MAWERICK: Mně nějak utkvělo, jak jsem četl tadyhle o pánovi
Dva roky to zkoušel. Nyní má Petr Sogel patentovanou metodu, jak uchovávat jídlo i bez chemie | Dobrá chuť | Lidovky.cz
https://www.lidovky.cz/...ma-patentovanou-metodu-jak-uchovavat-jidlo-i.A210203_112148_dobra-chut_ape
To zní zajímavě (při srovnatelné ceně u mě je větší selling point ta možnost strčit si to do šuplíku a ohřát za rok než účast celebrity), ale masového distributora a marketingovou konzultaci zřejmě ještě nenašel.
Nezpochybňuju, že ve velkých office centrech je dost velká koncentrovaná poptávka po obědech (o to víc nechápu ten Vnitroblock: budou se jim tam zhmotňovat hipstři? chodit přes půl čtvrti úředníci z Rosmarinu, pivovaru a Lighthousu, vesměs s vlastní kantýnou/bistrem/restaurací, kolem několika dalších?), ale jak už naznačuje
CAIDEL, přijde mi, že lidi si radši zajdou fyzicky za roh do "normální hospody" pro krabičku s něčím čerstvým, co můžou donést ještě teplé, než aby si den předem museli naklikávali něco, co budou strkat do mikrovlnky. (Kolik se zatím podařilo udat neveřejných lednic přímo do budov za recepci, moc jasné není.) Jak říkám, uvidíme a klidně sežeru vlastní skepticismus; existuje dobrý důvod, proč na rozdíl od některých přítomných nejsem konzultant v horeca byznysu ;)