• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZUZKAOU: Ale udrzet 23 z 29 zamestnancu, to je slusnej vykon. Kolik jim ofiko plati je pochopitelne otazka.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Restauratér Kašpárek: Éra kachny za 600 Kč skončila. Zlevníme i my - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...aurater-kasparek-era-kachny-za-sest-set-skoncila-zlevnime-i-my-105091

    Na novou éru znovuotevření restaurací se připravuje i Radek Kašpárek s michelinským podnikem Field. Nabídka se podle něj bude muset přizpůsobit obyvatelům Česka, 30 procent podniků souboj do konce roku vzdá.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VANEK: Zajímavé je, ze opravdu už nemají žádného zaměstnance. Tzn ze šli na dohody. Všichni.
    VANEK
    VANEK --- ---
    KUBAN88: No prosím, a už opravdu i ten návrh na insolvenční moratorium dneska podali:
    Detail lustrované osoby - ISIR - Insolvenční rejstřík (1.5.0.0)
    https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=A509E4FE7CE76C1DE05333F21FAC3A00

    (Nic zajímavého tam nevidím krom toho, že měli na úvěr záruku Evropského investičního fondu z dost bizarního programu.)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    a hle! Ježíš vstal z hrobu
    Druhá šance pro Kuchyň. Restaurace na Pražském hradě nakonec přece jen znovu otevře
    https://www.forbes.cz/...nce-pro-kuchyn-restaurace-na-prazskem-hrade-nakonec-prece-jen-znovu-otevre/
    LALO
    LALO --- ---
    CAPTAIN_TACUD: jak se tam provaril, ze nepriznava celou mzdu :) prej milion na 32 zamestnancu a provozni naklady :D
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Dáme to: Nevíme nic, říká šéfkuchař a provozovatel restaurace Punčochář | E15.cz
    https://www.e15.cz/...spoda-uz-neotevre-nevime-nic-rika-v-poradu-dame-to-sefkuchar-puncochar-1369277
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Zdeněk Pohlreich: Pro KFC mám slabost, ale kuřata u voleb nechci (podcast)
    http://www.youtube.com/watch?v=4LrAi2-5SP4
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    LYNCH: Plus ten moderátor byl strašně bombastický. Všechno muselo být LEGENDÁRNÍ atd.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ZUZKAOU: me hrozne bavilo jak si poradili s ruznyma surovinama, a nekteri ti sefkuchari s ruznych zemi byli docela vtipny, fakt hezky se na to koukalo. co me teda otravovalo tak ty jejich porad dokola opakujici se fraze ze jidlem ktery servirujou ukazujou svoji dusi a popisujou svuj pribeh
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LYNCH: já nevím, já jsem se na to nějak nedokázala soustředit. jako tacos se cvrčky zajímavý ale nějak to celé šlo mimo mě. Říkáte že mám zkusit alespoń ještě druhý díl?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KASUMI: Me strasne nastval ten konec :/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITTGENSTEIN: souhlas

    doufam, ze nekdy bude druha rada, bylo to skvely
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    LYNCH: Po tomhle se na český Masterchef fakt nedá koukat.
    Jen ten americký moderátor mi přišel ukrutně nesympatický.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LYNCH: Samozřejmě :-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    známe?docela fajn obdoba masterchefa akorát že vaří profíci
    The Final Table (TV pořad) (2018) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/672223-the-final-table/komentare/
    FREAKOX
    FREAKOX --- ---
    JUNIOR: Jako ano, s tim textem naprosto souhlasim.. ale na druhou stranu si říkám, že využíli právě tohohle období, aby mohli elegantně tu firmu zlikvidovat.. Pochybuju, že by Ambi si vzalo pod svá křídla něco, co by nemohlo fungovat... Někdy není potřeba čekat na slogan ANO, BUDE LÍP.. ale POČKEJ, AŽ BUDE HŮŘ A VYDĚLÁŠ! :)
    a připomíná mi to ten vtip:
    Přijde hipster do kavárny, objedná si kávu a pak si vytáhne pytlík s něčim bílym..
    Barista na něj: "Co to máš? Si děláš prdel?"
    Hipster: "To je kox"
    Barista: "Máš štěstí, už jsem se lekl, že je to cukr!"
    :)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Jako kdybych o tom minulý týden nepsal. Moje zkušenosti ze zákulisí se ověřili. Hovno krize a státní zásahy. Ale arogance a namyslenost.

    https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ambiente-kuchyn/r~6217fef67f0211eab1110cc47ab5f122/
    AMANT
    AMANT --- ---
    POHODAVOLE: nekde jsem v rozhovoru s clovekem, co mel restauraci v nemecku, cetl, ze tam to mozny neni. kdyz udelas bankrot s hospodou, uz si nikdy nemuzes otevrit dalsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam