ja si nejak na Vanka zvyk (na to jeho vyrazivo a projev) a spis jsem zacal bejt alergickej na Pohlreicha posledni roky (rozdavani hvezd posledni serie tem, kterejm by to na zacatku nedal ani nahodou, projev v rozhovorech, odklon v TV od vareni - dela to podle me proste pro super prachy, cimz se netaji). Je fakt, ze v tech poradech to obcas vypadalo, ze na nekterejch lidech mu docela zalezi a umi bejt lidskej. Osobni zkusenost ale nemam.
    LADJA
    LADJA --- ---
    Ja slysel, ze puvodne je Vanek snad loutkar/restaurator ci tak neco, ale ze to byl dycky kseftar.
    Vozil veci z Turecka a tak....
    No a jak ucitil, ze jidlo je tu v kurzu tak se do toho pustil.

    Ale jako jeho kucharky mi hodne obohatily zivot, ty jsou super!
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    SUPERŠÉF: 24 HODIN DO PEKLA A ZPĚT, 4. epizoda | Prima
    https://prima.iprima.cz/supersef/4-epizoda
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Přicmrndával jsem Bohdalové při smažení kiwi, říká Pohlreich o začátcích - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...-supersef-jirina-bohdalova-zacatky-tydenik-5plus2.A200226_132411_lidicky_zar
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JUNIOR: vanek ma vyucni list kuchare.. vim to, pac "chodil" se mnou do rocniku na ssgh.. "chodil" znamena, ze nechodil, ale delal s nama vyucni zkousku, jakoze chodil.. mno.. fabesova to stejny, "chodili" tak spolu, ale ta se tim zivi normalne a ocividne uspesne.. skolu zastitoval pohlreich, tze to bylo asi v dobe, kdy byli jeste velci kamaradi.. a po prvnim na noze (?) ..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    WITTGENSTEIN: To asi ne, ale ma nejlepsi tym. Jsou zpracovany fakt dobre.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SAMOUT: Ale ani Gordon je nepíše jaksi osobně.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Jeste jsou od Vanka hodne dobry poklady evropsky kuchyne, na ty jsem zapomnel, a bavej me.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KUBAN88: Ty dve ceskomoravsky jsou skvely, zbytek uz asi tak ne, no... Nejvyssi konstantni kvalitu kucharek z tv kucharu ma prapredobraz Gordon, vsechny, ktery mame, jsou skvely.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    no Pohlereich je velice milý na hosty a klienty, pracovně je to fakt hajzl pod kterým byste nechtěli dělat a ani s ním. V tomhle je nejdál ten Frič, který je náročný, ale dělá to z lásky k řemeslu, má svojí hospůdku, kde skvěle vaří, uživí ho a on může chlastat každý den :)

    Vaněk měl skvělý nástup, má rád jídlo apod... ale po prvních dvou kuchařkách vydal sračky, které podle mne udělali od stolu, aniž by to vařili a odzkoušeli, protože je tam hrozně chyb

    (on teda ani ZP nedělá kuchařky, pouze se přijde vyfotit, ale Vaňkovi je za to dáván až téměř božský kredit :) )
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Já jsem měla Vaňka ráda na začátku na streamu, ale co zacal s jidlem sro objizdet svoje kamarady aby si chrochtal jak to delaji skvele, plus jeho vystupovani "kamarádi zlatí" a navážení se do vegetariánů, tak už mi leze krkem.
    Naopak s Pohlreichem jsem stravila jeden nataceci den, plus jsem o nem slysela od nekoho, kdo ho zna dlouho fakt jen dobrý věci jako o cloveku, takze se na nej vzdycky rada podivam.
    Jeste je mi v posledni dobe z kucharu celkem sympatickej Paulus, co dela pro Lidl.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Vaněk mi neni vubec sympatickej,jeho vyjadřování,vtipky etc mi prijde az takovy slizký?asi jo
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    JUNIOR: Ja zazil na zacatku v Prakulu Pohlreichuv kurz, kde krome nej byl jeste Vanek a Fric jako pomocnici. Uz tenkrat jsem videl velky rozdil v pristupu - Pohlreich na me zapusobil, s jakou skromnosti a pokorou vystupoval, pomahal a radil. Vanek mi pripadal jako takovej ten kamaradicek, co vsude byl a od vseho ma klice, vsechno zaridi a vsichni ostatni jsou idioti. Tak jsem moc nechapal, jak ti dva spolu muzou fungovat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: jenže když jezdíš pracovně po všech prdelích světa mimo Prahu, vypadá to jinak. A kvůli času prostě riskuju a zastavím někde, kde je dost aut před hospodou. V pracovních kalhotách ani do hospody 200+ jít nechci.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MAR_TINA: V hospodach kde das za obed 200+ Kc, to resit nemusis. Tam uz to davno delaj :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: ano, jsou jídla, ke kterým se to nehodí. Ale mám dojem, že se toho chytly hospody s obědem za 90-150 kč a házejí na talíř kuřecí plátek a brambor bez ničeho.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MAR_TINA: To jsou ale dve ruzny veci. Jedna vec je davat k libovolnymu jidlu zeli, okurku a rajce. Asi se shodnem, ze jsou jidla kde se to nehodi. Druha vec je nabidka malych salatu, ktera citelne chybi. To mas jiste pravdu.

    Treba v hospode kam chodim na obedy tu oblohu davaj. Je to salat, rajce a okurka (ponechme ted stranou, proc musi bejt rajce naprosto vsude). Jenze je to cely zality nejakou kyselou zalivkou a neda se to zrat :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: já zrovna za "zrušení" obloh v hospodách Pohlreichovi nadávám. Malé zeleninové saláty, jen mistička k jídlu se neobjevily, zato zmizelo z talířů krouhané zelí a krájená okurka. Udělalo to přesně tu jednu porci zeleniny, kteoru si k obědu skutečně potřebuju dát.
    Průměrná hospoda při cestě mi nabídne přijatelný oběd venku, ale o tu zeleninu citelně klesnul.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Me teda od zacatku vadi Pohlreich. Nekdy vam clovek proste nesekne :)) Vanek aspon udelal moc pekny kucharky :) Mam rad knihy a tyhle jsou udelany opravdu peclive. Ale abych Zdenkovi nekrividil, tak s nim sdilim pohled na kecup a "oblohy" v hospodach :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam